- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика в годините
Аз не бих гледала някви тъпи години...разбира се зависи кви са годините...да не говорим за някакви 20 години разликаИначе не виждам това да е такув проблем след като има любов
![]()
Не знам каква е разликата в годините ви, но определено не е добре да е много голяма.Все пак помисли как ще реагират вашите, дали въобще си подхождате с него, дали няма да се появят пречки между вас, ако сте заедно, как прекарвате свободното си време, ще можете ли да се съобразявате един с друг...Дали ще можеш да го разбереш в дадени ситуации.Малее, колко неща изредих....дано не съм те отказала(), но все пак е важно да се помисли над тези неща.
e ne se znae koi e po golemiq moje toi da e na 15 a tq na 25Първоначално написано от sladka_ku4ka
![]()
Imah edin priqtel ,s koito razlikata ni be6e mnooooooogo golqma...mi nakraq skysahme,za6oto se premestih ot BG ,no imahme unikalna vryzka i izdyrjahme mn. dylgo vreme bqhme zaedno i znaeh ,4e me obi4a ,za6toto jertva mn. ne6ta zaradi menTaka ,4e ti sama 6te preceni6
![]()
ako se obi4ate nqma zna4enie
........ да предполагам как 29 годишния загорял за секс задръстен девственик обича 15 /16 годишно момиченцеПървоначално написано от Pafkata
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
to i nai-golemiq kreten nqma da tr1gne s 4ovek 10 pogolqm ot negoПървоначално написано от kael
a ako e tolkova golqma po dobre go da go zareje
vse pak tq go poznava nai-dobre,i tq re6ava
Една приятелка е на 18 години. Тръгна на 17 години със един, който е 10 години по-голям от нея. Имат перфектната връзка и са заедно почти година вече. Така, че всичко е строго индивидуално.Първоначално написано от Pafkata
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
pri vseki e razli4no
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
da tr1gne6 s 4ovek 10 godini po golqm ot teb i da imame seriozna vr1zka e mnogo golqm k1smet-az govorq poprinzip-ne kazvam 4e ne e v1zmojnoПървоначално написано от Wrathchild
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Аз пък не съм съгласна.Примерно до 4-5 години разликата е ок.,според мен.Това говоря за подрастващите примерно тя на 15,а той на 20.Ако разликата е по-голяма просто връзката е безсмислена и пак казвам според мен.Каква обща тема ще имат момиче на 16,примерно,с мъж на 26-тя ще му говори как учителката по химия я гледа на криво и утре ще я изпита,него ще го вълуват други неща-проблеми в работата и такива много по-сериозни проблеми от проблемите на момичето.Та да си го кажем той трябва да мисли как да създаде семейство и условия за живеене на това семейство,а тя мисли-днеска майка не ме пусна на диско и т.н.Просто разликата в мисленето е огромна.Първоначално написано от -=[Sexy`Lexy
П.С.Както винаги съм казвала -винаги има и изключения.И пак казвам това е лично мое мнение!![]()
и все пак имаш ли желание да ни кажеш за колко години разлика става на въпрос..освен тва чак след 5 месеца ли разбираш че разликата е голяма..като тръгна с него не помисли ли за това..днешното поколение хич не мислите преди да действате![]()
![]()
Разликата в годините не е от зна4ение .. зависи колко, ако не е много за6то да е проблем ? най- важна в слу4ая е любовта .. има ли я - разликата в годините не е от зна4ение
''разбираме се много добре''Първоначално написано от sladka_ku4ka
какво има да трябва да правиш изобщо![]()
Po мое мнение, щом се разбирате, разликата в годините не трябва да е проблем. Друг е въпросът, ако ти изпитваш неудобство да излизаш с енго, да го запознаеш с вашите и така нататък. Това е предразсъдък. Повеччето хора смятат, че разлика от 5 години в тийнейджърските години е голяма, защото и самите цели, интереси и стил на живот са мнгоо различни и не само - много динамино се променят. Но ако вие се разбирате - тогава проблем няма. Когато се появи такъв - тогава му мисли дали причината е в годините или някъде другаде.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
![]()
![]()
fuck ae 4ovek ti da ne hodi6 s dqdo si ????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i 4ak sq li se seti 4e toz sigurno ve4e ne moje da go vdigne
6to ne se seti predi da trygenete
![]()