- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кани бившата си на РД-то си ;(
спокойно... според мен той просто иска да покаже на бившата, че може и без нея., че нищо не свършило за него. Също тка може да иска да я накара малко да ревнува или страда като ви вижда заедно ... немисля че като я кани има за замисъл след време да се върне при нея и да те зареже или нещо от рода...
Ъъъ,и моя я покани...не умрях,споко...
Ъъъ,и моя я покани...не умрях,споко...
Момчето просто уважава бившата си приятелка.Както казваш много са се обичали и няма как да я мрази!Прави го от уважение...а иначе може пък да не е толкова зле да си на една маса с нея.Може да си поговорите точно за него...по женски![]()
той е с тебе,какво друго е важно..ако има нещо с нея изобщо не би я поканил в твое присъствие...недей да го "връзваш" за себе си,защото по-скоро го отблъскваш..какво лошо има да си останат приятели...не го приемай навътре..
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
Може да са си останали приятели и затова да я кани.Имай повече доверие на гаджето си,връзката ви има нужда от това.
nai dobroto reshenie da ne se nervish e da i napravish gadno na neqa tva... samo ti znaesh kak :P~ kusmet ( as na tvoe mqsto bih ubila gajeto mi de ];] )
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Spored men nqma za kvo da se pritesnqva6!Moje bi q kani 6toto prosto q uvajava.Trqq da si mn silna i da si s visoko vdignata glava do lubimiq ti!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}