.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ

ISKAM DA POPITAM VQRNO LI E TOVA 4E ZA ZENATA NQMA RAZLIKA DALI MUZA E S PREZERVATIV ILI NE,I 4E TQ IZPITVA EDNAKVO UDOVOLSVIE I VA DVATA SLU4AQ

дали на жената ще й е хубаво зависи само и единствено от МЪЖА!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Хахх Сигурно трябва да има
    Щотоо после ще има тема от рода на " бременна ли е жена ми "
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    За мен има значение - предпочитам да усещам допира на кожата му, отколкото някаква гумичка. Ама ако си тръгнал да се кахъриш за приятелката си - не е чак толкова голямо значението, че да рискувате. Ако имаш сериозна връзка обмислете други начини за предпазване от бременност, ако приятелката ти предпочита без презерватив (например противозачатъчни хапчета, диафрагма и пр.). Ако си почитател на безразборния секс - задължително с капут!

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не е

Ми за мен няма разлика,но за много момичета сигурно има незнам

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    A ти правила ли си секс без презерватив?

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Не не съм точно за това казвам,че за другите момичета сигурно има.Но аз колкото и да е по хубаво предпочитам да го правя с презерватив

ima ogromna razlika.bez prezervativ e mnogo po-gotino,no vi go prepora4vam samo ako imate postoqnen partnior.

За мен има значение - предпочитам да усещам допира на кожата му, отколкото някаква гумичка. Ама ако си тръгнал да се кахъриш за приятелката си - не е чак толкова голямо значението, че да рискувате. Ако имаш сериозна връзка обмислете други начини за предпазване от бременност, ако приятелката ти предпочита без презерватив (например противозачатъчни хапчета, диафрагма и пр.). Ако си почитател на безразборния секс - задължително с капут!
    Взе ми думите от главата А и без презерватив е така, както природата е повелила...лично за мен това усещане /по-скоро мисъл/ е нещо невероятно...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Независимо от това какво е удоволствието без презерватив - СЕКС ВИНАГИ С ПРЕЗЕРВАТИВ!!!
    Независимо от това, колко ви е постоянен партньора - СЕКС ВИНАГИ С ПРЕЗЕРВАТИВ!!!

Без презерватив е много по-хубавО,по-естествено,по-удобно.Но щом са го измислили значи е необходим.
    Използвайте презерватив винаги!!

Разбрахме, деца, разбрахме.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правила съм и със и без презерватив. доста пъти и от 2-те. Разликата е супер минимална. Даже с презерватив съм свършвала повече пъти и съм имала супер секс. Без презерватив ме боли много по-бързо и секс над 15-20 минути е невъзможен!

Razlika 4e ima,ima.Oba4e na parvo mqsto zdraveto i sgurnostta i posle udovolstvieto!
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Има разлика,на мен ми харесва повече без презерватив,обаче за да не рискуваме с приятеля ми го правим само първите десетина минути без и после слагаме

Град
    LuNaTa
    пробвала сам без презерватив няколко пъти и пове4е ми харесва отколкото с...но ест не го практикувам 4есто
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Разбрахме, деца, разбрахме.
    Лельо Вили, не се ебавай с нас децата по този груб начин.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Правила съм и със и без презерватив. доста пъти и от 2-те. Разликата е супер минимална. Даже с презерватив съм свършвала повече пъти и съм имала супер секс. Без презерватив ме боли много по-бързо и секс над 15-20 минути е невъзможен!
    Идеята ми беше, че е тъпо да дава мнение ”няма разлика”, при положение, че не е пробвала без.

na men li4no mi xaresva pove4e bez,po-xubavo e yse6taneto,no pak po ne moga da se otpysna i se pritesnqvam da ne stane nqkoi gaf,tai 4e ne obi4am da riskyvam....
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Идеята ми беше, че е тъпо да дава мнение ”няма разлика”, при положение, че не е пробвала без.
    Разлика ест., че има и не бих казала, че е много малка, защото едно е допирът с гума и друго е с човешка плът... така да се каже.
    А и плюс това женските и мъжките полови органи си отделят достатъчно "смазка" за да е приятен акта без допълнителните лубриканти от презервативите. Това си е индивидулано, но в повечето случаи е така.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    daje kogato e bez prezervativ spored men ne moje6 da svur6i6 tolkova 4esto,za6toto ne moje da se otpusne 4ovek kogato e bez. i se se pritesnqva koga 6te svar6i partnira mu za da ne stane nqkav gaf i t.n . pone pri men e taka, az daje s prezervativ se pritesnqvam ponqkoga mn, pak predstavqm si bez... prosto sam prekaleno kriti4na kam sebe si, a i tuka stava na vapros za dostoinstvo i otgovornost.predstavete si zaradi 1 niq kef, sled tva sledvat nejelani bremennosti, aborti, vazmojno e da ostanete bez deca sled vreme ,ili da stanete frigidni (t.e. da ne izpitvate nikakvo odovolstvie ot sexa) ni6to ot tova ne si struva, taka 4e DA JIVEE GUMATA
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от sexy_angell
    ima ogromna razlika.bez prezervativ e mnogo po-gotino,no vi go prepora4vam samo ako imate postoqnen partnior.
    +1 =D>

Град
    Inside the temple
    Без презерватив е по-хубаво.
    Ама с презерватива съм си по-спокойна. Пък и мое лично предпочитание е приятелят ми да свършва в мен, вместо извън мен.
    When I love, I love.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    daje kogato e bez prezervativ spored men ne moje6 da svur6i6 tolkova 4esto,za6toto ne moje da se otpusne 4ovek kogato e bez. i se se pritesnqva koga 6te svar6i partnira mu za da ne stane nqkav gaf i t.n . pone pri men e taka, az daje s prezervativ se pritesnqvam ponqkoga mn, pak predstavqm si bez... prosto sam prekaleno kriti4na kam sebe si, a i tuka stava na vapros za dostoinstvo i otgovornost.predstavete si zaradi 1 niq kef, sled tva sledvat nejelani bremennosti, aborti, vazmojno e da ostanete bez deca sled vreme ,ili da stanete frigidni (t.e. da ne izpitvate nikakvo odovolstvie ot sexa) ni6to ot tova ne si struva, taka 4e DA JIVEE GUMATA
    А противозачатъчните?...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си