- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момченца я кажете ...
ta .. q kajete s kakvo dupe predpo4itate da e da re4em mackata viili puk na kakvi dupeta se radvate
![]()
... malki i stegnati , po-pi6tni ama pak stegnati , prosto PI6TNI , ...
apak ako nqmate predpo4itaniq .. mmmm moje i da ne pi6ete gluposti ..
.. prosto mi e interesno .. iskam da znam![]()
![]()
ako ima dr takava temi4ka - mn sorka![]()
![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
ами ако си гледала някое друго клипче на снууп доггзнаеш как той ги описва .. не харесвам прекалено малките дупета искам тялото да е с формата на пясъчен часовник - хубав бюст, слаба талия и стегнато достатъчно голямо дупе
целулита е способен да наплаши момчетата яко !!!
П.С. дай линк с твоето на ЛС да ти кажа как еахах
(_!_)
![]()
Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!
да е с две бузи, другото се в гъз![]()
брао бе ас па сам с 4 бузи да ви е яд \/
Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!
еми кат си завреш главата в гъза на приятелката ти и стават 4 бузиПървоначално написано от milen`THVP
![]()
6![]()
Абе трябва да в малко но не много мако и да е сочно но не дебео и да е стегнато. Много трудно се намират ама ги има...
bih ti dala ama nqmamПървоначално написано от desert_eagle
kato 4e li ne mi se stryva osobeno normalno da si snimam zadnika za da go pra6tam na nqkoi bilo to i na li4no
... taka de
![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
principno maki i stegnati,no TOVA ZA MEN NE E OT ZNA4ENIE KATO SE GOVORI ZA VRUZKA.darza da kaza tova poneze mnoogo momi4eta mislqt 4e ako zagledash to nepremenno trqbva da imash nqkvi 4uvstva-momi4eta nie prosto si gledame tova e si4ko,taka 4e kato vidite priqtelq si da zaglezda nqkoq(a tova se slu4va)ne mislete 4e ima ne6to(svmisal na ulicata,sa ako q poznava i q zaglezda e dr rabota
Аз си падам само по такива без дупета...не бе лъжа падам си по огромни дебели трътлести задници на който може да каца хеликоптер! Не бе пак майтап...падам си по такива който мога да еба...ето на пак излъгах...падма си по такива дето всеки иска да ебе...ама тъй като такива няма...следователно зациклих...а да сетих се падам си по това на приятелката ми! (Тя май не ми е точно приятелка ама...)
Аха, ясно! \Първоначално написано от GregoryHouse
/
Аз споделям мнението на thefreak.:P
Аз си падам по сочни дупета тип "прасковка" (хипотетично деля дупетата на тип "прасковка" и тип "круша") - по-обличко и весело вирнато
П.П. Едит: Ъм, не съм момченце, ама няяше ко да праа.. Та за туй писах в темата.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
голи ....
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
трябва просто да го видя пипна и ще ти кажа става ли ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
откачаш или много кръв навлиза в едно специално мястоПървоначално написано от hforce
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Падам си по добре оформени.О Боже,що за тема.....![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
хах ... за сега нямам предпочитания към тази част от женското тяло![]()