- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голи ли правите секс?
ми брат ми ко да ти кажа както доиде немове да чукаш в някоя тоалетна чисто гол или на в морскта ще умреш от студ тъиче както падне![]()
Задължително слагам грейката преди секс!
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Зависи къде се намираме и дали няма шанс никой да ни изненада![]()
Ако сме си сами в апартамента сме си голички(е, може да останем по чорапки, аз поне не обичам да ми е студено на крачетата...), защото така е много по-яко, да усещаш голото му тяло ...
Но ако сме у нас и наще са в другата стаят.. не се събличаме изобщоСамо си смъкваме дънките и така...
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Skase, averfiПървоначално написано от JackAzZ
![]()
Е, тва да го не приемеш на сериозно, просто да си поспомня гръцкия![]()
По чорапки![]()
![]()
бе с дрехи се чуствам някък си ограничен...предпочитам без..по лесно ми е се развихряама вече сигурно съм и забрайл как се прай секс
![]()
+1 .. комфортно .. не комфортно .. това е положението ..Първоначално написано от don't stop the music
абе ко ти пука дали с облекло или не ?
всеки прави така както му е удобно....
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Както някои споменаха вече - зависи от мястото...Ако сме някъде на купон и трябва да го направим по - набързо може с по някоя тениска и т.н. Иначе като е в домашни условия - голи.Но аз винаги си оставам и с чорапи..![]()
Презерватива брои ли се?
Chisto gol est. Ponqkoga si ostavqm cock-ring-a Spartacus ako sum go nadqnal.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Във всяка ситуация различно ,но почти всеки път съм по чорапи...
Russian Aerospace Agency
Ami az da , a mojto gadje po sutienza tolko vreme ve4e o6te ne moje da se otpusne na max
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Хахаха тва за чорапите и при мен е така хахаахПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Razli4no zavisi
No ima slu4ei kogato sum gola bez nishti4ko, no ima i slu4ei po 4orapi .. bluzka.. bodi![]()
По чопапки или ако съм с яко белъо го запазвам,но по някое време той все пак го сваля![]()
s obuvkite sigurnoПървоначално написано от PUSS
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
da be ko vs po "4orapki" ili si po ne6to ili bez ni6to!![]()
ina4e zavisi ot sitoaciata ako v tqh ili v nas bez ni6to no primerno ne edin put ne uspqhme da stignem do 8-miq etaj i vuv vhoda sme go pravili![]()
![]()
![]()
Любовта е най-важното на света
Когато сме на закрито - голи
А навън - и да искаме не можем голи![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..