- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Винаги съм се чудила...
Da metal e .... pone taka se vodi
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
i az si mislq 4e ne e ,no mnogo hora sa mi kazvali 4e e ....Първоначално написано от exploitedteen
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
mai ne![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
доколкото знам май е нео метълне съм сигурна
Момиче съм
не са, много ясно!
хората могат да ти казват много неща, ама...кое по-точно ги прави метъл!?
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Айдее почна заяждането с ЛПем да нео метъл се водят въпреки че мн рядко се намират метъли които ги слушат
въпреки че с последния албум си смениха стила та сега са по-скоро емота...
Ive got your kiss
Still burning on my lips
The touch of my fingertips
This love so deep inside of me, baby
LP са много комерсиална група! Водят се нео метъл,демек лигав метъл!![]()
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХ А Какво им е имото бе ?Първоначално написано от [PReDaToR
По темата нео метъл
we give it all.
Преди Линкин Парковците избиваха леко на метъл и имаха много рап. Сега нямат нито метъл, нито рап в песните си. Сега са алтернатив(поп-)рок.
Извинявай слуша ли новия албумПървоначално написано от TellMeYourName
какво му е нео метъла?! имо не ок обаче няя и нищо метъл в него
Ive got your kiss
Still burning on my lips
Първоначално написано от Мо6no
dingggg
Ive got your kiss
Still burning on my lips
старите им неща са нео-метъл...
стила обаче не го признават за метъл...
абе все тая...метъл не-метъл..кат` те кефи - слушай![]()
Не.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Всеки следващ албум става все по "лигав"
we give it all.
Абе по документи се води неометъл ама който и истински метъл фен да питаш ще ти каже че това е птлна боза и въобще не може да се смята за метъл....
бе нео метъл, нали ви казах че нещо де започва с нео и завършва на кор не е метъл
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
лелеееееееее какво им се нахвърлихте всички по темата бяхпрочела дин много хубав кометтар някаде не в този форум линкин парк нямат стил те самите са стил и съм напълно съгласна аз лично страшно много ги харесвам и от коментарите бях рочела някъде че са станали емота извинявам се ама да приличат на депресари не са и чист метъл защото не виждам да изглеждат като за траурно погребение а песните са им много жизнени те също са адски забавни и жизнени много уважавам всички от форума но извинявам се за острия тон моля ви не ги обиждайте знам че може да звучи тъпо но аз ги харесвами не бих искала да чета какви ли не изцепки за тях преди да говорите се информирайте
Хубаво,слушай си ги,обаче това не ги оправдава,че са срам за музиката заедно с другите такива "банди".Първоначално написано от white wolf
\Първоначално написано от TellMeYourName
/
Тва дет аз го слушам от Елпитата си е рап+ малко жица...Нео метъл му викат...ма не ме ебе особено квое баш...имат яки песниПървият им албум сякеш е най дабър...
срам за музиката ли не съм мнго съгласна не ги харесваш и веднага им се нахвърляш започваш да ги обиждаш не съм луд фен аз тях не ги понасям (феновете де) аз ги харесвам заради музиката заради характера и честър има най хубавия глас който някога съм чувала
срам за музиката за мен са разни чалгаджийки които нто могат да пеят нито имат някаква представа за музика а колкото до това как излеждат ще кажа едно чалгата - разрат
за мен линкин парк са страхотни и велики обожавам ги и ще ги защтавам винаги
Гласът на Честър няма и половин октава,така че не може да е най-хубавият.Чувал съм доста метъл групи и мога ти кажа,че ЛП не са нито технични(инструментал),нит като смисъл на текстовете,нито най-велики.Ако познаваш кои са Металика,Хелоуийн,щеше да знаеш,че ЛП са пълна боза,скрап и т.н. в сравнение с тях.
По-добре не пробвай да ги защитаваш,защото каквото е имало съм го казал вече.
П.П. Кай Хансен маже Честър като гласови възможности.Всеки музикално грамотен човек ще го потвърди.
Поздрави на всички с Helloween-The Dark Ride![]()
Metallica-Fade to Black![]()