- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Онази работа
Добър ден,
Искам да ви попитам, главичката мие ли се и трябва ли да се мие със сапун (оголената част)? Какво ще стане, ако го измися със сапун?
Много извинявайте за невежеството ми и за тъпия въпрос![]()
Да, мие се. Ако те дразни обикновения сапун - вземи си специален за интимните части. При всяко миене трябва да го забелваш. Не са ли те учили като малък?
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Как да го забелвам?Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Не са ме учили. Малко много ми е странно като докосвам главичката и изобщо не го правя, ама ще трябва да се мия със сапун.
Един приятел също не го бяха учили, че трябва да си забелва пишлето като го мие.. За пръв път го забели на 11.. С много болка.. И после пениса му остана кат шарпей, не зная дали се дължи на факта, че никога не го беше забелвал.Първоначално написано от Europeeco
Забелва се като придърпаш кожицата назад, към основата на пениса и после много нежно минаваш със сапунчето, защото иначе се насъбира мръсотия там. Ти на колко години си?
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ква кожичка? Имаш впредвид , да го оголя и да го мия, нали? Сигурно за това много ме болиПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
На 14 съм, щО
Ми...не знам. Мама е започнала да ми я мие със сапун и аз го правя...откакто ме е оставила да го правя...че до сега. МОже и да не е е правилно и здравословно, но е приятно
Аз съм чувала че кожичката трябва да се забелва докато детето е малко(до 6 годична възраст)...а той вече е на 14 години.Ама незнам може и да бъркам![]()
И аз така зная, даже от мънички трябва да се учат сами да го заголват, като го мият.Първоначално написано от Kras4eto_lp
От много малки бих казал - аз от как се помня моя си работи както трябва и е под сапуна постоянно - нищо му няма аз ако не мина през банята сутринта не излизам!!!! И задължително дзвера минава през сапунотерапия!\
/
![]()
Споко пич ще се оправиш не се мре от тва !
Пък и си евр(е)опеец и не е нужно да се лишаваш от баня, както е при арабите![]()
От много малък са ме учили да си го мия, но не със сапун. Аз за сапуна питам .
И не разбрах, какво точно значи да го забелваш![]()
Означава да го оголваш. Т.е. да заголиш/оголиш главичката.Първоначално написано от Europeeco
Уи са мие с бял сапун или вода.Така ми каза един дерматолог като бях на пишко-преглед.![]()
И аз искам да имам пишкаПървоначално написано от Schnitzer
![]()
Никога не се къпи, иначе може да ти окапе не само пишока, но и ръцете!
Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
![]()
тая вечер ще се скъсам от смях еййййй![]()
![]()
be a good boy!!!
Хаа-хаа, колко смешноПървоначално написано от Made_of_Pain
Питам дали оная работа се мие със САПУН, не дали трябва да го оголвам. А вие, тъпаците, гледайки един от друг какво говорите.
Това не значи, че не се къпя и не го мия. Че аз дори сега, зимата се мия по 2 пъти на ден
![]()
къв сапун бе чоек ..с кисилина се мие тая раута ...иначе се мръсен ше хоиш !
luda rauta eii
Kyv Europeeco si ti..zemi se mii s doma6en sapun..edno kalup4e i protiv purhot...vzemi si intimen gel puuuuu Bai Ganio...otde da znam da nqmam H*I![]()