- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Програмка-Your Uninstaller! Pro 2006 5.0.0.362
Здравейте искам да ми кажете малко повече за тази програма вярно ли че чистела регистрите на Windows и после трябвало да се преинстал?Добра ли е и да я инсталирам ли![]()
Ами Your Uninstaller Pro е програма, която можете да ползвате за да деинсталирате който и да е софтуер на вашия компютър. Може да се ползва вместо интегрирания в WindowsXP модул "Add/Remove Programs". Отличава се с приятен интерфейс, който показва иконите на всички програми в техния оригинален вид. Притежава и опция за премахване, след деинсталиране, на всички създадени временни папки и записи в системния регистър от ненужната програма.
Като изплозвам стандартната програма на Windows като деинсталирам някои програми остават на половина с тази програма така ли е?
Абе с модула пак ти маха всичко само не ти чисти регистри но за регистри можеш да използваш
CCleaner
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
А можи ли малко разяснение как се махат регистри с Cleaner
Той си пише на Бг в програмата
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
е моя CCleaner е на английски от каде мога да го драпна на бг
Мерси много инсталирах я и мисля че ще се справя.
Не отричам, че някак си CCleaner вдъхва живот на Windows, но при регистрите си прави Backup, защото на мен лично ми разбазика нета.
Хора за да не пускам нова тема виште каква грешка ми дава,сега я забелязах ама не е от клеанер сигурен сам някой знаме ли защто я дава и как да я опрая плс хелп [-o<
http://i.data.bg/07/10/18/614914.jpg?3d25
Виж сега по-принцип винаги се прави бекъп ако не знаеш или не си сгурен какво трие ...макар че си пише какво и къде се намира и ти вече си преценяваш, а ако не можеш правиш бекъп.Първоначално написано от Ruthless
Могат да ти се бъгнат сумати и неща + кодеците ако сложиш отметка да трие неизползваните файлови разшерения и т.н.
Важното е ,че програмата ти дава правото както да не ги включва във търсенето така и да предлага винаги бекъп и всичко това е направено толкова леснодостъпно за дадения юзър (интерфейс 6+).
Otka4eniq качи изображенито другаде ,защото не го зарежда.
Да това го знам но проблема е че тази грешка ми се е появявала и други пъти а аз сега я забелязах каде е .