.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от desi_bonbona
    ne moga da razbera za6to kato obi4ate tolkova silno dadeniq 4ovek iskate da go zabravqte? priemete ne6tata kato fakt i tozi 4ovek kato hubav spomen. ne e nujno da go zabravqte, za6toto 6tom kato ste bili s nego e imalo ne6to v nego, koeto ne vi e bilo bezrazli4no. prosto prodaljete napred i ne si mislete, 4e trqbva da zali4avate ne6to, koeto e bilo vsi4ko za vas.
    Въпроса не е той да се забрави, а чувствата - а това става като не се виждша с човека, да не се сещаш за него, да се отървеш от всичко сврзано с него, да не го виждаш..но понякога обстоятелствата са против нас и не ни оставят намира, а това означава че все нещо ще ни напомня - дори самата тя/той да виждаме и прекарваме 1/2 от деня с нея/него. А когато искаш да потиснесш чувствата - трябва да се отдръпнеш, да изгубиш всякакъв контакт с него, да го игнорираш един вид.. но от вътре нещо те гризе - пита те ' какво ли прави сега? ' да не би да се занимава с друг/друга? ' сеща ли се за мен ? ' искам да разбера кво прави, да си попишем (поговорим).. и не те оставят намира тези въпроси докато не намериш отговор за тях, а когато получиш отговора си най щастливия/щастливата..и след като получиш отговора се чудиш ' защо съм толкова слаб/а? защо щастието ми зависи от някой друг? Някой който искам да забравя (чувствата) ? ' - отговора е - защото обичаш ИСТИНСКИ..

Според мене много си зависи от хората.Не може ако си имал наистина силни чувства към някой да кажеш стига и това да бъде края Аз попринцип много трудно забравям хората с които съм била,защото много бързо се привързвам.Не мисля, че става и като не се виждате до преди извесно време ми се струваше пак някоя поредна глупост хората като кажат: "времето лекува" , но после сама видях, че е така и ти ще се увериш просто трябва да имаш търпение и нерви.И винаги мисли, че това все пак са едни хубави спомени, които след време ще те радват
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не.. аз лично не мога. Скромният ми опит показва, че няма начин да постигна това. Въпреки болката, страданието, ужаса.. след определен период, идва време когато съм силна и имам смелостта да си спомням за него с усмивка на лице, да ме стоплят общите ни спомени, без да го искам до мен.. Аз имам друг, но пак съм щастлива.. да речем дори повече. Нямам него, но се радвам за него и не искам да го забравям, дори тази възможност да беше осъществима.

П.П. Това, което писах е примерен вариант на това, което ще се случи с мен, ако се разделим със сегашния ми приятел. Ще боли.. но ще мине.. И ще помня за него с добро, времето, което сме си отделили, ще си заслужава.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Наистина е трудно да кажеш стига на чувствата си, да искаш да се откъснеш, но понякога е по добре? А какво по хубаво от това да бъдеш толкова близък с човека който обичаш и то да бъдеш приятел с нея/него? Аз също не мога да кажа край на чувствата ми, но се примирявам външно (другите да не забелязват), а отвътре само чака нещо да разпали всичко наново..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Просто е...всеки му се иска но това вътре в тебе което хората наричат сърце не ти позволявя...заката е да пренебрегнеш сърцето си и да слушаш акъла си...не става изведнъж...ама става...
    +1
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    OlL mii po princip e mnogo trudno ,za6toto se samonavivam....ina4e e lesno...lesno moje6 da zagyrbi6 stara vryzka s edna nova... da pove4eto pyti minava izvestno vreme sys sylzi i myka ,oba4e......

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Знам че мога да го направа но вътрешно не ми се иска... Все едно имам някаква надежда че някой ден нещо може да се промени да започне да става така както ми се иска.

Град
    sofiq
    по ло6о нещо не ми се е сли4вало ноо продалжих даваи и ти
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Трудно ли се забравя любовта?

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Според вас трудно ли е да забравиш любовта? Да искаш да бъдеш безчувствен, защото са те наранили..да забравиш онея чувства..онея трепети, които само 1 човек може да те накара да трепнат отново?
    Ехеее, предполагам насила не може... При мен стана безпричинно... Просто ей така - събудих се и осъзнах, че вече не го обичам... Без да ми е направил нищо... Кво да се напраи, такъв е живота...
    The reasons of love... <3

Град
    София
    Ами аз не искам да го забравям.. Прекалено добър приятел ми е.. Прекалено многоо се обичаме... Прекалено много съм зависима... Прекалено много време съм изгубилапо него...
    Бла бла... Не можем да сме заедно, защото просто не се получава... Аз не мога да го забравя, въпреки че той е с друга... Просто знам, че той ме обича.... Тов ане мипречи да продължа живота си като намеря друг.. вярно, че обичам един единствен, но в последно време има едно момче, което наистина ми е на сърцето..
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Ами аз не искам да го забравям.. Прекалено добър приятел ми е.. Прекалено многоо се обичаме... Прекалено много съм зависима... Прекалено много време съм изгубилапо него...
    Бла бла... Не можем да сме заедно, защото просто не се получава... Аз не мога да го забравя, въпреки че той е с друга... Просто знам, че той ме обича.... Тов ане мипречи да продължа живота си като намеря друг.. вярно, че обичам един единствен, но в последно време има едно момче, което наистина ми е на сърцето..
    Кофти положение... Да се обичате взаимно и да не може да сте заедно...
    The reasons of love... <3

Град
    София
    Аз съм такъв човек, че никога няма да имам щастлива връзка заради държанието си.. Прекалено съм.. ревнива, груба, лигава.... А и той е от типичните момчета женкари... Може да е верен, тва е истина, но след като нещата не вървят той реши, че е по-добре да продължи свояживот.. а аз поех по своя път...
    Вие на хероин ли сте бе?

.. а аз поех по своя път...

Точно от това ми става кофти. Всеки продължава, по различни пътища, няма да ги има онези щастливи моменти заедно. Иска ти се да бъдеш до нея/него до всички хубави, лоши и тъжни моменти.. Просто не мога да се примиря, че всеки поема по друг път.. Иначе малко по горе казаха

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Кофти положение... Да се обичате взаимно и да не може да сте заедно...
    И при нас е така, но причината е друга..

Град
    София
    Виж аз с бившето ми какво направихме.. Смисъл все още правим.. Въпреки всичко сме приятели... Вярно е, че сме нещо мнгоо повече от приятели.. но просто НЕ ходим... Не се караме.. не ревнуваме... Дори си говорим повече от преди... Променило се е това, че не сме се виждали оттогава... От 1 седмица... Което може би е един от факторите да съм в добро настроение... Защото знам, ч екато съм близо до него просто нещо ме задушава, ако не го прегърна.. Целуна...
    Но всичко се забравя... Първата любов по-трудно, но и тя се предолява.. :P
    Вие на хероин ли сте бе?

Виж аз с бившето ми какво направихме.. Смисъл все още правим.. Въпреки всичко сме приятели... Вярно е, че сме нещо мнгоо повече от приятели.. но просто НЕ ходим... Не се караме.. не ревнуваме... Дори си говорим повече от преди... Променило се е това, че не сме се виждали оттогава... От 1 седмица... Което може би е един от факторите да съм в добро настроение... Защото знам, ч екато съм близо до него просто нещо ме задушава, ако не го прегърна.. Целуна...
    Но всичко се забравя... Първата любов по-трудно, но и тя се предолява.. :P
    Да не земе да се окаже, че си пиша с бившата приятелка ?
    Ние сме абсолютно същите - разговорите са много повече от преди (по телефона, наживо..) и всичко е мн готино, но като си представя, че ще я прегръща друг и .. всичко се обръща

Град
    София
    Аз поне знам, че няма да го прегръща друга... Новото му гадже е от Бургас...
    Вие на хероин ли сте бе?

Аз поне знам, че няма да го прегръща друга... Новото му гадже е от Бургас...
    Хах и това го има при мен - само, че тя е казала че не иска да си има приятел в близките 2 год, защото й писнало от всичко и иска да си е сама

мисла, че секи по различен начин. Едни не им пука толкова и им е лесно, но др който са по чувствителни не я забравят. Каквото и да правим най-важното е да запазим спомените си и да не мразим човека които сме обичали до вчера.

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами ако си обичал някого наистина, изобщо не е лесно после да го забравиш. Все пак неможем да казваме на сърцето си... Всеки иска да може да си каже "край" и до там да спре с чувствата, но реално не е възможно...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Ako si obi4al ne e trudno a nevazmojno da zabravi6 lubovta poneje vseki koito e obi4al 6te me podkrepi 4e lubovta ne se pomni 4e da se zabravi.Tq ne e spomen a mnogo 4uvstva sabrani v edno,koeto 6tom e istinsko e jivo ve4no.......

Нямаш си и на идея колко си прав/а smv1987. Невъзможно е да забравиш някой, който си обичал, но е възможно да притъпиш, да сложиш чувствата в една кутийка и да я заровиш дълбоко в сърцето си и да се надявам един ден тази кутийка да изкочи отново от сърцето и да се отвори отново за ТОЗИ човек..

Az si imam na ideq kakvo e obichta.Znam ot lichen opit kakvo e da obichash,da si shtastliv/a.Znam kakvo e i da te boli,da iskash da te nyama,no obichta...tya si ostava.......

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Трудно се забравя любовта,но се забравя все някога във времето.А до това "Стига вече, трябва да продължа напред ' обаче да не можете да направите тази крачка?" само ще ти кажа,че няма не може има не искам.Когато има чувства си заслужава да се бориш,но когато няма тоест има само от едната страна по-добре да се откажеш,защото така нараняваш себе си и този които обичаш.А и ще пропуснеш това което те очаква в бъдещето.
    tochno taaka i az sam na sashtoto mnenie
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Град
    РуСеЕ - Това е градът ! :)
    ...не беше първата, не е и последната знам... но миговете заедно бяха незабравими... тя беше тази която ме накара истиснки да обичам, да видя какво всъщност е любовта, да знам какво е да си истински значим за някой... беше просто супер, умирахме един за друг... учудваше ме даже как винаги имаше какво да си кажем, да се посмеем и за 2 месеца не сме се карали нито веднъж... незнам нещо като в приказка на която не можех да се нарадвам от щастие... че съм част от нея.........
    и така докато един ден тя не каза: "Не мога повече. Няма ги тези чуства, както преди. Обичам те, не искам да те загубя, но..."
    след тези думи просто незнаех каде съм, сънувам ли... та до вчера всичко беше перфектно... просто не мога да го проумея още... почти не ям, не спя ,а когато заспя сънувам кошмари... знам ще ми мине,може би ще срещна друга... но нея никога няма да забравя... От любовта боли, но неможе без нея... Дори и да бягаш от нея, да не я искаш тя идва без да пита... и също така си отива ...

vseki ima polovinka no dali shte q nameri ... tova veche e drug vupros! i ako chovekut v koito si vluben ne otgovarq na chuvstvata ti to po putq na prostata logika prosto ne e za teb za tova ne si skusqvai jivota i produljavai napred

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си