.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Дрехи според фигурата

Всяка от нас има различна форма на тялото и съответно има дрехи, които ни стоят прекрасно и такива, които развалят картинката. Но коя дреха е подходяща за вашето тяло? Доказано е, че на човек са му нужни само няколко секунди, за да ви прецени. Което прави и дрехите, които ще изберем да носим изключително важни. В крайна сметка какво значение има, че онези разкошни дънки стоят страхотно на манекена, ако не стоят по подобен начин и на вас … След дълъг престой в пробната, така или иначе ще разберем, но за да ви улесним максимално направихме списък с това, което е добре да носите и кое да избягвате според силуета си.

Високите жени

* Мъжки панталони – изглежда страхотно комбинирани с женствено потниче или риза, красиво колие и сандали без ток.
    * Дълги рокли – изберете модел, който не стои плътно по тялото, а долната и част е по-широка и пада тежко на гънки.
    * Аксесоари – високите жени могат да си позволят да носят повече бижута, екстравагантни колани и огромни чанти.
    * Пазете се от – много късите поли. Особено ако сте висока и слаба, подобна пола може да ви направи да изглеждате евтино.

Ниските жени
    * Ластични панталони или дънки – те издължават визията. А комбинирани с обувки на висок ток и туника ви правят зашеметяващи.
    * Прави поли – с подобна пола силуета ви ще изглежда по-слаб и по-висок.
    * Големи деколтета – те привличат погледа и създават илюзията за по-дълъг торс.
    * Дълги колиета – носете ги винаги и навсякъде, тези колиета също придават на тялото ви по-издължен вид.
    * Пазете се от – прекалено много аксесоари. Големите чанти, колани и бижута само ще ви смалят.

Жените с мъжка фигура
    * Широки панталони – те прикриват тесния ханш и могат красиво да бъдат комбинирани с елегантно сако или блуза тип корсет.
    * Разкроени поли – създават илюзията за заоблен ханш и могат да бъдат носени както в офиса, така и в дискотеката.
    * Високи токове – оформят крака и прикриват мъжката фигура.
    * Асиметрични рокли и поли – слабите жени могат съвсем спокойно да си позволят подобни модели. Те разчупват силуета и са изключително женствени.
    * Пазете се от – прекалено големи дрехи.
    Закръглените жени
    * Добре скроени костюми – независимо дали е с пола или панталон, костюм който е ушит по тялото ви ще скрие леките дефекти на фигурата и с него ще изглеждате по-слаба.
    * Пазете се от – плътно прилепнали по тялото дрехи, които подчертават всяко несъвършенство.

Голям фен Аватара на sapphirr
    а ми аз проблеми с дрехите нямам.не съм от най-високите,не съм и ниска-близо 170 съм.47 кг съм и съм стегната-ходя на фитнес...така 4е малко са дрехите,с които не се харесвам.въпроса при мен е друг:дали ми харесва това,което съм облякла,защото супер километраж навъртам докато напазарувам ка4ествено и наистина съм доволна от пазара

i az s1m s16tata , vedn1j obikalqh okolo 6 4asa za d1nki . Bqh s kaka mi i sled kato se pribrahme tq kaza " Az pove4e na pazar s teb ne trqgvam "

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    i az s1m s16tata , vedn1j obikalqh okolo 6 4asa za d1nki . Bqh s kaka mi i sled kato se pribrahme tq kaza " Az pove4e na pazar s teb ne trqgvam "

хахаха,аз пък предупреждавам предварително и за това са малко и героите,който са устискали

i pri mene e taka mnogo malko hora se osmelqvat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си