- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голи ли правите секс?
Тъй като отново 99% от аудиторията в този форум се прояви като слабоинтелигентна, а модераторите отново се проявиха като доста неориентирани реших да отворя темата, която бе затворена преид малко.
Става дума за това http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138233
Туй като там всички се направиха на много остроумни и изкраха автога тъп, то ще поясна моя въпрос...
когато правите секс чисто голи ли се събличате или оставате я по блузка, я по чорапи ...
пп:Дано този път темата е достатъчно ясно обяснена, че да може да разберете за какво ст ава дума ...
emi zavisi kyde sym ako sym f nas ili v teg 4isto goli ama ina4e nem 4e
Тцаз пак нещо не разбрах.Разясни по-разширено това което имаш предвид,иначе рискуваш слабоинтелигентната аудитория да остане в невидение.
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
![]()
Винаги съм на ръба,но никога не падам
Понякога преди цикъл когато циците ми стават двойнии съм отгоре си оставам по сутиенче ...че туко виж са ми паднали
илиииии понякога местим ластичето на прашката за по интересно и така със прашките ...
Различно. лятото голи, ама зимат може и с някоя дрешка!
щт
Ако правя любов на някое уединено и подходящо място, без дрехи.Мисля, че в такива ситуаций е голотата е закон(а и секса е много по хубав).Но ако се намираме на някое неподходящо място с приятеля ми и условията не са много предразполагащи за нормален секс, не е задължително да се свалят всички дрехи, а и така е по възбуждащо![]()
![]()
+1 ,samo ako ne sme nqkade na zakrito /koeto i tova se e slu4valo ahah/Първоначално написано от krem4et0
se nalaga da sym si oble4enka
![]()
Май само чорапките остават,да не им е студено на крачката...![]()
![]()
I have an angel on my shoulder but a devil in my head...
goli,rqdko sas sutien,ili ako sme nqkade navanvdiga mi polata i deistva
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Голи.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
След месец ще чукна 18. И не съм нимфоманкаПървоначално написано от milen`THVP
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Обикновено чисто гола, понякога само с чорапки. А приятеля ми не си сваля босерките, а ги смъква донякъде.
goli , ako sme na domashno ... ama ako iznikne jenalie i nqma kak da go udyjim \/ svalqme samo neobhodimite dreshki ... probali i sme s otmestvaneto na belioto za raznoobrazie
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ми само като го праихме на едно наше любимо място с бившата не бяхме голи иначе... а ся съм на сухо.![]()
![]()
Май всеки път оставам по чорапи(поне не помня да съм ги сваляла)![]()
Различно. Много зависи от настроението и от това с колко време разполагаме.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Figi apodo reee Gamoto Malaka. Esi ti kanis edo.![]()