- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вие...?
Стига си лъгал, обясних ти, че е станало някфо объркване.
Кфо ме хейтваш от 5-6 дни не мога да разбера...
Saatana vittu perkele hate crew!
Тя може да се защитава сама!!!Първоначално написано от exploitedteen
Възможно ли е да бъде по-красиво?
цъ...
Но си има Рицар за тази работа![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Лиглаааааааааааааааааа![]()
exploitedteen, и тука беше всичко кабели. Сега е по-ограничено. Стаята ми е накичена с плакати, знаме и..бе има си нещица. Сега е така, но след замаската мисля да отсъстват и..да е по-скромно - само по шкафове, където се е налепено вече. Хард дискове, дъна, дискове и всичко останало съм събрал на библотеката, която не знам къде изчезна (За книжния материал става дума). Не мога да се оттърва от всякаквите неща които баща ми пъха тук. Скенера влезе в утотреба, ама принтера и 21 инчовия монитор все още си стоят и..трябва дасе пръждосат някъде. Газовата печка е целогодишно в стята ми. Стол имам само един...на него са по 1-2 чифта дрехи, а останалите в шкафовете. Аз поне имам кабелна на телевизора...и телефонния кабел, както и за телевизията обикалят целия апартамент. Сега ще минават и тръбите за водакта към терасата през стаята ми..
![]()
Да, от личен опит знам. Преби ме момичеПървоначално написано от `Death`Whore``
ххаха българчето рулзПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Това е само отвънПървоначално написано от find_m3
![]()
е от вътре си представям кво е сиг има аквариуми със змий и клетки с мишки за експерименти![]()
С мишките се занимава сестра ми, но вече е само една, която...само си джитка из акавариума. Периода със змиите вкъщи го минах отдавнаЕдна от култовите случки беше като се обаждам на майка ми на работното й място, като и съобщавам новината че съм си хванал змия и ме караше да я нося, за да ми кажел някой нейн колега каква е и ... не знам, сигурно да се поуспокои като ме види. Или пък една друга я бях поизтървал "малко" и беше някъде из апартамента и един гостенин на майка ми се качи на табуретката и каза да я търся, и че докато не я намеря няма да мръдне
![]()
ела,ела.Първоначално написано от exploitedteen
ше видиш ти,зор ше видиш![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Кошче си имам, телефон също. Звънец личен не, не мисля и че е нужно. След по-малко от година като се пренеса един етаж на горе всичко ще си е само моеее...
А свобода "на действията" в моята стая си имам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами, при мен е малко по-различна ситуацията... нямам стая, а имам етажПонеже живеем в къща на 3 етажа и сме се разбрали, че първия е общ, втория - на наще, третия - на мен и брат ми. Брат ми живее във Франция, тъй че това автоматично ме оставя да се ширя на целия етаж. Е, въпреки това аз ползвам само една стая, баня и тоалетна. Всички тоалетни принадлежности са ми отделно от тези на наще (най-малкото защото не върви да тичам до 2рия етаж нон стоп), всички дрехи, обувки и т.н. са си при мен. Общо взето абсолютно висчки мои вещи са в стаята ми или в антрето МИ. В стаята си имам компютър, телевизор, шкафове ала бала. Телефон нямам, защото изобщо нямаме домашен - само гсм. Звънецът долу е разделен на 3, за трите етажа по 1 => имам отделен.
Общо взето това е ...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Кошче имам но в него не се изхвърлят органични отпадъци!
Телефон също,но той е част от домашния!
Звънеш?!!?Уот дъ фак!?!?
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
е аз имам един приятел с отделен звънец,ама като го търсят почти никога не го чува и се налага да стоя пред вратата 1 час....не мисля ,че е голяма гъзария :P
Не ти говоря за пребиване, а за идеята, че мъжът няма нужда да защитава жената - без него няма да умре и да потъне в унижение. Аз лично много мразя да се държат бащински с мен...ако ми налетят на бой сериозно вече, окей, но иначе...мога да се справя. Не съм си хванала мъж, за да ме защитава. Но Ива е лигла, както казахПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore``
и аз така.на мен не ми се е случвало още обаче имам една приятелка дето гаджето й не дава да се споменава името й в негово присъствие и е много изнервящ .... на нея май й харесва ,че я защитава (не че има от кво ,аз съм и приятелка и не съм казала нищо лошо дори),а той се дръвчи
![]()
'Баааааси...като че ли тя е бавноразвиваща се...![]()
да бе и аз като й кажа на приятелката ,че се дръвчи без причина и тя "е за тва го обичамПървоначално написано от `Death`Whore``
"
![]()
Мн ми се ще ама неПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
. Нито стая,нито телефон,нито звънец.Ама има врем
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ми аз имам обща стая със сестра ми. И нямаме кошче , нито собствен телефон , нито някакви звънциимаме един домашен телефон в кухнята , един компютър в хола , един звънец отвън на вратата
ааааа и стаята ни не се заключва
така че каквото и да правя в стаята ни...много лесно могат да ме хванат
![]()
Имам си собствена стая. Преди беше на мен и сестра ми, но сега тя живее в Пловдив и стаята е моя.
Имам и кошче, нямам телефон и звънец специално за мен.
Ключ имам на вратата, затова мога да си осигуря лична свобода. Много мразя фактът, че чичо ми(който живее у дома) има навика да влиза без да чука и това ме вбесява! Нито мога да се преоблека спокойно, нито нищо! Затова май ще почна да заключвам постоянно.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
в апартамента на наще имам стая, състояща се от легло, гардероб, шкаф и бюро (супер малка е..то човек не може да се обърне в нея)
телевизор в стаята нямам, телефон домашен също нямаме, кофче за боклук - липсва, звънеца...ми то само мене търсят обикновенноаз си знам,че като някой звънне е за мене
забраняват ми да лепя плакати, лепенки и каквото и да било, да пипам боята по стените също, ама вече лека-полека се изнасям от нас и се ще имам повече свобода.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
отскоро стаята си е само мояи тел си имам ко63е си имам ама кои 6е се сети да м извани на вратата? ве4е нямам от от квартала и мене никои не ме тарси на вратата даже ак ме потъсат 6е се притесна
![]()
![]()
![]()
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg