.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Не чуства или поне не и приятно докосването там...

Не знам как да започна понеже ми е някво неудобно...
    Приятелката ми не харесва френска и дори докосване до клитора. Казва, че никога не й е харесвало. На предишните ми приятелки съм правил и са го обажавали, но именно момичето с което съм сега и харесвам не харесва усещането на докосване там въобще. Обича много вагинално, но, но никакво докосване на клитора, което за мен е необяснимо. Опитвали сме какво ли не, защото аз обожавам да правя френска и това ми липсва Опитвах бавно, бързо, нежно, грубо - резултата е - дразнение има, но й е неприятно. Тя обича да ми прави френска, та осъзнава на мен какво ми е, че не мога да и отвърна по същия начин и да й хареса. Реших да споделя, макар че едва ли някой може да ми даде решение на този въпрос. Но поне да знам случвало ли се е и на други момичета и как са се пренастроили да им харесва, защото доколкото знам на повечето от самото начало им е харесвало докосването там, но ето че аз се натъкнах на изключение

Chesno kazano i az v nachaloto na edna vryzka bqh katekorichno protiv tova... zashtoto ne znaeh kakvo mu e na nego... i tova me pritesnqvashe...no sled kato go napravi...veche ne sam na tova mnenie...tova e super udovolstvie...no vseki si znae ... moje bi i tq ima nqkakvi zadrajki ili pritesneniq... ili pak prosto ne i e nikak priqtno...a shtom e taka trqbva samo da q razberesh

Физическото усещане не и харесва - не я е срам. Ако на теб нещо страшно много ти харесва в секса, а приятеля ти не го харесва й иска - ще го приемеш, но тайничко ще си мечтаеш за това. Месец, два, година - колко време ще живееш с мечтата...Ако връзката е за два месеца е лесно, но ако е над година нз...Ще си кажеш - няма ли някога да може и аз да направя това щом ми харесва. Пък и ако стане така, че човек трябва да прави нещата само за да доставя удоволствие на другия и да се съобразява със супер много неща, то тогава само единия прави секс - този на който му е хубаво - другия просто е средство за удоволствие, но не и участваш напълно... Все пак никой не е виновен за усещанията си и, че дадено нещо дори да харесва на 99% от хората на него не му харесва...Много кофти работа, но все пак дано намеря съвет от момиче,което е минало през това...

Град
    LuNaTa
    пи4 не мога да ти помогна..на мен ли4но ми доставя голямо удоволствия когато моя ми прави френска...но при твойта защо е така нз..
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    where the sun rises
    може би там просто има прекалено силна чувствителност.... аз сам момиче и на мен ми се е случвало няколко пъти...дори лекото докосване ми е неприятно...нещо като неприятен гъдел..както по ходилата но това е.. всеки има различна чувствителност и ерогенни зони.Другия вариант е да не е достатъчно възбудена...ако е така също е възможно това да е причината за неприятно усещане просто поговори с нея

Обичам те Миши

Цитирай Първоначално написано от rihannka
    пи4 не мога да ти помогна..на мен ли4но ми доставя голямо удоволствия когато моя ми прави френска...но при твойта защо е така нз..
    На мен също ми харесва адски много, не мога без това когато правя секс... Обаче момичето може да е по-консервативно и да има задръжки. Имам приятелка, която не обича да прави френска любов и не обича да и правят... било и гнусно. Всеки е различен и с разбиранията си
    No friends... just benefits

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Mystery_of_life
    Физическото усещане не и харесва - не я е срам. Ако на теб нещо страшно много ти харесва в секса, а приятеля ти не го харесва й иска - ще го приемеш, но тайничко ще си мечтаеш за това. Месец, два, година - колко време ще живееш с мечтата...Ако връзката е за два месеца е лесно, но ако е над година нз...Ще си кажеш - няма ли някога да може и аз да направя това щом ми харесва. Пък и ако стане така, че човек трябва да прави нещата само за да доставя удоволствие на другия и да се съобразява със супер много неща, то тогава само единия прави секс - този на който му е хубаво - другия просто е средство за удоволствие, но не и участваш напълно... Все пак никой не е виновен за усещанията си и, че дадено нещо дори да харесва на 99% от хората на него не му харесва...Много кофти работа, но все пак дано намеря съвет от момиче,което е минало през това...
    Правя секс в поза задна прашка единствено и само, защото приятелят ми я харесва. В повечето случаи не чувствам нищо друго освен болка. Имаме връзка над 3 години. Правиш компромиси...понякога!

И на мен ми харесва АДСКИ МНОГО.Не мога да си обясня защо на твоята приятелка не й харесва.Може би е наистина много чувствително,но в никакъв случай НЕ Е това,че има задръжки.Ти казваш,че тя ти прави френска,значи няма задръжки..не знам.Аз не мога да си го обясня.Макар че и при мен е имало 2-3 пъти когато не ми е харесвало,но това беше защото бях прекалено нервна ии не ми беше ваобще до ласки,камо ли до секс.
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Хмм на мен такова нещо не ми се е случвало При твоята приятелка незнам защо е така,но явно просто не и харесва

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    OHх най-хубавото от цялата работа не й харесва Ужас , а аз колко искам приятел като теб :P дето се оплаква ,че не прави фр. любов ,а не такъв ,който се оплаква ,че му се налага )) Може би просто мястото й е толкова нежно ,че при допир има повече болка отколкото удоволствие...ама нз де ,не съм компетентна по този въпрос.

Na bivsheto mi gadje ne i haresvashe sushto, ne moga da si obesnq zashto ...

Щом ти е кофти, че не можеш да и се реваншираш с френска прави го с нещо друго, което тя обожава.Пък и долу не се намира само клитора, ако схващаш кво имам предвид..

Фен
    Град
    Sofia
    Ами, едвали е заради теб, както ти самия каза на нея просто поприцип не и е чак толкова приятно....
    И аз съм така, не че не ми е приятно..напротив, но усещането е много по- слабо отколкото стимулация с пръсти(която обожавам) и просто я предпочитам. Иначе комбинацията, вибратор + неговото езиче- ДА! Нормално е да имаме заложено вътрешно чувство, за изпулване на вагината и чак тогава е възбудата от стимулиране на клитора.....

на мен пък не ми харесва нз защо.. просто не ми харесва... не че имам няккви притеснения или ещо подобно просто не ми харесва не съм чувствителна и т.н..
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Град
    Inside the temple
    Две мнения от предходните го казаха много добре:
    1. Компромис.
    2. Там долу не е само клитора.
    Защо не пробвате да се разберете да й правиш френска любов без да дразниш клитора? За нея няма да е неприятно, на теб ще ти е кеф.
    When I love, I love.

Мега ЪпсУрдно,човече ,адски учудващо. И се пак ,ако е така,си длъжен или ти да се съобразиш,или да й покажеш тФа-онова,пък току-виж и харесало
    Look deep inside me ...

AZ SU6TO POZNAVAM MNOGO MOMI4ETA KOITO NE OBI4AT DA IM PRAVQT FRENSKA LUBOV...VSEKI E RAZLI4EN

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от ceci_i_vlado
    може би там просто има прекалено силна чувствителност.... аз сам момиче и на мен ми се е случвало няколко пъти...дори лекото докосване ми е неприятно...нещо като неприятен гъдел..както по ходилата но това е.. всеки има различна чувствителност и ерогенни зони.Другия вариант е да не е достатъчно възбудена...ако е така също е възможно това да е причината за неприятно усещане просто поговори с нея
    И аз съм така...с език ми е готино,ама натисне ли ме или с пръст се съсредоточи точно там-изтръпвам,и го бутам.Не мога да издържа.
    da to4no na tova mqsto prekalenata stimulaciq ne e priqtna-mnooogo nwejno s ezik a s prasti mn rqdko ili ako e mn vazbujena i mnooogo ovlajnena
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Re: Не чуства или поне не и приятно докосването там...

Не знам как да започна понеже ми е някво неудобно...
    Приятелката ми не харесва френска и дори докосване до клитора. Казва, че никога не й е харесвало. На предишните ми приятелки съм правил и са го обажавали, но именно момичето с което съм сега и харесвам не харесва усещането на докосване там въобще. Обича много вагинално, но, но никакво докосване на клитора, което за мен е необяснимо. Опитвали сме какво ли не, защото аз обожавам да правя френска и това ми липсва Опитвах бавно, бързо, нежно, грубо - резултата е - дразнение има, но й е неприятно. Тя обича да ми прави френска, та осъзнава на мен какво ми е, че не мога да и отвърна по същия начин и да й хареса. Реших да споделя, макар че едва ли някой може да ми даде решение на този въпрос. Но поне да знам случвало ли се е и на други момичета и как са се пренастроили да им харесва, защото доколкото знам на повечето от самото начало им е харесвало докосването там, но ето че аз се натъкнах на изключение
    Въпрос на вкус. Щом не й харесва, не ти остава нищо друго освен да се съобразиш. Можеш да пробваш да говорите, да я предразположиш. Възможно е да са й правили преди и да има кофти спомени.
    Запомни, че правите секс, за да ви е хубаво и на двамата. Ако на нея нещо й е неприятно, няма да го правиш и толкова.

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Две мнения от предходните го казаха много добре:
    1. Компромис.
    2. Там долу не е само клитора.
    Защо не пробвате да се разберете да й правиш френска любов без да дразниш клитора? За нея няма да е неприятно, на теб ще ти е кеф.
    1 .Аз искам да доставям удоволствие иначе няма смисъл. Реакцията й и удоволствието, което причинявам това е заради, което ми харесва френската.
    2. Знам, че не е само той намерил съм и други начини, но усещането е различно доколкото знам, а аз и тя искаме "това място" да проработи нормално просто. Малко по-спокоен съм като виждам, че тя не е единствения случай. И тя го описва като прекалено силно и неприятно дразнение независимо дали с език или с пръсти. На моменти успяваме за малко, но в следващия момент казва да спра, защото й е неприятно. Явно е свързано с физиката, но преди не съм предполагал, че има нещо подобно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не натискай и с езика. С пръсти понякога е адски гадно и болезнено. Дори и с език е така. Движи го нежно, смучи леко, подухвай отвреме- навреме. Прави го бавно...............

Повече от фен
    Различни хора, различни предпочитания.
    Възможно е този тип "ласки" да не й доставят удоволствие.

Супер фен
    Град
    Венера
    1 .Аз искам да доставям удоволствие иначе няма смисъл. Реакцията й и удоволствието, което причинявам това е заради, което ми харесва френската.
    2. Знам, че не е само той намерил съм и други начини, но усещането е различно доколкото знам, а аз и тя искаме "това място" да проработи нормално просто. Малко по-спокоен съм като виждам, че тя не е единствения случай. И тя го описва като прекалено силно и неприятно дразнение независимо дали с език или с пръсти. На моменти успяваме за малко, но в следващия момент казва да спра, защото й е неприятно. Явно е свързано с физиката, но преди не съм предполагал, че има нещо подобно.
    Eба ти живота.... Мистерията на живота ти да е "Защо приятелката ми не изпитва удоволствие при клиторна стимулация".
    ... Не ти е леко!

П.С. За да пишеш тема не си намерил други начини, стига си мазал

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не натискай и с езика. С пръсти понякога е адски гадно и болезнено. Дори и с език е така. Движи го нежно, смучи леко, подухвай отвреме- навреме. Прави го бавно...............
    Напълно съм съгласна

Мега фен Аватара на koalka
    Няма какво да направиш, освен да се примириш.Всеки си има предпочитания, наистина и за мен е необяснимо, но такава е...Така че остави я тя да ти прави, щом не иска ти...няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си