- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика в годините
zdr .. imam priqqtel ot 5 meseca i se razbirame mnogo dobre.no ima problem razklikata v godinite e mnogo golqma.kakvo da pravq .. pomognete ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко са ви годините разлика?![]()
Въпрос на личен избор
аз лично разбирам разликата да е между 5 години от там нататък не ми харесваа като преминат тези години
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Щом не казваш колко е разликата, явно наистина е много голяма. Да не бе да е 10-15-20 години? Ако е така ... аз съм против. Кажи му това което мислиш но без скандали![]()
Кажи ни колко ви е разликата,за да можем и ние да ти помогнем.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Такива класификации са адски смешни, спестете си ги.Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
Щом "ревеш" по форумите значи си мъниче, инач какъв проблем биха могли да бъдат няколко години...
и с моя приятел имаме разлика от 5 години .и мисля 4е е нормално.ве4е пове4е е много..тря да кажиш каква ви е разликата..ина4е за кво е тая тема.кажи годините бе моми4е![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
eee ami kaji kolko godini e razlikata de..
Ako se obi4ate istinski razlikaat vav godinite nqma zna4enie.Pone tva e moito mislene.![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
как очакваш да получиш помощ след като си дала толкова малко информация.... може да става жъпрос за 5-10-15-20 години разлика ...... който не мога да кажа дали са мн или малко щото все пак зависи на колко години сте ... ако ти си на 15 той на 20 мисля че е нормално... но ако си на 15 а той на 30 .... не го приемам
ami kaji razlikata deПървоначално написано от sladka_ku4ka
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Колко години е разликата ви? На колко сте?
Ако не е много и до този момент не е създавала проблеми, не мисля че трябва да се притесняваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Според мен годините не са от значение..Аз съм ходила с момче,най много с 3 години по голямо от мен... *болиии...той ме зарязаа***.. Но,к.ид.е.,по темата-нямат значение годините,стига и родителите да са на същото мнение,защото родителите биха били най-голямата пречка в един връзка,ако имат нещо против гаджето на дъщеря си/сина си..
Офф..и аз нз кви ги дърдоря...![]()
мАлКа сЪм-щЕ ПоРаСнА...СлАдКа сЪм-ИзЯж Ме...дИвА СъМ-УкРоТи мЕ...ГоРеЩа СъМ-ЛеКо пИч щЕ Се оПАрИш...{{}} ;]]]
Ami Vij Traqbva samo da se otusne6 i dane misli6 za tova to izob6to ne e problem 6tom go obi4a6 tova nqma nikakvo zna4enie a idealniqt moje da e toi vupreki 4e vizrasta e razli4na![]()
Ne e vajno da si gotina, gotino e da si vajna!!!
След 5 месеца ли се сети, че разликата ви е голяма? И к'во искаш да ти помогнем? С магическа пръчка да смалим разликата ли?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Кажи колко ви е разликата де...
Колко ви е голяма разликата? И на каква възраст сте, защото и тя е важна?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Зависи колко ви е разликата.Повече от 5 години за мен е много
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
4esno kazano poznavam dvoika koito sa na f-15,16 m-26-27 i sa zaedno 2 godini ve4e bez problemi, no pak pak vazrasta gi razdeli...toi zamin v varna da raboti...tq ostana tuk....nqmam pprotiv takiva vrazki. no li4no az za sebe si ne bih go napravila, nai mn razlika 5 godini
vvapreki 4e s priqtelq mi mi e 2 godini razli4kata, i dano si ostane taq zavinagi... \
/
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ooooooo, дори не казваш колко е голяма разликата.Трябва да е огромна. Просто ми е ясно. Не очаквай да ти кажа: "За любовта няма граници", защото има. Просто НЕ Е възможно да съществва платоничната любов, с пеперудки в корема, цветенца, картички и целувчици между младо момиче и зрял мъж. Забрави.
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
ако е в рамките на нормалното, всмисъл няколко години проблеми няма, ама ако е голяма примерно 10 години разлика тогава е вече проблем при тийнейджъра ... все пак ти ако си на 16 примерно, а той на 26 ... имате различни мотиви интереси виждания за живота и т.н.
а един въпрос: Защо повечето момичета смятат, че момчето ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е по-голямо? Дори и разликата да е малка ... тва според мене е мн тъпо ограничение ... като се обичате да няма 1 година разлика да ви спира...
Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй