.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    kazanlak

Компа приател за цял живот или сомо за ден!!

Не знам зашто много мои приатели мислят компа за върховно нешто сякаш тои им е целия живот. Не мислят как да си турсят нови приятели а те зарязват все едно не те е имало.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JackAzZ

P.S.Пише се заЩо
    Еми така е като седи постоянно на компа и е свикнал да пише "za6to"
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    София
    е да верно много се изложи с тва "зашто" ,а за мене компа е развлечение само докато нямам какво да правя и не съм с приятели иначе главно ги използвам за да контатувам именно с приятелите като не сме заедно.и другото ,за което го използвам е за да се обаянявам на примати от teenproblem

Град
    Sofia
    Компютъра е моят живот.
    И без това нямам приятели, според вас какво да правя?
    Не съм излизал от нас от 1 седмица вече
    просто аз

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Kompa e prosto edno razvle4enie istinskiq jivot e navan

Ам според мен,защото си чатят с виртуалните си приятели и не им трябват други...сигурно повече им харесва разговорът по интернет-а не живия,прекия,личен разговор...Просто компютъра е източник на мнооооого информация(идваща от интернет),много забавления в компютърните игри..и това е вид удоволствие за подрастващите.

И аз не излизам навън и стоя много пред компа. Но ще се аргументирам: Навън ги няма хората, с които мога да разговарям за това, което искам. Срамежлива съм, не съм общителна и затова и другите не идват при мен, а аз никога не правя първите стъпки. Затова съм си израсла сама и компа ми осигурява необходимото, за да запълни празнината от липсата на приятели ... или почти. Но никога не бих изоставила истински приятел (в двата смисъла - реален и добър) заради компа. Смисъл ... имам достатъчно време да намеря за всички
    PC: Компа може да ти е приятел за цял живот, стига да не се развали. А реалните приятели понякога ти се сърдят или се оказват интриганти ...
    Memento moriendum esse!

Град
    Пловдив
    Цъкат ли WoW аверите ти ?
    РУТИ ДОВАРО!

45

ако някой седи на компа по цял ден с единствения замисъл да играе тъпи игри .. е мн тъп ... да аз седя на компа но определено неиграя на игри .. погледнато от хардуерна гледна точка дори и да исках е невъзможно ... ползвам компа за работа за усъвършенстване на знанията си и за учене на нови и нови работи свързани с програмирането ... все пак това неуправдава прекарването на всяка свободна минута пред него НО това съм компа е всичко за мен и едвали това ще се промени в близкото бъдеще ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Компютъра е моя живот.Постоянно съм на него(е не точно),това и уча.Един ден той ще ми изкарва парите.Но не можеш разбира се само пред него да стоиш.Трябва да се излиза с приятели,гаджета,....

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Компютъра е моя живот.Постоянно съм на него(е не точно),това и уча.Един ден той ще ми изкарва парите.Но не можеш разбира се само пред него да стоиш.Трябва да се излиза с приятели,гаджета,....
    Нам за ко са ми гаджета, с компа се разбираме добре
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Ок,но един ден,когато пораснеш не се чуди защо нямаш деца.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Компютърът е полезна машина зо човечеството.Интернета от своя страна е възможност за лесна,безплатна и бърза комуникация.Източник на информация,музика...и т.н.Много помага в ежедневието,в учението...Идеята е да не си зависим от него.Да не си нон-стоп във виртуалното пространство.Да излизаш с приятели,да се учиш добре,въобще цялостното развитие на личността да не спира.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Ок,но един ден,когато пораснеш не се чуди защо нямаш деца.
    Имам племенница. Съдейки по нея, не искам да имам деца. Не обичам малки деца
    Memento moriendum esse!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си