- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво ми става :( Помощ!!
Еми незнам как да започна не ги разбирам много тука а и пиша с леко грешки да ме извините. Хода с едно момчео доста време и ми е приятно с него не го обичам не съм от момичетата който се влюбват и почват да обичат.Може би някой ден , но не сега просто не го искам и за тфа не влагам много в някоя връзка.Само че имам и още един проблем мисля че харесвам и момичета.. ;( правила съм секс с момиче натискали сме се сичко е така .. случвало се е .. по купони ама иначе ме кефат и ми е приятно
не говора само приятелки и незнам.. неизпитвам чувства пфф не ама ми е приятно точно както и с момчетата се чувствам
и имам една приятелка дето прих секс с нея къпем се заедно и кфо ли не и днеска нещо си говорим навън бяхме и кфо стана и аз тръгнах да я целувам и почнахме да се целуваме.. и после тя почна да се смее като луда и вика тфа не сме го прили трезви и т.н.. Незнам тфа некъф период ли е щот аз съм некфа страннаа и на периоди наркотици алкохол момчета сега момичета и незнам
![]()
ъм ..... алкохол, наркотици, момичета - иди на психиатър ........
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
алеле хвани се лекувай![]()
![]()
![]()
![]()
Хах според мен искаш да опиташ от всичко...може би с времето нещата ще се променят...незнам![]()
За харесването на момичетата незнам какво да ти кажа,може би просто си бисексуална... незнам. Но за наркотиците и алкохола ти трябва помощ!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Според мен с времето ще се изясниш със себе си. Наистина може би просто пробваш от всичко.. Що се отнася до влюбването - и на теб ще се случи .. не знам за добро или лошо,но любовта не обича да пропуска =]
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Начи си бисексуална, щом харесваш и момичета и момчета...
Ддз, може наистина да е само период както казваш.
Ако искаш, опитай се да се държиш по настрана от момичетата, не им се нахвърляй да ги целуваш![]()
Въздържай се малко пък може и да ти мине![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Според мен е само предиод, който почти всички момичета минават на тия години. Пък и да не е само период - няма лошо.
Което ме навежда на мисли... А ако темата беше писана от момче?! Пак ли щяхте така да говорите... "Бисексуален си, и кво, супер", "Няма нищо лошо", "Трябва да се опита всичко" и т.н. Нямаше ли да го нападнете като хиени? "Мръсен педал, махай се оттука, беги се скрий някъде" дрън-дрън-дрън...![]()
![]()
![]()
тфа се нарича дискриминация - няма проблем да си би и да си момиче но като си момче ставаш педал и отрепка ( пък за мъжете хомосексуалисти да не говорим - кофти общество ко да се прави )Първоначално написано от Blue_Devil{F}
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
mi ninam..dyrja se stranno poslednata godina
e ti prestava6 li si na6te da razberat pff smisyl kefat me momi4etata.. ddz
i az stranno e kato vida nqkoe momi4e ne me kefi ili da si q haresam kakto s mom4etata po stranno e .. ne obru6tam vnimanie na momi4etata po ulicite ne gi oglejdam ili ne6to takofa.. ama to se sly4va teq ne6ta sex s momi4eta natisakniq po diskoteki i t.n sa e tka samo.. kakto i s mom4etata.. prost 1 pyt mn me naraniha ama tfa be6e predi vreme de..
a za narkoticite i alkohola moje bi e za da privleka vnimanieto na na6te ama ne 4e stava de.. a i ve4e g.d sviknah ne se drysam seki den de.. ama se sly4va na f sedmicata 1 pyt i razli4no ..
da se nadqvamea nqkoi dryg da my se e sly4valo
![]()
a be macka ni6to ti nqma![]()
sly4va se na pove4eto ligavi momi4enca ni6to li4no az sym sy6tata i az minah prez teq ne6tane si obratna ili bi hetero si si
When i whisper in your ear, I know you feelin me
If i want to, I can take you
In the back of the cab, I know you feelin me
And in the back of the club, I know you feelin me
We can do it like that, I know you feelin me
If I want to, I can take you
e znam 4e sym samo na 16 ama.. ddz s tfa se promenqm kato go zimam..
явно си бисексуална...щом харесваш и моми4ета и мом4ета..тва е отговорът....![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
\/
ni6to ti nqma spored men Sly4vat se i takifa ne6ta!