- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ще ви бъде ли мъчно?
ne nqma da mi e m1no . mislq 4e nikoi nqma da ti 4ete bezinteresnata tema![]()
Ами аз всяко лято "живея" във Варна и отначало ми беше мъчно,ама вече не.Първоначално написано от sexy_sladuranka___
abe momichence az s1m na 18 god , za kakvo mi e da pitam do6lo li mi e ? Normalna li si ? Q se opravi malko![]()
naitina mn interesna tema
![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
нали за това са измислени тия интернети , камери , джиасеми и т.н. да не може да си липсваме така че отговора ми е никога никой няма да ми липсва където и да се намирам на планетата ни![]()
Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!
^Game_Master_F^ iskam da te pitam normalno li e momiche na 18 god da ne mu e do6lo ? Kaji na avtorkata pls![]()
Първоначално написано от 001Severina
простотията и във форума личи...
![]()
Ive got your kiss
Still burning on my lips
The touch of my fingertips
This love so deep inside of me, baby
na kogo mu puka dali ti e do6loПървоначално написано от sexy_sladuranka___
(osven na gadjeto ti)
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
Не бих живяла на друго място.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
напално съм съгласна това е една от "гениалните" теми на авторката.Първоначално написано от [PReDaToR
А иначе не виждам за какво има да му е мъчно на човек когато обикновено хората се местят за да отидат на по добро място или да работят над бъдещетото си което пак е за тяхно добро. Нормално е да ти е мъчно за семесйството,но за някво място да ти е мъчно е наплълно безмислено
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Не мога да си представя,ако ми се наложи,отново да сменя жилището си,камо ли в друг град,държава и прочие.Принципно,лесно се приспособявам към новостите,независимо,от какво естество са те.Все пак съм на принципа-''По-добре познатото старо,отколкото необятното ново.''
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Когато живеех с наще просто за момент не съм се замисляла дали ще ми бъде мъчно..След като се махнах нито за момент не ми е било мъчно.Тежко от това което ми се насъбира-да,но мъчно за мястото където съм прекарала 17 години от живота ми-...не.Но сега наистина не си представям живота на друго място.Тук са приятелите ми,колегите ми,любимият ми съквартирант ,годеникът ми.къде съм тръгнала аз...Скоро живот и здраве ще си имам човек (хора)които да наричам мое семейство,и...в крайна сметка където и да отида са с мен: )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Ами това дали ще ми е мъчно зависи от много неща. Зависи от това къде ще съм и с кого ще съм, защото например ако съм със семейството ми не бих чувствала такава липса, както казват моят дом е там където е моето семейство. Зависи от това в каква среда ще съм, защото ако съм в държава или град, където хората по харектер и манталитет приличат на хората, с които съм свикнала да живея не бих чувствала голяма липса. Зависи от това колко далеч от семейството ми и близките ми ще съм, защото ако е на по-близко място бих се виждала по-често с тях. Всъщност би ми било интересно какво ще е ако живея на друго място, но не и на този етап и на тази възраст, в която съм в момента. Дори сега изпитвам ужас при мисълта, че ще се преместя от мястото на което живея, защото си обожавам мястото на което живея, близките ми и роднините ми, и не бих го направила
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Много пъти съм си пожелавала да живея сама,но друго вясто ,далеч от родителите си.
Ами получих таэи въэможност.Оцених я ,хареса ми,но осъэнах че имам праэнота,която нищо друго не може да эапълни.Така,че эа момента не искам да живея на друго вясто и ДА-ще ми е мъчно.
[size=7][b][u]fosse cos
Може би ще ми е мъчно,но едва ли много![]()
Принципно лесно се приспособявам и няма да ми е странно.
Ще ми е малко трудно обаче ако живея сама,защото не обичам да съм самотна.Обичам,когато има народ около мен![]()
Walk go home boy...
hahahahahahahha![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
мне! аз личчно обожавам предизвикателствата!