- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ще ви бъде ли мъчно?
амииииии може би малко...свикнала съм тук , с наще , да има хора около мен. Когато съм сама у нас ми е мноооого...кофтине знам , не искам да си представям нищо...хубаво си ми е тук и сега. Като стане време ще го мисля и ще видя дали ще ми е мъчно. Но сигурно де...и все пак винаги съм искала да се изнеса от България и да живея някъде в чужбина (например Канада или някъде в Южна Америка че да не ми отиде испанският на вятъра
) така че ако успея едва ли ще ми е чак толкова мъчно. Все пак това ми е мечтата , искам го , ако и се осъществи-екстра
какво ще седя и ще се сдухвам защото не съм тук (В България) - дада
![]()
Ако ми се предостави възможност веднага бих се преместила да живея някъде другаде.Ще ми е мъчно за някои неща о отделни хора,но мисля че не би било пречка за мен.Аз съм човек,който обича новите и непознати неща и ги приемам като едно ново начало,а за мен то вианги е добре дошло.Още повече че софия като град не ми харесва изобщо..
Би ми било мъчно естествено. Ако се преместя в друг град нормално да ми бъде мъчно. Тука буквално ми е целият живот.
да мъчно ще ми е
Ако се преместя да живея някъде другаде, ще ми бъде мъчно само за 1 и единствено нещо - за България (става въпрос ако е някъде в чужбина), но за нищо друго ... нито за приятели, нито за семейство, нито за високата цена на сиренето (обожавам сирене)
Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй
Много ще ми е гадно,понякога когато съм ядосана искам да се махна от този дом,но понякога не мога да си представя,че ще живея на друго място.Но все пак това е живота,почти всеки напуска бащиния дом и се усройва отделно от родителите си.
Преживях такава промяна като бях на 10.Беше наистина трудно...но се свиква.
Обичам само един човек и това съм аз.
Чесно казано,не знам.Може би ако не съм сама-приместя се с приятеля ми(в момента нямам) някъде или с някоя прителка,няма да ми е толкова мъчно.Но ако се приместя да живея сама,в друг град,друга държава и не познавам никого би ми било трудно.Пък и сега има толкова начини да се свържеш с когото си поискаш-камери,интернет,гсм-и и т.н.![]()
Мен ен могат да ме мръднат на 50 метра от нас, пък камо ли на друго мястод а живея.Ми ако им кажа, че съм ерата?Първоначално написано от 001Severina
Ми аз миналата година се преместих в друг град и в началото ми беше мъчно и често се прибирах да си видя приятелите, но след време свикнах и дори сега ми харесва повече![]()
Ами може би ще ми е мъчно за приятелите.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
не мога да разбера що темата да е тъпа, естествено е ако на някой му предстои да се мести в друг град или друга държава да се позамисли малко дали ще се чувства по-добре там.
За мен лично има два варианта: или ще съм много щастлива, когато замина да уча на друго място, защото ще съм с моето момче, или ще съм ужасно нещастна, защото ще съм без него. Тук ще ми липсва семейството, града, хората, всичко което съм правила, независимо, че в момента си мисля, че живея в един от най-тъпите градове на света...родното си е родно.
SMILE FOR ME NOW
в началото ми беше много кофти, но след месец някъде свикнах ...![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Хаха...Изобщо няма да ми е мъчно..Нямам търпение да се махна от нас..и от моя скапан град..
ама с приятела ми да се махнем
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
аз бих се радвала да се преместя и едва ли ще ми е мъчно - само една година съм живяла тук. Искам си стария квартал![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...