.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Винаги съм се чудила...

Винаги съм се чудила Linkin Park метал ли е...някой от вас знае ли?Извинявам се за въпроса!

Da metal e .... pone taka se vodi
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    не е
    i az si mislq 4e ne e ,no mnogo hora sa mi kazvali 4e e ....
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Град
    Shumen
    mai ne
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

доколкото знам май е нео метъл не съм сигурна
    Момиче съм

не са, много ясно!
    хората могат да ти казват много неща, ама...кое по-точно ги прави метъл!?

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Айдее почна заяждането с ЛП ем да нео метъл се водят въпреки че мн рядко се намират метъли които ги слушат въпреки че с последния албум си смениха стила та сега са по-скоро емота...
    Ive got your kiss
    Still burning on my lips
    The touch of my fingertips
    This love so deep inside of me, baby

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    LP са много комерсиална група! Водят се нео метъл,демек лигав метъл!

Цитирай Първоначално написано от [PReDaToR
    ]Айдее почна заяждането с ЛП ем да нео метъл се водят въпреки че мн рядко се намират метъли които ги слушат въпреки че с последния албум си смениха стила та сега са по-скоро емота...
    ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХ А Какво им е имото бе ?
    По темата нео метъл
    we give it all.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Преди Линкин Парковците избиваха леко на метъл и имаха много рап. Сега нямат нито метъл, нито рап в песните си. Сега са алтернатив(поп-)рок.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Нео метъл...
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    ]Айдее почна заяждането с ЛП ем да нео метъл се водят въпреки че мн рядко се намират метъли които ги слушат въпреки че с последния албум си смениха стила та сега са по-скоро емота...
    По темата нео метъл
    Извинявай слуша ли новия албум какво му е нео метъла?! имо не ок обаче няя и нищо метъл в него
    Ive got your kiss
    Still burning on my lips

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    ]
    По темата нео метъл
    Извинявай слуша ли новия албум какво му е нео метъла?! имо не ок обаче няя и нищо метъл в него
    А какво е според тебе?
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Преди Линкин Парковците избиваха леко на метъл и имаха много рап. Сега нямат нито метъл, нито рап в песните си. Сега са алтернатив(поп-)рок.
    dingggg
    Ive got your kiss
    Still burning on my lips

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    старите им неща са нео-метъл...
    стила обаче не го признават за метъл...
    абе все тая...метъл не-метъл..кат` те кефи - слушай

Град
    Kill the kifla co.
    Не.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Всеки следващ албум става все по "лигав"
    we give it all.

Абе по документи се води неометъл ама който и истински метъл фен да питаш ще ти каже че това е птлна боза и въобще не може да се смята за метъл....

Град
    Много често местят кофите в Младост и не мога да кажа точно
    бе нео метъл, нали ви казах че нещо де започва с нео и завършва на кор не е метъл

Dance with the dead in my dreams
    Listen to their hallowed screams
    The dead have taken my soul
    Temptation's lost all control

лелеееееееее какво им се нахвърлихте всички по темата бяхпрочела дин много хубав кометтар някаде не в този форум линкин парк нямат стил те самите са стил и съм напълно съгласна аз лично страшно много ги харесвам и от коментарите бях рочела някъде че са станали емота извинявам се ама да приличат на депресари не са и чист метъл защото не виждам да изглеждат като за траурно погребение а песните са им много жизнени те също са адски забавни и жизнени много уважавам всички от форума но извинявам се за острия тон моля ви не ги обиждайте знам че може да звучи тъпо но аз ги харесвами не бих искала да чета какви ли не изцепки за тях преди да говорите се информирайте

Цитирай Първоначално написано от white wolf
    лелеееееееее какво им се нахвърлихте всички по темата бяхпрочела дин много хубав кометтар някаде не в този форум линкин парк нямат стил те самите са стил и съм напълно съгласна аз лично страшно много ги харесвам и от коментарите бях рочела някъде че са станали емота извинявам се ама да приличат на депресари не са и чист метъл защото не виждам да изглеждат като за траурно погребение а песните са им много жизнени те също са адски забавни и жизнени много уважавам всички от форума но извинявам се за острия тон моля ви не ги обиждайте знам че може да звучи тъпо но аз ги харесвами не бих искала да чета какви ли не изцепки за тях преди да говорите се информирайте
    Хубаво,слушай си ги,обаче това не ги оправдава,че са срам за музиката заедно с другите такива "банди".

Град
    Piнk w(o)rlД
    Всеки следващ албум става все по "лигав"
    \/

Тва дет аз го слушам от Елпитата си е рап+ малко жица...Нео метъл му викат...ма не ме ебе особено квое баш...имат яки песни Първият им албум сякеш е най дабър...

срам за музиката ли не съм мнго съгласна не ги харесваш и веднага им се нахвърляш започваш да ги обиждаш не съм луд фен аз тях не ги понасям (феновете де) аз ги харесвам заради музиката заради характера и честър има най хубавия глас който някога съм чувала
    срам за музиката за мен са разни чалгаджийки които нто могат да пеят нито имат някаква представа за музика а колкото до това как излеждат ще кажа едно чалгата - разрат
    за мен линкин парк са страхотни и велики обожавам ги и ще ги защтавам винаги

Гласът на Честър няма и половин октава,така че не може да е най-хубавият.Чувал съм доста метъл групи и мога ти кажа,че ЛП не са нито технични(инструментал),нит като смисъл на текстовете,нито най-велики.Ако познаваш кои са Металика,Хелоуийн,щеше да знаеш,че ЛП са пълна боза,скрап и т.н. в сравнение с тях.
    По-добре не пробвай да ги защитаваш,защото каквото е имало съм го казал вече.
    П.П. Кай Хансен маже Честър като гласови възможности.Всеки музикално грамотен човек ще го потвърди.
    Поздрави на всички с Helloween-The Dark Ride
    Metallica-Fade to Black

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си