.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Това е много мил жест от твоя страна, няма как да не му е харесало. Със сигурност не си сбъркала....верно малко е лигаво, но то в тва си му е чара на подаръка ти

Мега фен Аватара на sasha_90
    Усмихнал се е-харесало му е.

браво мацка супер идейка,само едно не одобрявам - че приятелката ти е говорила с него защото тва е детско - трябвало е ти лично да говориш но все пак съм 100% сигурна че му е харесало и мисля че ще те потърси ако вече не го е направил!успехи мила и продължавай в същия дух

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ideqta ti e gotina,no zashto ne popitash nego dali mu e haresalo?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

амии хубаво е,че си направила такъв жест..малко или много е мило от твоя страна..и аз съм правила някфи такива,щото е приятно когато и на теб ти направят малка изненада..няма как да не му хареса..всеки би се зарадвал най-малкото когато види ,че някой мисли за него. \/
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Супер фен
    За тези,които не одобриха идеята,че не аз,а приятелката ми е отишла.Ще ви кажа,че го направихме така,защото исках и от други хора да чуе,че го обичам и не го крия.... Аз съм му го казала от преди това нещо.Той не научи нищо ново,а просто му доказах някой неща ....

Град
    ПрИ Теб
    100% 6e mu e haresalo.Vse bi se zaradvam na takava mila postapka.. \/
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ako te haresfa mn she mu haresa tazi iznenada moq priqtel mn se kefi kato kat si se pribere tuk i otfori vratata dolu go chaka nqkoe lubovno poslanie ot men

0biChkam SlyNcEt0 :}

Браво.. Разбира се че му е харесало,а и на кой не би му харесало едно момиче да направи нещо такова за него.. =D>
    Винаги съм на ръба,но никога не падам

Разбира се че ще му хареса, и аз много бих се зарадвал на такова нещо

Tedi_sheep
    Guest
    АЗ мисля че много му е харесало , както и да те възприема той.Това би зарадвало всеки човек, особено ако е от човека когото желаеш.Идеята ти е била много оригинална и сладка! =D> Упсех с момчето

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Зависи от самия човек! Аз лично бих оценил жеста но и бих си помислил че това е малко лигаво Най-малкото което би направил той е да се зарадва защото всеки обича да бъде обичан

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Ако е заклет романтик-да
    Ина4е ще му се стори мило,ама не знам

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Na men bi mi haresalo strashno mnogo sigyrno i na nego mu e haresalo. :P
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Различните момчета, биха реагирали по различен начин. Може наистина да му е харесало, но може и да не е бил очарован.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Говорих с него.Каза,че му е харесало много и се е зарадвал на изненадата. Благодаря ви много,че казахте мнението си.Дори и на тези,които не им допадна.Радвам се много,че на него му е харесало

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    e super bravo 4e my e haresalo i na men bi mi haresalo ako bqh mom4e i vse pak...i da ne my e haresalo ne bi ti go kazal...

Град
    kadeto iskam

Re: Дали му е харесало ?

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Искам с вас да споделя какво направих днес с моята приятелка за едно момцхе,на което адски много държа.И да ми кажете дали на вас би ви харесало,ако ви го направят.Та значи....Извадих 8 колажа на снимки (на които сме аз и той) и на всеки един написах по една буква от ОБИЧАМ ТЕ и ги подредих последователно.Отзад написах едно любовно стихче,като на всяка снимка имаше по няколко реда.Сложих ги в плик.Купих му и една плюшена мишка и на нея закачих картичка,на която пише "За момчето,което обичам!!!" .... и с една моя приятелка отидохме до тях.Знаех,че е на работа и го няма в тях.И звъннах и дадох снимките на майка му .... а после го изчакахме да си дойде и моята приятелка го пресрешна пред тях и му даде мишката и му каза,че е от едно момиче,което много го обича и т.н. .... Е,според вас дали му е харесало?Моята приятелка каза,че се усмихнал след като му е казала всичко и едвам само е успял да каже "Добре" ....

П.П. Ако някой се сети за някакви други идеи може да каже ... че и моята пр иска да прави няква изненада на нейния приятел.
    Е зако ти не си му ги дала, така щеше да е по оригинално. Ако помосли че е някоя друга обожателка ха

Izob6to puk ne e ligavo i vsi4ki tezi koito kazvat 4e ne biha se zaradvali se pravqt na interseni mi izvinqvaite koi ne se radva na malkite i mili jestove,estestveno 4e vseki se 4uvstva polaskan kato po nezavisimo kakuv na4in mu se kaje obi4am te dali 6te e 4rez karti4ka snimka pliu6ena igra4ka i tn tfa nqma zna4enie.. kum avtorkata =D> =D> 4udesno e tova koeto si napravila

Супер фен
    Funky Fresh мерси много
    carevi4noto_momi4e щеше да ми каже,защото днес му направих друга изненада,ама имаше нещо което не му допадна и веднага ми каза какво мисли независимо,че може д ане ми хареса това,което казва.
    А за тези,които бяха казали,че ми стискат палци .... мерси много ... с него съм вече :P и съм много щастлива

Браво мацка и на мен ми харесва това което си направила мисля че му е харесало и успех с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си