toi mi kaza da izlezem i az my kazah nemoga toi zashto zashtoto trqbva da se okypq i toi e ima6 vreme i az my kazah nqmam na6te me puskat do 9 i toi em sry az izlziam sled 9 .......a tolkova mn vreme go 4akah tova mom4e i se nadqvah da se polu4i ne6ty mejdu nas... a toi kak reagira 4e sym do 9
![]()
![]()
kakvo da pravq ??/
No matter where you go, there they are...
Може би си е помислил, че увърташ и не искаш да излезеш с него. А може би е кретен.
Ми ако искаше да излезе с тебе не би му коствало да го направи и преди 9 може би не те иска
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Явно е някъв идиот. Ако те харесва би излезнал заради теб по всяко време. Или пък се прави на голям газар че може да излиза по всяко време...
kak moje edin vechern 4as koito sa mi postavili na6te da my pre4i...ne sym go iskala az toq 4as ama kakvo da napraqv sporih s tqh no bez efekt
Съгласна съмПървоначално написано от Anf3tamin4o
[size=7][b][u]fosse cos
Еми щом ваще са преценили ,эначи са правиПървоначално написано от _crazy_baby_
!
Може просто да е на работа момчето и да няма време..
[size=7][b][u]fosse cos
toi mi kaza da izlezem i az my kazah nemoga toi zashto zashtoto trqbva da se okypq i toi e ima6 vreme i az my kazah nqmam na6te me puskat do 9 i toi em sry az izlziam sled 9 .......
отговор не мога да дам,обаче обеснението е добро =D>
qvno e taka porednoto razo4orovanie za men
Емии има два вариянта :
1. Решил е,че неискаш да излезеш с него и за тфа увърташ.
2. Прави се на мн интересен и не те иска
И в двата случая по-добре да не се занимаваш с него.Ако те харесваше нямаше да има проблем да излезне с теб през деня.Защо пък непременно да се срещате вечер?? .. Кретени колкот щешНе се ядосвай просто
![]()
just a kid۵
+100000000000Първоначално написано от Ани
Баси идиота майна ,не си струва![]()
naistina e kreten ti ne si winowna 4e ne te puskat i na men twa mi e problem no kakto kazwa mojta biwsa gospozica po nemski wsi4ki maze sa kreteni i ne znaqt kwo iskat a i stom te hareswa bi trqbwalo da te razbere no az ne moga da ti kaza kakwo da naprawis noako bqh na twoe mqsto seriozno stqh da se zamislq dali da sam s nego![]()
![]()
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
Напълно възможно е да си го е помислил, но пък можеш да му обясниш.
Абсолютно съгласна!Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Ами най вероятно той мисли че увърташ и като имаш час до 9 ти на колко си подяволите на 5 ?! Обясни му ситуацията като избягваш караниците и го накрай да те разбере. Години на 2мата.Важно е....
Питай го дали някой ден е свободен преди 9 и да се видите тогава![]()
и аз съм на това мнение,с една добавка-може би му е прозвучало някак директно и си е помислил че имаш приятел или нещо от сорта и ти е неприятен...Първоначално написано от Ани
![]()
100% ima i dr mom4eta s koito da tragnes ili da go nakaras da rewnuwa stom toj te prawi tazna naprawi sastoto s nego![]()
ONE LIFE ONE LOVE
Толкова ли му е сложно да те разбере........ако толкова държеше на теб щеше да направи всичко възможно да излезнете.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
1. ne mom4et e kretenПървоначално написано от _crazy_baby_
2. toi i e predlojil da izleznat, tq go e odrazala s opravdanieto 4e trqbva da se kupe i 4e q puskat do 9, toi i e kazal predi tva 4e ima vreme da izlezne, kato si e mislel 4e 6te izleznat kum 9 6tot toi togava si e pravel smetkata da izlezne... 6to da e kreten sled kato tq go e odrqzala i tq ne e iskala da se vidi s nego, a posle tq reve iz forumite 4e toi ne iskal da se vidi s neq...............
aman ot lapeta
ne si struva nikfo razo4oravanie ne e ako zn kvo e razo4arovanie..![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
ZA V BUDE6TE S TOVA MOM4E 6E IMA6 DOSTA PROBLEMI TAKA 4E NE SE ZANIMAVAI S NEGO.TOI 6E ISKA DA IZLIZATE VE4ER KUSNO ,VA6TE NQMA DA TE PUSKAT I STAVA MN SLOZNO
Попаднала си на неподходящ.Едно добро момче,съобразяващо се с момичето,никога не би казал "ми кво да направя,аз излизам след 9"или нещо такова.По-скоро би се съобразил с решението на родителите ти.Момче,което не се съобразява поне малко с твоите интереси,не ти трябва.