.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

искам да се върне

Преди излизах с едно момче което харесвах и още харесвам ,но той спрая да излиза с нас.Започна да излиза с друга компания и спрях да го виждам толкова често сега го виждам толкова рядко и започвам да го забравям , а не искам!!! Наистина много го обичам и искам да се вурне какво да направя?????????

цжжьц

за да е спрял трябва да има някаква причина не мислиш ли?? а иначе кажи му го направо.. какво толкова!

По-добре да не се връща - по-добре всичко да остане така - нека нещата вървят по естествения си ход, защо трябва да ги променяш.Да - ти го обичаш съгласна съм да се бориш тогава - но въпроса е той обича ли те?За един блус са нужни двама...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    някъде там...
    ми помоли някой от тяхната компания да те запознае с другите от компанията и започни да излиза6 с тях!Но за да е спрял да излиза с вас значи не те харесва!Без никакво намерение да те наранявам,колкото и да е тъжно!Поне аз съм на такова мнение!

тхй

с хората от тази компания не сме в най-добри отношения аз ги познавам ,но просто не искам да излизам с тях

Re: искам да се върне

Цитирай Първоначално написано от malkite_momi4enca
    Преди излизах с едно момче което харесвах и още харесвам ,но той спрая да излиза с нас.Започна да излиза с друга компания и спрях да го виждам толкова често сега го виждам толкова рядко и започвам да го забравям , а не искам!!! Наистина много го обичам и искам да се вурне какво да направя?????????

спрая да излиза с нас
    еми сигурно negowata компания му допада повече от колкото twoqta влез му в положението
    Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!

Град
    някъде там...
    ако искаш да се бориш за него трябва да го направиш колкото и да ти е неприятно!

na4i ako kato e sprql da sa sybira vyv va6ta kompaniq e znael 4e go haresva6 e mn mn vyzmojno zaradi tva da ne se sybira s vas,no pyk moe da go e napravil 6tot dr kompaniq mu dopada pove4e
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Ako go obi4a6e istinski nqma6e da go zabravq6 tctct moje da go xaresva6 mnogo ma ne mi govori za lubov vsi4ki tei sa barkat :P :P Ako go obi4a6e nqma6e da pi6e6 sega v toq forum mi 6te6e da si pri nego ida mu obesnqva6 ne6tata tei 4e ... Ostai go 6i ima drugi mom4enca \/
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

И аз искам Снежанка ама няма...

А по темата най вероятно другата компания му допада повече,а вашата нещо и куца...най добжре говори с него по този проблем...тоест то е проблем за теб...за него най вероятно е решението...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Явно му е по - добре в другата компания,все пак всеки има право на избор с кои да излиза.А що се отнася до това,че го харесваш просто му кажи,но ако той испитваш някакви чувства към теб нямаше ли да продължи да излиза с теб?Както каза Radeto_ "За един блус са нужни двама..."
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: искам да се върне

Цитирай Първоначално написано от malkite_momi4enca
    мн странно.. почваш да го забравяш ама не искаш а през тва време го обичаш.. йей

Животът е адът описан в Библията!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    idi mi doidi mi..... 1 vo go zabravq6 ,posle ne6te6 da go zabravq6, posle pak ne moje si s nego 6tot e dale4.... abe 4esno kazano ako sabereme 1/2 ot temite v foruma, takav serql 6e napraiime 4e Oskar 6e ni vra4at
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на koalka
    Нищо няма да правиш, примири се.Сама каза, че не искаш да го забравиш.Той няма такива чувства, друго не можеш да направиш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обичаш го,но започваш да го забравяш?Не е възможно.Когато обичаш-не забравяш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Обичаш го,но започваш да го забравяш?Не е възможно.Когато обичаш-не забравяш.

Ако обичаш някои можеш ли да го забравиш? Ебати побръканите хора
    Нали това казвам,когато обичаш някой не го забравяш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си