.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Онази работа

Добър ден,

Искам да ви попитам, главичката мие ли се и трябва ли да се мие със сапун (оголената част)? Какво ще стане, ако го измися със сапун?

Много извинявайте за невежеството ми и за тъпия въпрос

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Да, мие се. Ако те дразни обикновения сапун - вземи си специален за интимните части. При всяко миене трябва да го забелваш. Не са ли те учили като малък?

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Да, мие се. Ако те дразни обикновения сапун - вземи си специален за интимните части. При всяко миене трябва да го забелваш. Не са ли те учили като малък?
    Как да го забелвам?

Не са ме учили. Малко много ми е странно като докосвам главичката и изобщо не го правя, ама ще трябва да се мия със сапун.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Europeeco
    Как да го забелвам?

Не са ме учили. Малко много ми е странно като докосвам главичката и изобщо не го правя, ама ще трябва да се мия със сапун.
    Един приятел също не го бяха учили, че трябва да си забелва пишлето като го мие.. За пръв път го забели на 11.. С много болка.. И после пениса му остана кат шарпей, не зная дали се дължи на факта, че никога не го беше забелвал.

Забелва се като придърпаш кожицата назад, към основата на пениса и после много нежно минаваш със сапунчето, защото иначе се насъбира мръсотия там. Ти на колко години си?

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Абе пич ти колко годишен си бе ???? Тва се прави още от малък????
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Как да го забелвам?

Един приятел също не го бяха учили, че трябва да си забелва пишлето като го мие.. За пръв път го забели на 11.. С много болка.. И после пениса му остана кат шарпей, не зная дали се дължи на факта, че никога не го беше забелвал.

Забелва се като придърпаш кожицата назад, към основата на пениса и после много нежно минаваш със сапунчето, защото иначе се насъбира мръсотия там. Ти на колко години си?
    Ква кожичка? Имаш впредвид , да го оголя и да го мия, нали? Сигурно за това много ме боли

На 14 съм, щО

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ми...не знам. Мама е започнала да ми я мие със сапун и аз го правя...откакто ме е оставила да го правя...че до сега. МОже и да не е е правилно и здравословно, но е приятно

Аз съм чувала че кожичката трябва да се забелва докато детето е малко(до 6 годична възраст)...а той вече е на 14 години.Ама незнам може и да бъркам

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Аз съм чувала че кожичката трябва да се забелва докато детето е малко(до 6 годична възраст)...а той вече е на 14 години.Ама незнам може и да бъркам
    И аз така зная, даже от мънички трябва да се учат сами да го заголват, като го мият.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    От много малки бих казал - аз от как се помня моя си работи както трябва и е под сапуна постоянно - нищо му няма аз ако не мина през банята сутринта не излизам!!!! И задължително дзвера минава през сапунотерапия! \/
    Споко пич ще се оправиш не се мре от тва !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Асеновград, България
    Да мие се и със сапун. Ако обикновения сапун те дразни, има специален за интимните части. Както ти обясниха, докато го миеш забелваш кожичката.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Пък и си евр(е)опеец и не е нужно да се лишаваш от баня, както е при арабите

От много малък са ме учили да си го мия, но не със сапун. Аз за сапуна питам .

И не разбрах, какво точно значи да го забелваш

Град
    Захарен памук
    От много малък са ме учили да си го мия, но не със сапун. Аз за сапуна питам .

И не разбрах, какво точно значи да го забелваш
    Означава да го оголваш. Т.е. да заголиш/оголиш главичката.

Уи са мие с бял сапун или вода.Така ми каза един дерматолог като бях на пишко-преглед.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Уи са мие с бял сапун или вода.Така ми каза един дерматолог като бях на пишко-преглед.
    И аз искам да имам пишка

Супер фен
    Град
    Венера
    Никога не се къпи, иначе може да ти окапе не само пишока, но и ръцете!

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain

тая вечер ще се скъсам от смях еййййй
    be a good boy!!!

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Хаа-хаа, колко смешно Питам дали оная работа се мие със САПУН, не дали трябва да го оголвам. А вие, тъпаците, гледайки един от друг какво говорите. Това не значи, че не се къпя и не го мия. Че аз дори сега, зимата се мия по 2 пъти на ден

тоя май иска клипче как се заголва!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    голяма работа като пита нали за тва е форума не да се присмивате ,а да отговаряте

къв сапун бе чоек ..с кисилина се мие тая раута ...иначе се мръсен ше хоиш !
    luda rauta eii

Повече от фен
    Kyv Europeeco si ti..zemi se mii s doma6en sapun..edno kalup4e i protiv purhot...vzemi si intimen gel puuuuu Bai Ganio...otde da znam da nqmam H*I

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си