.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    У нас Си (=

Черна сянка в нощта

Това е нещо, което измислих току-що. Не го бях запланувала да стане така..дори мислех да пиша нещо твърде различно. Обаче и сега мисля, че се получи добре. Много ще се радвам на мнения (:

................ (=

Град
    София
    Интересно е. Харесва ми как си представила живота си като прашна улица - много култури описват живота като път, който трябва да изменм, за да стигнем до дадена крайна точка - мисия. В твоят разказ описваш как ти си объркана и не можеш да разбереш мисията на твоя живот, а и си разочарована от някой... или някои? Мда, усеща се, че пишеш тези думи с болка, както и, че идва от сърцето ти.
    Единствената критика, която бих могъл да дам, е, че е объркването е в повече. Разбирам, че искаш да го представиш така, както е в сърцето ти, а там е много разбъркано, но все пак на моменти идва в повече това с многоточията и въпросите... е, от друга страна пък, точно това му е чара!
    Харесва ми!
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Интересно е. Харесва ми как си представила живота си като прашна улица - много култури описват живота като път, който трябва да изменм, за да стигнем до дадена крайна точка - мисия. В твоят разказ описваш как ти си объркана и не можеш да разбереш мисията на твоя живот, а и си разочарована от някой... или някои? Мда, усеща се, че пишеш тези думи с болка, както и, че идва от сърцето ти.
    Единствената критика, която бих могъл да дам, е, че е объркването е в повече. Разбирам, че искаш да го представиш така, както е в сърцето ти, а там е много разбъркано, но все пак на моменти идва в повече това с многоточията и въпросите... е, от друга страна пък, точно това му е чара!
    Харесва ми!
    Мерси за подробната оценка върху "произведението" ми (=
    Само да кажа, че като го писах бях разочарована само от един "приятел", който се оказа голям предател, обаче просто исках да представя трагедията в цялата й светлина и затова си добавих още неволи.

Град
    У нас Си (=
    Благодаря много. За сега няма да качвам нищо, но обещавам, че след време ще постна тук и други мои неща (:

Град
    In the Afterlife....
    само ще ти кажа...да редактираш. може да се получи нещо много добро, ако просто му направиш основна редакция. като махнеш уж повторенията, в които ти си вложила смисъл, който си личи, но не си личи по правилния начин. хубава е идеята. просто го напиши по-добре. всичко крещи, че го можеш.

Како мн е добро браво :P Много ми харесва
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Не знаех, че можеш да пишеш
    Наистина си се справила много добре! Стилът ти ми харесва. Даже като се замисля...аз пиша почти по същия начин..с тези повторения, многоточия.
    Едно голямо браво и от мен =D>
    What you give is what you get!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си