- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВ
ISKAM DA POPITAM VQRNO LI E TOVA 4E ZA ZENATA NQMA RAZLIKA DALI MUZA E S PREZERVATIV ILI NE,I 4E TQ IZPITVA EDNAKVO UDOVOLSVIE I VA DVATA SLU4AQ![]()
дали на жената ще й е хубаво зависи само и единствено от МЪЖА!
Хахх Сигурно трябва да има
Щотоо после ще има тема от рода на " бременна ли е жена ми "
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
За мен има значение - предпочитам да усещам допира на кожата му, отколкото някаква гумичка. Ама ако си тръгнал да се кахъриш за приятелката си - не е чак толкова голямо значението, че да рискувате. Ако имаш сериозна връзка обмислете други начини за предпазване от бременност, ако приятелката ти предпочита без презерватив (например противозачатъчни хапчета, диафрагма и пр.). Ако си почитател на безразборния секс - задължително с капут!![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ми за мен няма разлика,но за много момичета сигурно има незнам![]()
A ти правила ли си секс без презерватив?Първоначално написано от Kras4eto_lp
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Не не съм точно за това казвам,че за другите момичета сигурно има.Но аз колкото и да е по хубаво предпочитам да го правя с презервативПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
ima ogromna razlika.bez prezervativ e mnogo po-gotino,no vi go prepora4vam samo ako imate postoqnen partnior.
Взе ми думите от главатаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
А и без презерватив е така, както природата е повелила...лично за мен това усещане /по-скоро мисъл/ е нещо невероятно...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Независимо от това какво е удоволствието без презерватив - СЕКС ВИНАГИ С ПРЕЗЕРВАТИВ!!!
Независимо от това, колко ви е постоянен партньора - СЕКС ВИНАГИ С ПРЕЗЕРВАТИВ!!!
Без презерватив е много по-хубавО,по-естествено,по-удобно.Но щом са го измислили значи е необходим.
Използвайте презерватив винаги!!
Разбрахме, деца, разбрахме.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Правила съм и със и без презерватив. доста пъти и от 2-те. Разликата е супер минимална. Даже с презерватив съм свършвала повече пъти и съм имала супер секс. Без презерватив ме боли много по-бързо и секс над 15-20 минути е невъзможен!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Има разлика,на мен ми харесва повече без презерватив,обаче за да не рискуваме с приятеля ми го правим само първите десетина минути без и после слагаме
пробвала сам без презерватив няколко пъти и пове4е ми харесва отколкото с...но ест не го практикувам 4есто
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Лельо Вили, не се ебавай с нас децата по този груб начин.Първоначално написано от `Death`Whore``
Идеята ми беше, че е тъпо да дава мнение ”няма разлика”, при положение, че не е пробвала без.Първоначално написано от krem4et0
na men li4no mi xaresva pove4e bez,po-xubavo e yse6taneto,no pak po ne moga da se otpysna i se pritesnqvam da ne stane nqkoi gaf,tai 4e ne obi4am da riskyvam....
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Разлика ест., че има и не бих казала, че е много малка, защото едно е допирът с гума и друго е с човешка плът... така да се каже.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
А и плюс това женските и мъжките полови органи си отделят достатъчно "смазка" за да е приятен акта без допълнителните лубриканти от презервативите. Това си е индивидулано, но в повечето случаи е така.
daje kogato e bez prezervativ spored men ne moje6 da svur6i6 tolkova 4esto,za6toto ne moje da se otpusne 4ovek kogato e bez. i se se pritesnqva koga 6te svar6i partnira mu za da ne stane nqkav gaf i t.n . pone pri men e taka, az daje s prezervativ se pritesnqvam ponqkoga mn, pak predstavqm si bez...Първоначално написано от krem4et0
prosto sam prekaleno kriti4na kam sebe si, a i tuka stava na vapros za dostoinstvo i otgovornost.predstavete si zaradi 1 niq kef, sled tva sledvat nejelani bremennosti, aborti, vazmojno e da ostanete bez deca sled vreme ,ili da stanete frigidni (t.e. da ne izpitvate nikakvo odovolstvie ot sexa) ni6to ot tova ne si struva, taka 4e DA JIVEE GUMATA
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
+1 =D>Първоначално написано от sexy_angell
Без презерватив е по-хубаво.
Ама с презерватива съм си по-спокойна. Пък и мое лично предпочитание е приятелят ми да свършва в мен, вместо извън мен.
When I love, I love.
А противозачатъчните?...Първоначално написано от BeBsItO
![]()