Виж миличка,човек които прощава-обича.Наистина трудно е, гадно е когато си играят с чувствата ти,когато ти казват "обичам те",целуват те,прегръщат те..ти вярваш,защото си влюбена до болка в него,а накрая се оказва,че си играла дълго време в пиеса с "кукли на конци",че ти си била една от тях,а тои-кукловод..Ставаш център на присмех,казват,че си куха щом не си забелязала промяната в него...
Аз бях дълго време лъгана от момче,което мислех,че обичам..Мислех, "че не мога да живея без него",не можех дори да си представя и един ден без да го видя или прегърна.И всеки път когато аз излизах с приятелки ми се разказваха стахотни истории с него и другите момичета с които е бил..Че се е целувал с тая,че си е писал с оная..Следваха скандали,обиди и накрая му прощавах.Мислех си "е кво пък толкова..една целувка..голяма рабора" и продължавах напред.Как му прощавах ли??И аз не мога да си отговоря на този въпрос..явно си е до човек,но сега ме е яд,че съм позволявала да ме третират така-като някои идиот..Всички ми казваха "остави го!!лъже те!!" а аз се правех,че не чувам.
Накрая ми писна..реших да се взема малко в ръце.Обещах му,че мн ще съжелява за всичко,тои ми се изсмя.Ударжах си на обещанието..Сега тои е сам,а аз не.Всички момичета с които е бил дори не го поздравяват Колко жалко..
Е това е моята история..може да е малко скучна,но наи-хубавото което ми се случи беше,че разбрах,че на момче вяра не може да се има..и че веднъж изневери ли ще го повтори,потрети....
Наистина,ако искаш и ако решиш,че е добре даи му още един шанс,но трябва да знаеш,че пак ще го направи.А ти си момиче с достоинство и самочувствие и не трябва да позволяваш на никои да ти се качва на главата Успех