takam, znam 4e e rano no sam zamislila ne6to s priqtelq mi za sv valentin.vaprosa e v tva 4e 1 ot ne6tata koito sam zamislila za to0gava 6e mi trqbva mn mn vrem za da go napravq. ta ideqta MI be6e,v edna debel6ka tetradka, da napi6a ne6ta za nas, v smisal...primerno da opi6a 4ustvata si....stihove za nego.... razni risun4ici kato grafiti s imenata ni,obgoreni listq na koito da napi6a kakvo haresvam v nego i razni takiva. sled tva da i namerq nqkakva po qka hartiq i da q podvurja,kato na koricata zalepq na6a snimka. i taka cqlata tetradka trqbva da q izpi6a, mislq 4e 6te se polu4i veselo i sam sigurna 4e nikoe momi4e nqma da sedne da mu pi6e takiva ne6ta...o6te pove4e 60 lista....nz dali ne mi e tapa ideqta
iskam savet, kvo 6te kajete za tova? i btw, togava 6e napravim 1 godina to4no....ta misq celi q den da go napravq spec i za tva po4vam ot sega da mislq. prosto znam 4e tova e 4oveka za men, no ... kajete ama 4esno tova tapo li e?
Първоначално написано от ™G-Baby™
за мен не е тъпо.. много ми харесва идеята![]()
Животът е адът описан в Библията!
съвсем яка ти е идеята.Аз никога не бих се сетила,обаче добре си се сетила
Наистина оригинално,но замисляла ли си се ако скъсате,да не казвам лоши неща,ама май за това не си помислила
горката ... не се трепи да пишеш простотии![]()
Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!
![]()
![]()
da vi kaja v4era mi prosvetna tva, i re6ih da po4vam ot dnes. ve4e sam na stranica 3, ama mi be6e mn pritesneno edno mom4e kak 6te reagira. tq ina4e toi si e romanti4en,obi4a takiva ne6ta...misli za bade6teto ni zaedno i si4ko ok. ta za tva iskam da mu se otblagodarq na toq den. 6e go napraVQ SPEC.
![]()
hora napisah i edno stih4e ama me e sram da go pusna
![]()
![]()
![]()
4esno kazano az ako ne sam obedena 4e nqma da skusame i 6te sme zaedno,nqma da sedna da pravq ne6to. doveri se na precenkata mi. tolko mn vreme sam go izbirala i toplko mn ne6ta sam prejivqla s nego 4e prosto dano sme jivi i zdravi do togava.... ni6to dr ne me pritesnqva. \Първоначално написано от m1t3t0
/ mersi ina4e
![]()
VIj toplata nejnost v o4ite mi,
koqto nasre6ta te gleda-mal4i,
zaslepena,vlubena,istinska....i ot lubov porodena...
Glasut na tvoeto mal4anie,
kato list padnal durvesen ot nqkade,
kato kratak mig na stradanie...
me razkusva ot vatre,tam nqkade...dupka napravi...
no putq pokaza mi!Zapulni tazi dupka s jelanie....
Pojelai ti za mig da me 4ustva6,
kakto dajd bi po4ustval dagata,
slun4ev den ot bezkrainoto bade6te,
4ast ot teb,ot du6ata....
Vij toplata nejnost v o4ite mi,
koqto nasre6ta te gleda,mal4i,
vlubena,istinska ...vqrva6ta-
4e to4no za MENe si TI!
btw,hora ne mi se smeite samo, pi6a takova ne6to za 1 vi ili 2 ri pat i nqmam mn opit. moje da zvu4i glupavo no go napisah za 5 minuti to4no kakto go 4ustvam. nz4udq se dali da go napi6a...
пиши го много е хубаво![]()
Животът е адът описан в Библията!
Az sum go praila tova,ama s priqtelq mi skusahme,i az si mu poiskah obratno tetradkata...tqb e6e 80 lista,ama toi kaza 4e q e izgoril..edva li malko se sumnqvam da go e napravil,nmoje bi e iskal da si q zapazi za spomen,ama kakto i da e...
a kolko vreme ste hodili kato si gonapraila?v smisal kolko vremeПървоначално написано от LoReTo
i mn lo6o 4e ste skasali
![]()
MIMENCETOO.... mersi macko, ama interesno dali da e tva ili ne6to ot neta da namerq?
Идеята ти не е никак тъпа,дори е мнгоо хубава.Според мен ще се зарадва много.Успех![]()
ideqta e ti e mnogo qka sigurna sum 4e 6te mu haresa! i stih4eto e strahotno napi6i go i yspeh
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
Идеята не е лоша,но аз не бих я направила.Просто защото не е в мой стил![]()
Първоначално написано от Kras4eto_lp
AMI I V MOI NE E to4no, nikoga ne sam pravila takiva ne6ta do sega, no iskam ne6to razli4no,to4no za tova go pravq
![]()
Първоначално написано от Eli>>>
ЕВАЛА ЖЕНА МИ![]()
Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!
nqmam dumi.... aide leka vi ve4er za sega, az iz4ezvam.....Първоначално написано от milen`THVP
![]()
mi...8 meseca i az mu podarih taq tetradka...tq be6e 80 lista...bqh si pravila truda cql mesec da q pi6a i posle 1 mesec 4 meseca sled kato mu q podarih skusahme i to za gluposti...sega nemojem da se gledame...ma kakto i da e...
hmm mn lo6o macko
nie karame 9 ti mesec ,verno e 4e imame pr, no znam 4e nqma da skusame.tova e 4oveka....prosto vatre6no ose6tane
Аз много бих се зарадвала на такъв жест..Адски е мило...Пък и щом казваш , 4е тои е романти4на душа...не мисля 4е имаш от какво да се притесняваш!!! Деистваи смелоСтих4ето е супер!!! По-добре да напишеш него... защото все пак то е писано за него... и мом4ето заслужава да го про4ете!!
Аиде...успехи от мен... и многооо да се оби4ате \/
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
mersi za podkrepataПървоначално написано от jane_17
a nqkvi dopalnitelni ideiki ko dr go moje da napi6a vutre.6toto baq ne6ta sam izmislila....ama iskam o6te materql4e
![]()
Ми за идейки нз, но идеята ти за тази тетрадка е много мила и хубава =D> явно много си го ОбичкашКъсмет с тетрадката и да се Обичате мнОо0оО0оооГоООооо :P
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Идеята ти е много хубава .. на мен ми допада..
Но наистина мисля че прибързваш .... Ами може дотогава да сте се скарали илии нз кфо .. сичку може да се случи .. По-добре почни да я правишш ф януари поне
![]()
just a kid۵