- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали му е харесало ?
Това е много мил жест от твоя страна, няма как да не му е харесало. Със сигурност не си сбъркала....верно малко е лигаво, но то в тва си му е чара на подаръка ти![]()
ideqta ti e gotina,no zashto ne popitash nego dali mu e haresalo?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
амии хубаво е,че си направила такъв жест..малко или много е мило от твоя страна..и аз съм правила някфи такива,щото е приятно когато и на теб ти направят малка изненада..няма как да не му хареса..всеки би се зарадвал най-малкото когато види ,че някой мисли за него. \/
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
За тези,които не одобриха идеята,че не аз,а приятелката ми е отишла.Ще ви кажа,че го направихме така,защото исках и от други хора да чуе,че го обичам и не го крия.... Аз съм му го казала от преди това нещо.Той не научи нищо ново,а просто му доказах някой неща ....![]()
Според мен би му харесало
100% 6e mu e haresalo.Vse bi se zaradvam na takava mila postapka.. \/
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Браво.. Разбира се че му е харесало,а и на кой не би му харесало едно момиче да направи нещо такова за него.. =D>
Винаги съм на ръба,но никога не падам
Разбира се че ще му хареса, и аз много бих се зарадвал на такова нещо![]()
АЗ мисля че много му е харесало , както и да те възприема той.Това би зарадвало всеки човек, особено ако е от човека когото желаеш.Идеята ти е била много оригинална и сладка! =D> Упсех с момчето
Зависи от самия човек! Аз лично бих оценил жеста но и бих си помислил че това е малко лигавоНай-малкото което би направил той е да се зарадва защото всеки обича да бъде обичан
![]()
Na men bi mi haresalo strashno mnogo sigyrno i na nego mu e haresalo. :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Различните момчета, биха реагирали по различен начин. Може наистина да му е харесало, но може и да не е бил очарован.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Говорих с него.Каза,че му е харесало много и се е зарадвал на изненадата.Благодаря ви много,че казахте мнението си.Дори и на тези,които не им допадна.Радвам се много,че на него му е харесало
![]()
e super bravo 4e my e haresalo i na men bi mi haresalo ako bqh mom4e i vse pak...i da ne my e haresalo ne bi ti go kazal...![]()
Izob6to puk ne e ligavo i vsi4ki tezi koito kazvat 4e ne biha se zaradvali se pravqt na intersenimi izvinqvaite koi ne se radva na malkite i mili jestove,estestveno 4e vseki se 4uvstva polaskan kato po nezavisimo kakuv na4in mu se kaje obi4am te dali 6te e 4rez karti4ka snimka pliu6ena igra4ka i tn tfa nqma zna4enie..
kum avtorkata =D> =D> 4udesno e tova koeto si napravila
![]()
Funky Fresh мерси много![]()
carevi4noto_momi4e щеше да ми каже,защото днес му направих друга изненада,ама имаше нещо което не му допадна и веднага ми каза какво мисли независимо,че може д ане ми хареса това,което казва.
А за тези,които бяха казали,че ми стискат палци .... мерси много ... с него съм вече :P и съм много щастлива![]()
Браво мацка и на мен ми харесва това което си направила мисля че му е харесало и успех с него