=-]Според мен годините не са от значение..Аз съм ходила с момче,най много с 3 години по голямо от мен... *болиии...той ме зарязаа***.. Но,к.ид.е.,по темата-нямат значение годините,стига и родителите да са на същото мнение,защото родителите биха били най-голямата пречка в един връзка,ако имат нещо против гаджето на дъщеря си/сина си..
Офф..и аз нз кви ги дърдоря...
Аз пък не съм съгласна.Примерно до 4-5 години разликата е ок.,според мен.Това говоря за подрастващите примерно тя на 15,а той на 20.Ако разликата е по-голяма просто връзката е безсмислена и пак казвам според мен.Каква обща тема ще имат момиче на 16,примерно,с мъж на 26-тя ще му говори как учителката по химия я гледа на криво и утре ще я изпита,него ще го вълуват други неща-проблеми в работата и такива много по-сериозни проблеми от проблемите на момичето.Та да си го кажем той трябва да мисли как да създаде семейство и условия за живеене на това семейство,а тя мисли-днеска майка не ме пусна на диско и т.н.Просто разликата в мисленето е огромна.
П.С.Както винаги съм казвала -винаги има и изключения.И пак казвам това е лично мое мнение!