Поредният скандал или к'во, ше еба?? Бясна съм. Иде ми да си счупя главата някъде. Да се напия като куха лейка и после нищо да не помня. Да остане само празнота.

Бях там, при него, всичко беше повече от прекрасно.
Тръгнах си. След няма и 2 дена той започна да ми крещи и да се обижда за най-малкото.
3 дена не сме спрели да се караме.
Днес той си идва за 2 дена. Исках да си поговоря с него по телефона, държа се много студено, каза, че още се сърдел. После пак му звъннах, пак ми говореше гадно и аз го попитах : "Да не би да си имаш друга?" Той ми затвори телефона. Изключил го е. Мамка му, толкова ли съм лоша?? За нищо ли не ставам? Опитвам се да бъда супер-момичето за него. А той винаги ми намира косури. Обичам си го такъв. Не искам да се променя. Знам , имам чепат характер. Ама мамка му, поне малко не свикна ли с мен? Не ми ли знае истериите и тъпите въпроси? Защо се впечатлява и впряга за такива неща?
Разиграва ли ме? По чужд акъл ли се води? ( неговите колеги се опитвали да му обяснят, че аз съм жена, а всички жени сме тъпи курви, че трябва да ме държи на каишка и че със сигурност ще му изневеря!!!)
Как да му изневеря като аз не искам да бъда докосвана от друг. Всеки останал мъж за мен е нещо... ниско, долно... Мекотело..
Ае,бе, идва си за 2 дена и ще ме гледа на кръв. Ако изобщо пожелае да ме види...
Преди ми беше ОК, кратки връзки и още преди да са се показали кирливите ризи - айде, чао. Да имаш сериозна връзка е много трудно.

Пф, довечера ще се напия. Защо хората обичат ? За да се нараняват ли ?? Вчера при поредния скандал съм блъскала в стената като олигофрен. Сега са ми подути кокалчетата. Не разбирах хората, които блъскат, когато се ядосат. Мислех, че е от слабост. Да и от това е, но май е повече от много насъбрала се негативна енергия.

Стана дълго. Объркано. Пишете. Каквото и да е. Излейте мъката и злобата си.