.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Аз не бих гледала някви тъпи години...разбира се зависи кви са годините...да не говорим за някакви 20 години разлика Иначе не виждам това да е такув проблем след като има любов

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам каква е разликата в годините ви, но определено не е добре да е много голяма.Все пак помисли как ще реагират вашите, дали въобще си подхождате с него, дали няма да се появят пречки между вас, ако сте заедно, как прекарвате свободното си време, ще можете ли да се съобразявате един с друг...Дали ще можеш да го разбереш в дадени ситуации.Малее, колко неща изредих....дано не съм те отказала( ), но все пак е важно да се помисли над тези неща.

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista

Re: Разлика в годините

Цитирай Първоначално написано от sladka_ku4ka
    zdr .. imam priqqtel ot 5 meseca i se razbirame mnogo dobre.no ima problem razklikata v godinite e mnogo golqma.kakvo da pravq .. pomognete ..
    e ne se znae koi e po golemiq moje toi da e na 15 a tq na 25

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Imah edin priqtel ,s koito razlikata ni be6e mnooooooogo golqma...mi nakraq skysahme,za6oto se premestih ot BG ,no imahme unikalna vryzka i izdyrjahme mn. dylgo vreme bqhme zaedno i znaeh ,4e me obi4a ,za6toto jertva mn. ne6ta zaradi men Taka ,4e ti sama 6te preceni6

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Та колко са ви годините разлика в крайна сметка?
    The reasons of love... <3

С моя пр са ни около 9 години,но не съм се притеснявала,срещах го на нова година,приех го като подарък от съдбата за нова година Пък и скоро на 19 ще стана ..

Град
    v k16ti
    ako se obi4ate nqma zna4enie

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Pafkata
    ........ да предполагам как 29 годишния загорял за секс задръстен девственик обича 15 /16 годишно момиченце

Град
    v k16ti
    Цитирай Първоначално написано от kael
    ........ да предполагам как 29 годишния загорял за секс задръстен девственик обича 15 /16 годишно момиченце
    to i nai-golemiq kreten nqma da tr1gne s 4ovek 10 pogolqm ot nego

Град
    v k16ti
    a ako e tolkova golqma po dobre go da go zareje

Град
    v k16ti
    vse pak tq go poznava nai-dobre,i tq re6ava

Една приятелка е на 18 години. Тръгна на 17 години със един, който е 10 години по-голям от нея. Имат перфектната връзка и са заедно почти година вече. Така, че всичко е строго индивидуално.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    v k16ti
    pri vseki e razli4no
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Град
    v k16ti
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Една приятелка е на 18 години. Тръгна на 17 години със един, който е 10 години по-голям от нея. Имат перфектната връзка и са заедно почти година вече. Така, че всичко е строго индивидуално.
    da tr1gne6 s 4ovek 10 godini po golqm ot teb i da imame seriozna vr1zka e mnogo golqm k1smet-az govorq poprinzip-ne kazvam 4e ne e v1zmojno
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от -=[Sexy`Lexy
    =-]Според мен годините не са от значение..Аз съм ходила с момче,най много с 3 години по голямо от мен... *болиии...той ме зарязаа***.. Но,к.ид.е.,по темата-нямат значение годините,стига и родителите да са на същото мнение,защото родителите биха били най-голямата пречка в един връзка,ако имат нещо против гаджето на дъщеря си/сина си..

Офф..и аз нз кви ги дърдоря...
    Аз пък не съм съгласна.Примерно до 4-5 години разликата е ок.,според мен.Това говоря за подрастващите примерно тя на 15,а той на 20.Ако разликата е по-голяма просто връзката е безсмислена и пак казвам според мен.Каква обща тема ще имат момиче на 16,примерно,с мъж на 26-тя ще му говори как учителката по химия я гледа на криво и утре ще я изпита,него ще го вълуват други неща-проблеми в работата и такива много по-сериозни проблеми от проблемите на момичето.Та да си го кажем той трябва да мисли как да създаде семейство и условия за живеене на това семейство,а тя мисли-днеска майка не ме пусна на диско и т.н.Просто разликата в мисленето е огромна.

П.С.Както винаги съм казвала -винаги има и изключения.И пак казвам това е лично мое мнение!

и все пак имаш ли желание да ни кажеш за колко години разлика става на въпрос..освен тва чак след 5 месеца ли разбираш че разликата е голяма..като тръгна с него не помисли ли за това..днешното поколение хич не мислите преди да действате

Разликата в годините не е от зна4ение .. зависи колко, ако не е много за6то да е проблем ? най- важна в слу4ая е любовта .. има ли я - разликата в годините не е от зна4ение

Супер фен

Re: Разлика в годините

Цитирай Първоначално написано от sladka_ku4ka
    zdr .. imam priqqtel ot 5 meseca i se razbirame mnogo dobre.no ima problem razklikata v godinite e mnogo golqma.kakvo da pravq .. pomognete ..
    ''разбираме се много добре''

какво има да трябва да правиш изобщо

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Po мое мнение, щом се разбирате, разликата в годините не трябва да е проблем. Друг е въпросът, ако ти изпитваш неудобство да излизаш с енго, да го запознаеш с вашите и така нататък. Това е предразсъдък. Повеччето хора смятат, че разлика от 5 години в тийнейджърските години е голяма, защото и самите цели, интереси и стил на живот са мнгоо различни и не само - много динамино се променят. Но ако вие се разбирате - тогава проблем няма. Когато се появи такъв - тогава му мисли дали причината е в годините или някъде другаде.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

razlikata vinagi ima zna4enie

fuck ae 4ovek ti da ne hodi6 s dqdo si ???????? i 4ak sq li se seti 4e toz sigurno ve4e ne moje da go vdigne 6to ne se seti predi da trygenete

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си