- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кръв? Причини?
Имам симптоми за ПМС, вчера текна малко кръв - 4,5 капки и спря. Сега продължава да ме боли корема - но кръв нямаДнес си записах час при гинеколог, но все пак да попитам - какви според вас са причините? Възможно ли е да кървя от раничка, или спукана киста, или възпаление, протъркване, нещо по-сериозно?
![]()
Ми За спукана киста е нормално.за другите причини не знам
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Може да имаш инфекция , но добре си направила като си си запазила 4ас при генеколог.
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
ве ПМС...
не чета както тряя...
Неа страшно ве моме,ама ...не е зле да отидеш все пак
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
А по принцип при кистите по колко горе-долу кръв изтича. Някой идея има ли си?![]()
АМи по принцип Кистите са пълни със мръсотий и оттях изтича кръв примесено със гной Мисля че всеки ден си тече от тях
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Да кажеш след като идеш на гинеколог ко ти е казал, ако може![]()
няма любов
окей![]()
Гинеколожката ме прегледа на ехограф и каза, че единият ми яйчник е по-голям от другия, което в моята възраст е нормално. Та в него нещо хормоните не били наред и забавяли овулацията, така прокъвявал и това е. Нищо сериозно за щастие![]()
=D> =D> =D> bravo,radvam se za teb!!!
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Благодаря ти, замо не разбрах как се казва това дето го имам, за да прочета по-подробна информация. Иначе сега трябва да пия едни хапчета, съдържащи витамин А и Е, за да ми се смали яйчника![]()