ходя с едно момиче вече 2 години но в последно време имам чувството че сме се отчуждили ... преди тя се дразнеше от всичко дори и от най малките неща но с течение на времето тя се промени вече това не й прави впечатление и не обръща внимание на тези неща от които преди се дразнеше и се разделих ме по една или друга причина ... аз си казах "майната му рано или късно това щеше да се случи живота не свършва тя не е една и единствена" но осъзнах че не е така тя също го усазна и ми се обади тя ме потърси и ми каза че ме ОБИЧА аз се върнах при нея с надеждата че найстина е така повярвах й минаха 4-5 дни и тя ми каза че ме обича но като приятел а не като нещо повече ... тогава аз й казах "неможеш да ме разиграваш така аз не съм кукла да си с мен, да ме захвърлиш някаде и да ме вземеш когато си поискаш, аз съм човек, момче с чувства неможеш да ме разиграваш ..." тя ми каза че й трябва време да си помисли, няма проблеми ще й дам време колкото и трябва но проблема е че първия път когато се разделихме стана по същия начин "искам време" и ме заряза като мръсен парцал, а аз я обичам и не мога да допусна да си отиде от живота ми просто така ... за това се обръщам към вас вие който имате повече опит какво ще ме посъветвате любовта я има още гори, но е почти угаснала, как мога отново да я разпаля и да загори както в началото на връзката ни ... по точно как да събудя любовта в нейното сърце какво да направя ... тя каза "ИСКАХ да се промениш" аз не обърнах внимание на тези думи, тя каза "ИСКАХ да ми покажеш че ме обичаш, а не д ами го казваш", но аз трудно изразявам чувствата си незнам как да й го покажа и сега тя ми казва "ИМАХ нужда от теб, да те чуя, да знам какво правиш, да ме попиташ какво правя" аз не го правех, цели две години не й пречеше и точно когато започнах да го правя тя се бе примирила с мисълта че никога няма да се променя и сега мисли че съм гузен когато се интересувам от нея когато и се обаждам по-често, когато й обръщам повече внимание ... какво да направя за да я задържа до себеси, да не ме остави ? и до ден днешен се питам какво е любовта ако си сам, какъв е смисъла от нея ако няма с кой да я споделиш, знам че има много момичета и ако се разделим ще си намеря друга по-добра от нея, това ми го казват всички, но аз не искам друга не искам по-добра не искам по-хубава не искам друга искам нея, тя е моето момиче и винаги за мен ще бъде една ...