.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Програмка-Your Uninstaller! Pro 2006 5.0.0.362

Здравейте искам да ми кажете малко повече за тази програма вярно ли че чистела регистрите на Windows и после трябвало да се преинстал?Добра ли е и да я инсталирам ли

Голям фен Аватара на Ruthless
    Ами Your Uninstaller Pro е програма, която можете да ползвате за да деинсталирате който и да е софтуер на вашия компютър. Може да се ползва вместо интегрирания в WindowsXP модул "Add/Remove Programs". Отличава се с приятен интерфейс, който показва иконите на всички програми в техния оригинален вид. Притежава и опция за премахване, след деинсталиране, на всички създадени временни папки и записи в системния регистър от ненужната програма.

Като изплозвам стандартната програма на Windows като деинсталирам някои програми остават на половина с тази програма така ли е?

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Абе с модула пак ти маха всичко само не ти чисти регистри но за регистри можеш да използваш
    CCleaner
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

А можи ли малко разяснение как се махат регистри с Cleaner

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Той си пише на Бг в програмата
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

е моя CCleaner е на английски от каде мога да го драпна на бг

Голям фен Аватара на Ruthless
    Не отричам, че някак си CCleaner вдъхва живот на Windows, но при регистрите си прави Backup, защото на мен лично ми разбазика нета.

Хора за да не пускам нова тема виште каква грешка ми дава,сега я забелязах ама не е от клеанер сигурен сам някой знаме ли защто я дава и как да я опрая плс хелп [-o<
    http://i.data.bg/07/10/18/614914.jpg?3d25

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ruthless
    Не отричам, че някак си CCleaner вдъхва живот на Windows, но при регистрите си прави Backup, защото на мен лично ми разбазика нета.
    Виж сега по-принцип винаги се прави бекъп ако не знаеш или не си сгурен какво трие ...макар че си пише какво и къде се намира и ти вече си преценяваш, а ако не можеш правиш бекъп.
    Могат да ти се бъгнат сумати и неща + кодеците ако сложиш отметка да трие неизползваните файлови разшерения и т.н.
    Важното е ,че програмата ти дава правото както да не ги включва във търсенето така и да предлага винаги бекъп и всичко това е направено толкова леснодостъпно за дадения юзър (интерфейс 6+).

Otka4eniq качи изображенито другаде ,защото не го зарежда.

Да това го знам но проблема е че тази грешка ми се е появявала и други пъти а аз сега я забелязах каде е .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си