.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Незнам какво ми става :( Помощ!!

Еми незнам как да започна не ги разбирам много тука а и пиша с леко грешки да ме извините . Хода с едно момчео доста време и ми е приятно с него не го обичам не съм от момичетата който се влюбват и почват да обичат.Може би някой ден , но не сега просто не го искам и за тфа не влагам много в някоя връзка.Само че имам и още един проблем мисля че харесвам и момичета.. ;( правила съм секс с момиче натискали сме се сичко е така .. случвало се е .. по купони ама иначе ме кефат и ми е приятно не говора само приятелки и незнам.. неизпитвам чувства пфф не ама ми е приятно точно както и с момчетата се чувствам и имам една приятелка дето прих секс с нея къпем се заедно и кфо ли не и днеска нещо си говорим навън бяхме и кфо стана и аз тръгнах да я целувам и почнахме да се целуваме.. и после тя почна да се смее като луда и вика тфа не сме го прили трезви и т.н.. Незнам тфа некъф период ли е щот аз съм некфа страннаа и на периоди наркотици алкохол момчета сега момичета и незнам

Град
    Търново.... Велико Търново
    ъм ..... алкохол, наркотици, момичета - иди на психиатър ........

алеле хвани се лекувай

Хах според мен искаш да опиташ от всичко...може би с времето нещата ще се променят...незнам

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Лелеее... Ми на тва му се вика бисексуалност... Еми кат гледам явно е на мода да си падаш и по двата пола... Хора, живейте докато не е станало мода да се мре...
    Бтл, момиче, ще дойде времето, в което ще заобичаш наистина, било то жена или мъж...
    The reasons of love... <3

Град
    Там, където е сърцето...
    За харесването на момичетата незнам какво да ти кажа,може би просто си бисексуална... незнам. Но за наркотиците и алкохола ти трябва помощ!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

В ранния пубертет и аз мислех че съм бисексуална,но так и не стигнах до крайности.....

Момиче съм!!!

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Лелеее... Ми на тва му се вика бисексуалност... Еми кат гледам явно е на мода да си падаш и по двата пола... Хора, живейте докато не е станало мода да се мре...
    Бтл, момиче, ще дойде времето, в което ще заобичаш наистина, било то жена или мъж...
    +1

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, явно момичетата те кефят повече...

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Според мен с времето ще се изясниш със себе си. Наистина може би просто пробваш от всичко.. Що се отнася до влюбването - и на теб ще се случи .. не знам за добро или лошо,но любовта не обича да пропуска =]
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Град
    Dreamland Varna
    Начи си бисексуална, щом харесваш и момичета и момчета...
    Ддз, може наистина да е само период както казваш.
    Ако искаш, опитай се да се държиш по настрана от момичетата, не им се нахвърляй да ги целуваш
    Въздържай се малко пък може и да ти мине
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    emi kato gledam mai si leko v lqvo ne se pritisnqi nqma nishtu l0sho v tfa

0biChkam SlyNcEt0 :}

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Според мен е само предиод, който почти всички момичета минават на тия години. Пък и да не е само период - няма лошо.
    Което ме навежда на мисли... А ако темата беше писана от момче?! Пак ли щяхте така да говорите... "Бисексуален си, и кво, супер", "Няма нищо лошо", "Трябва да се опита всичко" и т.н. Нямаше ли да го нападнете като хиени? "Мръсен педал, махай се оттука, беги се скрий някъде" дрън-дрън-дрън...

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Devil{F}
    Според мен е само предиод, който почти всички момичета минават на тия години. Пък и да не е само период - няма лошо.
    Което ме навежда на мисли... А ако темата беше писана от момче?! Пак ли щяхте така да говорите... "Бисексуален си, и кво, супер", "Няма нищо лошо", "Трябва да се опита всичко" и т.н. Нямаше ли да го нападнете като хиени? "Мръсен педал, махай се оттука, беги се скрий някъде" дрън-дрън-дрън...
    тфа се нарича дискриминация - няма проблем да си би и да си момиче но като си момче ставаш педал и отрепка ( пък за мъжете хомосексуалисти да не говорим - кофти общество ко да се прави )

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    добре си нищо ти няма

mi ninam.. dyrja se stranno poslednata godina e ti prestava6 li si na6te da razberat pff smisyl kefat me momi4etata.. ddz i az stranno e kato vida nqkoe momi4e ne me kefi ili da si q haresam kakto s mom4etata po stranno e .. ne obru6tam vnimanie na momi4etata po ulicite ne gi oglejdam ili ne6to takofa.. ama to se sly4va teq ne6ta sex s momi4eta natisakniq po diskoteki i t.n sa e tka samo.. kakto i s mom4etata.. prost 1 pyt mn me naraniha ama tfa be6e predi vreme de.. a za narkoticite i alkohola moje bi e za da privleka vnimanieto na na6te ama ne 4e stava de.. a i ve4e g.d sviknah ne se drysam seki den de.. ama se sly4va na f sedmicata 1 pyt i razli4no ..

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    [color=blue]тва е за разнообразие шом не се заглеждаш по момичета не си обратна или нещо такова просто те влече животеца с възраста сичко ще се оправи не прайш кой знай кво споко не се стрескай

da se nadqvame a nqkoi dryg da my se e sly4valo

a be macka ni6to ti nqma

sly4va se na pove4eto ligavi momi4enca ni6to li4no az sym sy6tata i az minah prez teq ne6ta ne si obratna ili bi hetero si si
    When i whisper in your ear, I know you feelin me
    If i want to, I can take you
    In the back of the cab, I know you feelin me
    And in the back of the club, I know you feelin me
    We can do it like that, I know you feelin me
    If I want to, I can take you

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от IdeAla Na KvArTaLa_f
    mi ninam.. dyrja se stranno poslednata godina e ti prestava6 li si na6te da razberat pff smisyl kefat me momi4etata.. ddz i az stranno e kato vida nqkoe momi4e ne me kefi ili da si q haresam kakto s mom4etata po stranno e .. ne obru6tam vnimanie na momi4etata po ulicite ne gi oglejdam ili ne6to takofa.. ama to se sly4va teq ne6ta sex s momi4eta natisakniq po diskoteki i t.n sa e tka samo.. kakto i s mom4etata.. prost 1 pyt mn me naraniha ama tfa be6e predi vreme de.. a za narkoticite i alkohola moje bi e za da privleka vnimanieto na na6te ama ne 4e stava de.. a i ve4e g.d sviknah ne se drysam seki den de.. ama se sly4va na f sedmicata 1 pyt i razli4no ..
    Оооо, ей тва с друсането не го одобрявам вече...
    Недей да си тровиш живота от малка! Ще съжаляваш някога, но ще е твърде късно... Тц тц тц...
    The reasons of love... <3

e znam 4e sym samo na 16 ama.. ddz s tfa se promenqm kato go zimam..

Град
    LuNaTa
    явно си бисексуална...щом харесваш и моми4ета и мом4ета..тва е отговорът....
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

ni6to ti nqma spored men Sly4vat se i takifa ne6ta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си