.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    NqK1De v PusTo6ttA

Ето и Моят Проблем ;(

Всъщност това мойто не може да се нарече точно проблем, по-скоро е запитване... Преди месец-два се опитах да правя секс с едно момче. То проникна в мен донякъде, но аз изпитах изключително силна болка (може би, защото не бях достатъчно овлажнена) и му казах да спре. До колкото съм проверявала, хименът ми май не се е пробил... Но за каква, по дяволите, се считам? Някои ми казват "Щом в теб е имало ***, значи не си девствена", а други пък "Щом не си пробита, си девствена"...Вече и аз не знам, вие как мислите??
    Bla Bla Za Ko 4Ete6 Tuka We :P

moje li 1 vupros... kade se namira himena? (ne 4e ne znam, pitam za da razbera dali ti znae6)

Как подяволите знаеш че хименът ти не е разкъсан /пробит/

Ами би трябвало да си девствена щом не ти е "пробита" девсвената ципа!И ДА ДЕВСТВЕНА СИ!Ако си намериш друг партньор и той те пита дали някога си го правила и ти кажещ "да" ще стане изцепка просто защото когато правиш секс с другия си приятел той ще разбере че не си пробита а щом не си означава че си "невинничка"

Град
    Inside the temple
    Ами ти не си правила секс в действителност. Вие сте спряли още в началото.
    When I love, I love.

Град
    Асеновград, България
    Ако е имало проникване, не си девствена, независимо дали хименът е разкъсан!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Ами ти не си правила секс в действителност. Вие сте спряли още в началото.
    + това и девтвената ти ципа като е още цяла, значи си ДЕВТВЕНА
    П.П: само ако може да ми кажеш как разбра че ципата е още цяла, че ми е лубопитно
    be a good boy!!!

Цитирай Първоначално написано от Българска SS легия
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    moje li 1 vupros... kade se namira himena? (ne 4e ne znam, pitam za da razbera dali ti znae6)
    Може ли следващ въпрос - кога ще се научиш да пишеш на кирилица
    kogato si iskam

Град
    sofiq
    za sledva6toto ti gadje si , no ot druga strana 50/50 6tot i ne ti e "probit" i e imalo probiv
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

himena se namira na vhoda na vlagali6teto i nqma kak da si devstvena sled kato e imalo probiv...

Голям фен
    Град
    Констанц
    само не мога да разбера какво значение има точно това дали си още девствена или не? да не би да си слагаш табелка баси? така или иначе щом толкова те е боляло при първия път ще те боли поне и следващите няколко пъти така че ще трябва партньора ти да внимава
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако той е влязъл в тебе дори и с 1 см от половия си орган, вече не си девствена. Точка по въпроса!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от 001Severina
    Ами би трябвало да си девствена щом не ти е "пробита" девсвената ципа!И ДА ДЕВСТВЕНА СИ!Ако си намериш друг партньор и той те пита дали някога си го правила и ти кажещ "да" ще стане изцепка просто защото когато правиш секс с другия си приятел той ще разбере че не си пробита а щом не си означава че си "невинничка"
    Според теб не е девствена? По тази логика една девственица ако прави шпагати и й се скъса девствената ципа, тя вече не е девственица! Също по тази логика всички онези момичета дето си правят операция за зашиване на химена (за да изглеждат непипнати от мъж), изведнъж стават девствени! Също по тази логика жените, чийто химен е твърде дебел и не може да се скъса при секс (а се налага операция) си остават девствени!

Щом е имало секс (т.е. навлизане на пениса във влагалището) вече не е девствена!

Аман от тъпотии.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    NqK1De v PusTo6ttA
    Благодаря за всички мнения А как разбрах, че не съм пробита - за тея неща съществуват огледалца, също и ръце...няма да описвам с подробности И пак благодаря за мненията

Град
    NqK1De v PusTo6ttA
    и знам къде се намира химена доста неща съм проверила, докато се допитам дотук.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако той е влязъл в тебе дори и с 1 см от половия си орган, вече не си девствена. Точка по въпроса!
    И понеже си модератор това ти дава правото да слагаш точка по някакви си въпроси (независимо от естеството им)?! Не мисля...
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Цитирай Първоначално написано от LetMeGo
    и знам къде се намира химена доста неща съм проверила, докато се допитам дотук.
    радвам се да го разбера, защото много хора питат пък идея си нямат за какво става въпрос
    be a good boy!!!

Девствена си до първия ти сексуален контакт. Ти вече си имала такъв,така че ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Девствена си до първия ти сексуален контакт. Ти вече си имала такъв,така че ...
    \/

Град
    *in a pink dream*
    i spored men, shtom e proniknal v teb s penisa si , ne si veche devstvena , no kakto vijdash moje da se pospori , poneje ima razlichni mneniq po vyprosa . i razbira se , che e ot znachenie za momicheto dali e devstvena ili ne
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И понеже си модератор това ти дава правото да слагаш точка по някакви си въпроси (независимо от естеството им)?! Не мисля...
    Ако бях сложиела действително точка по въпроса, щях да заключа темата. До този момент това не съм направила.
    Точката е в смисъл, че няма какво да се спори-девствеността се губи в момента, когато пенис проникне във влагалището.
    Сега темата се заключва, но заради последните 2 отговора на авторката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си