- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вие...?
Не само. Има и едно друго условиеПървоначално написано от exploitedteen
![]()
..където има пудинг?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
тва не е условие,аз не само вкъщи се разкарвам по боксеркиПървоначално написано от fаke
![]()
![]()
и аз, ама ме е срам примерно от техните ебаси...Първоначално написано от ABSOLUT`me
имах предвид, че там, където се чувствам като у дома си, мога да се разкарвам по боксерки
или с други думи, мога да се чувствам у дома си на много места и без да се разкарвам по боксерки, но се разкарвам по боксерки само там, където се чувствам като у дома си
няа значение, оплетох се.
ти сериозно лиПървоначално написано от fаke
![]()
![]()
![]()
![]()
..включително и морската градина..Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
За мен представата за дома се изчерпва с представата за леглото.
Дома е единствено място,където мога да се прибирам през 1-2 дена да поспя.
Не го обвързвам с никакви патриархални или матриархални ценности.
Даже предпочитам да живея далече от хората,които обичам.
Имам план от следващата година да се изнеса на квартира,в моя си град.
Защото се чуствам гузно,че когато някой ме покани у тах на гости,и аз не мога после да го поканя у нас,примерно ако има концерт и няма къде да спи след това.
![]()
Нуждая се от свободата да мога да си каня приятели у дома.![]()
![]()
![]()
![]()
=D>Първоначално написано от fаke
Първоначално написано от fake
а?
хах и аз съм така,гузно ми е.в нас е голяма теснотия и не мога да каня хора,а за спане дума да не става....кофти тръпкаПървоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
ne stawa wypros za spaneПървоначално написано от find_m3
![]()
не нямам такива истории.. не ми трябва телефон в стаята нито звънец.. защото мен не ме търсят на домашния и на вратата.. а пък за кошче за кво ми е![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първоначално написано от azazas
Let The BEAT Control Your Body
Имам своя собствена стоя, но нямам нито една от изброените екстри
не че ми и трябват..
Нямам...Стаята е само моя, но, трябва да поддържам ред, иначе ми се карат. Аз им викам- добре де, нали си е моята стая, трябва да показва моя стил, и аз как не ви влизам и не ви се карам ако във вашата стая е разхвърляно. Тогава отговора е едини същ, в моята стая били нови мебелите и искали да пазя ред...Аз не че съм някоя мърла, ама не искам да ми е стерилно като в операционна. Затова се радвам, че скоро няма да живея у нас, а там където ще живея всичко ще си е по мой стил и вкус и няма да има кой да ми се кара...