Здравейте.Принципно съм отдавнашен потребител тук,само че има опасност приятеля ми да види темата..а аз засега не искам да го гризе написаното.
Ще го напиша малко със заобикалки,но се надявам да разберете и да ми помогнете..
Всеки човек има мечти нали така?И аз имам.Само че мойте мечти не се харесват на приятеля ми.Един вид той се страхува да не ме загуби заради тях / не не става дума за заминаване/. Обаче аз съм на 100% сигурна че няма да ме загуби.Не мога да го убедя.Вчера го питах -ако ти не си тоя който да ми помага и да ме подкряпя за мечтите ми-кой тогава?!Отговора беше - Да праваси,само че не искам /еди какво си/.
Днес трябва да ходя да се видя с един човек /пак свързано с мечтата ми/ и да говоря с него дали ставам за това което искам.Сега обаче той /приятелят ми казва така/: Да ама заради теб няма да можем да се видим като хората,не искаш ли да сме заедно,защото аз предпочитам да прекараме мн време заедно.То и аз искам..но .
Как да го убедя е идеята ,или поне да му обясня че спира мечтите ми без да се разсърди-мн е обидлив..Помощ!

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!