.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    амииииии може би малко...свикнала съм тук , с наще , да има хора около мен. Когато съм сама у нас ми е мноооого...кофти не знам , не искам да си представям нищо...хубаво си ми е тук и сега. Като стане време ще го мисля и ще видя дали ще ми е мъчно. Но сигурно де...и все пак винаги съм искала да се изнеса от България и да живея някъде в чужбина (например Канада или някъде в Южна Америка че да не ми отиде испанският на вятъра ) така че ако успея едва ли ще ми е чак толкова мъчно. Все пак това ми е мечтата , искам го , ако и се осъществи-екстра какво ще седя и ще се сдухвам защото не съм тук (В България) - дада

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Ако ми се предостави възможност веднага бих се преместила да живея някъде другаде.Ще ми е мъчно за някои неща о отделни хора,но мисля че не би било пречка за мен.Аз съм човек,който обича новите и непознати неща и ги приемам като едно ново начало,а за мен то вианги е добре дошло.Още повече че софия като град не ми харесва изобщо..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Би ми било мъчно естествено. Ако се преместя в друг град нормално да ми бъде мъчно. Тука буквално ми е целият живот.

да мъчно ще ми е

Ако се преместя да живея някъде другаде, ще ми бъде мъчно само за 1 и единствено нещо - за България (става въпрос ако е някъде в чужбина), но за нищо друго ... нито за приятели, нито за семейство, нито за високата цена на сиренето (обожавам сирене)
    Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй

Много ще ми е гадно,понякога когато съм ядосана искам да се махна от този дом,но понякога не мога да си представя,че ще живея на друго място.Но все пак това е живота,почти всеки напуска бащиния дом и се усройва отделно от родителите си.

Град
    #mainatown
    Преживях такава промяна като бях на 10.Беше наистина трудно...но се свиква.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Повече от фен
    Чесно казано,не знам.Може би ако не съм сама-приместя се с приятеля ми(в момента нямам) някъде или с някоя прителка,няма да ми е толкова мъчно.Но ако се приместя да живея сама,в друг град,друга държава и не познавам никого би ми било трудно.Пък и сега има толкова начини да се свържеш с когото си поискаш-камери,интернет,гсм-и и т.н.

Re: Ще ви бъде ли мъчно?

Цитирай Първоначално написано от 001Severina
    Здравейте!Значи искам да ви попитам как си представяте да живеете на друго място от това където се намирате сега?Ще ви бъде ли кофти и мъчно?На мен лично да а на Вас?
    Мен ен могат да ме мръднат на 50 метра от нас, пък камо ли на друго мястод а живея.Ми ако им кажа, че съм ерата?

да
    Бъди себе си..

да
    Бъди себе си..

Град
    On the top of the world
    Ми аз миналата година се преместих в друг град и в началото ми беше мъчно и често се прибирах да си видя приятелите, но след време свикнах и дори сега ми харесва повече

Emi estestveno,4e 6te mi bude mu4no,no dosta 4esto sum iskala imenno tova - da jiveq nqkude drugade ! No 6te mi e mu4no,za6toto tuk sum rasla,tuk sa mi spomenite,dobri ili lo6i i sum si sviknala tuk sus cqloto razpolojenie na vsi4ko!

Ами може би ще ми е мъчно за приятелите.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

не мога да разбера що темата да е тъпа, естествено е ако на някой му предстои да се мести в друг град или друга държава да се позамисли малко дали ще се чувства по-добре там.
    За мен лично има два варианта: или ще съм много щастлива, когато замина да уча на друго място, защото ще съм с моето момче, или ще съм ужасно нещастна, защото ще съм без него. Тук ще ми липсва семейството, града, хората, всичко което съм правила, независимо, че в момента си мисля, че живея в един от най-тъпите градове на света...родното си е родно.
    SMILE FOR ME NOW

в началото ми беше много кофти, но след месец някъде свикнах ...

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Хаха...Изобщо няма да ми е мъчно.. Нямам търпение да се махна от нас..и от моя скапан град.. ама с приятела ми да се махнем
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    entre el mar y una estrella...
    аз бих се радвала да се преместя и едва ли ще ми е мъчно - само една година съм живяла тук. Искам си стария квартал
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си