Това така наречено момче(истински дявол),е постъпило ужасно спрямо теб!Той има ли чувства?Изпитва ли наистина любов към някого,или просто си мисли,че я изпитва!???Знае ли какво е да обичаш?Да страдаш?Да си честен с някого,да не лъжеш?Заслужава ли да го обича някой?Е,аз ще ти кажа-НЕ!Този безсрамник незаслужава никое момиче,незаслужава дори да го заглеждат момичетата,ако знаят какъв е!Лошото е,че мноого момичета е успял да изпързаля(вкючително теб).Това е просто ужасно!Жалкото също е,че едно сигурно хубаво момиче като теб е хлътнало до уши по този гадняр,обича го и страда заради него.Как може да има такива момчета?Не ги ли е срам?-немога да си обясня!Сигурно им прави удоволствие като гледат как момичетата се завличат по тях,а след това страдат жестоко по тяхна вина.Миличка незнам дали има някакъв лек за тази дълбока рана.Просто мога да ти кажа,че един ден(искрено се надявам)всичко това да се стовари върху него и цялото страдание да го съсипе до основи-това заслужава ТОЙ!Ти няма да се откажеш лесно от него,защото го обичаш,няма да ти бъде лесно да го забравиш...Знам това!Нищо неможе да ти помогне в такъв момент-дори и той.Защото вече го е направил,наранил ти е сърцето много на дълбоко.Дори и ние неможем да ти помогнем кой знае с какво...Само ти знаеш как се чувстваш и какво изпитваш вътре в себе си.Наистина много съжелявам,че се е случило това нещо с вас...Надявам се поне малко да съм те успокоила с нещо,защото знам,че не ти е лесно.