- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кой кого ощети???
Хората се обърнаха срещу учителите, защто това беше поредния мръсен номер на правителството. Да изкарат учителите като нахални и ненаситни животни. А хората бяха толкова глупави да им повярват.
Много ясно че учениците са по ощетените... Няма спор.. Не стига ,че вече 2-ри месец не знаем кво става... Бележниците ни не са събрани още .. Направили сме (поне ние) 3-4 контролни на кръст... още преговори прайме..Първоначално написано от sapphirr
Учителите мога да кажа ,че хем ги боли хем ги сърби.. Верно че заплатите им не стигат .. Но не мога да разбера защо не се съгласяват на 600 и косур БРУТНА заплата...Като се има над предвид че "най-добрите учители от най-добрите училища" би трябвало да получават повече от 920 лв. ..поне така каза министъра.. пф..не знам вече и аз кво става..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
eee razbrahme che maika ti e daskalka i za tova taka govorish.nqma nujda da se muchish da ni ubejdavash v ochevidni neshtaПървоначално написано от lLady_MooN_RaiN
![]()
Подкрепям.Първоначално написано от ThunderGoddess
Не се чувствам ощетена по никакъв начин.Ролята на учителя не е да ти напълни мисли в главата, а да те съветва, да ти дава насоки...Моите учители го правят и сега, желание се иска.
Вие, които страдате, че губите материал - учете, ако имате нещо неясно - питайте, никой педагог няма да откаже да ти даде напътствия и да поясни неразбраното.
Първоначално написано от Plamenchetooo``
Скъпа да си имаме уважението моля ти се. Майка ми е учителка, не даскалка. Освен това дори и да не беше, пак щях да съм на същото мнение. С майка ми не си говорим за работата й като се прибере. Това, че ти не можеш да понесеш малко учене после не е мой проблем.
oh povqrvah ti che s maika ti ne si govorite za rabotata i sled kato cqla balgariq govori za tova!i az ne se oplakvam che sled tova shte ucha ami che roditelite mi trqbva da davat pari za chastni uroci zaradi nekadarnite DASKALI deto samo sobstvenite si interesi gonqt...spored men vsichki sa takiva zashtoto ako ne bqha mnogo malko hora shtqha da hodqt na chastni uroci..ama ne![]()
Ами съжалявам, за ТВОИТЕ учители, които не са добри. Моите са си перфектни а и имам акъл в главта. Като не си харесваш учителите - премести се в друго училище.Аз си знам си конспектите и сама се подготвям за изпитите. Колкото до това за какво си говорим с майка ми. Хм...ами може би точно защото цяла България (да, пише се с главна буква) си говори за това, ние си говорим за други неща, и ако ти не вярваш си е твой проблем. Всички заслужават достойно заплащане, но само учителите посмяха да го заявят и да се обядинят.Първоначално написано от Plamenchetooo``
До някъде си прав има някой много гадни учители.Първоначално написано от Plamenchetooo``
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Първоначално написано от GoLdEn`GirL
Ако всички учители си вършиха работата ,нямаше учениците да ходят на частни уроци!![]()
еееех колко сте зле скапаните даскали представа си нямат как ще наваксаме изпуснатото,а вие сте толко заблудени (някои) ,че ги защитавате...вчера на такава тъпа реч бях свидетел,че класната ми го изкара се 1 те заради нас стачкуват![]()
що за тъп въпрос??? то се вижда че ние сме по ощетени!!!!!!
а ако те продължават да лакомстват накрая ще останат с пръст в уста!
Моите родители не са учители. Баща ми като е била такъв, още не съм се била родила. И въпреки всичко напълно подрепям стачката им. Престанете да се дракате за разни пълни простотии: Ама то майка ти като е учитела, то ест, че ще я защитаваш. Ами не е естествено, защото всеки човек си има мнение и не е нужно да бъде повлияно от родител или някой друг човек. Ако вие сте някакви посредствени деца, които могат само да повтарят какво са чули и не си използват сивото в главата, то това си е ваш проблем - не винете другите, че го ползват. И все пак колко от вас ощетените един ден седнаха и си прегледаха учебниците да видят какво ще вземат в новата учебна година? Колко от вас решиха един ден да не излязат с приятели, а да решават задачи. Май никой. И в крайна сметка не виждам нищо несправедливо в отрязването на някоя от ваканциите. Лично аз напълно почивам и всичките ми учители са на стачка - тоест почивам сега, а пък после ще работя. Голямото нещо станало. Ама не, вие знаете само да казвате "Не е честно, това е моята ваканция". Ако някои учители не ви харесват, това значи, че нямате достатъчно акъл в главата да влзете в елитно училище, където да ви предподават свястни. А за това не са ви виновни нито учителите, нито никой - вие сте си. И пак повтарям. Ако някой се сещаше да си седне да гъза и да учи всеки ден като бял човек, а не да го мързи повече от чорбаджи Нено и Николчо взети заедно, нямаше да ходи на частни уроци. Аз на частни уроци не съм ходила. Учих в гадно, посредствено, селско училище, а сега уча в едно от най-елитните училища в Русе. Всеки всичко може да постигне, стига да иска. И не ми цъкайте - ама дванадесети клас, ама седми клас - ако на седми и дванадесети клас им пука какви ще стават за в бъдеще - да учат. Никой не им е забранил. Има си книжки, учебници .... написани задачки ... всичко. Айде стига с този селски манталитет и простотиите, които ги говорите. Учителите не мислят за вас, а вие не мислите за тях - квит сте. Да не мислите, че цялата вселена се върти около вас, мислейки само вие да сте добре и да ви налее каквото е нужно, за да станат хора от вас? Ами не, сори ( както казва класния ми) всеки гледа да оцелее той и гони собствените си интереси. Добре дошли! И айде стига с тези смотани матури вече да се оправдавате. Примерните по български език съм ги правила в сайта на МОН и не са кой знае колко трудни - а аз сега съм десети клас, кой знае как ще ми се сторят в 12-ти. Матурите не са ги измислили даскалите, измислило ги ев правителството, което вие така защитавате.
Memento moriendum esse!
Според мен учениците са по-ощетени.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
q tihoПървоначално написано от ThunderGoddess
i az ucha v ezikova gimnaziq ama edni uchiteli ima
![]()
Когато започнах ад чета коментара си казах "имало и хора с мозък",но накаря се убедих ,че не е така !!! Като си 10 клас ,кой подяволите ти дава право да взимаш отношение по въпроса за матурите а?Първоначално написано от ThunderGoddess
.И понеже си гений ми кажи как да се подготвя с една единствена пробна матура?А да забравих аз трябва сам да се уча
.Е няма как да стане,защото ако можех нямаше да имам нужда от учители ,а сега си вземи мнението и си го наври където пожелаеш!!!
![]()
Браво =D>
uchenicite
ученицитеее тва , че учителите искат по високи заплати си е тяхна работа ама ся заради тях ние ша старадаме![]()
ученицитеее тва , че учителите искат по високи заплати си е тяхна работа ама ся заради тях ние ша старадаме![]()