Това момче не заслужава да страдаш за него.Знам че не можеш да спреш лесно, но защо не се насочиш пак към Наско...Зная, че е твърде скоро за теб и твърде болезнено, за да го направиш, но може по този начин болката да стане по-лека...Този Мариян се е оказал голям олигофрен, честно.Навремето бях много по-наивна, от колкото съм сега и така попаднах в мрежите на едно момче, което за разлика от този твоя ме обичаше истински, но в един момент чувствата му се изпариха и той ме остави.От тогава поумнях, помъдрях и винаги съм внимавала, за това и сега не ми се налага да страдам или поне не толкова.Никога не влагай чувства в момче, в което не си сигурна.Помни, че за да се влюбиш той трябва да ти покаже и докаже неговите чувства и тогава ти да отприщваш твоите на пълна свобода.Сега след този нещастен случай ще извадиш поуки, ще научиш някои неща важни за теб...това е хубавото на тази тъжна история.Иначе аз винаги съм и ще продължавам да се подигравам с такива като твоя Маряин, защото те само за това стават.Най-добре не го търси повече, ако той те потърси помни че е само заради секса и най-спокойно му покажи един среден пръст, без да се занимаваш повече с него.Успех мила