...opredeleno e romantik.... a stih4eto nz ama mi e 1 vi opit, 6e se postaraq o6te ne6to da izmislq .... radvam se 4e vi haresva
Първоначално написано от ™G-Baby™
Идеята е супер.Техническата възможност я имам,ама със умствената нещо куцамПървоначално написано от BeBsItO
![]()
![]()
![]()
.Моя беше направил с някаква програма качена на телефона си нещо подобно в мини размер.Снимки разни от партита,морета и т.н ги беше свързал в едно цяло клипче,заедно с музика.Много ме зарадва-наистина е готино,когато видиш,че някой се интересува от теб.Абе моя бил голям романтик.
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Идеята е много хубава , само да не е претрупано. Чак пух, брокат и т.н. няма нужда. Колкото по-просто толкова по-добре. Наблегнете на писането! А само идеята че си се потрудила толкова много за него , ще го очарова.Както и с малките изненади, постарай се да са наистина малки и сладки. Не клиширани, задължаващи или натрапчиви. Примерно ако пуши му купи хубави скъпи цигари и му ги сложи в джоба без да види, събуди го със кафе и закуска изобщо глезотия голяма да има. А за тетрадката, можеш да направиш и "горещи" страници , в които да му опишеш колко те кефи в леглото и "10 неща с които ме подлудяваш" и всякакви такива. Накрая му опиши подробно една твоя еротична фантазия
Успех!
Понякога един поглед казва повече неща отколкото хиляди думи.
TVA S gore6tite stranici sa6to e mn dobro. ULTRA, muci az znam kak se pravqt tezi klip4eta, lesna rabota sa ,nie sa6to imame takova klip4e i naistina e mn hubavo i veselomoga da go napravq, no imah napredvid nqkakvi po orginalni programki... kato primerno tazi det mi q prrati v4era e kato q cukne6 i toi mi6kata ti izpisva nqkav text na ekrana... primerno obi4am te ....edi kvo si.... i imeto mi
toest predpolagam 4e tq e o6te po lsna programka, no si nqmam na ideq ka se pravi... ta i tva s klip4eto e dobro,i nego mislq da go napravq samo 4e s po orginalen text na kartinkite i snimkite i s nqkoiq po spec muzika
a nqkoi ako se se6ta za o6te takiva programki da pi6e ...
tva s cigarkite e mn sladko, ama moq nito pu6iu nito pie ( 4esto) nali samo ako ima povod spec.... da ama ina4e ne. no AKo priqtelq na ULTRA pu6i, 6te e mn sladkoПървоначално написано от GiVe_mE_A_sMiLe:)
i mili4ko
i ti si tapa ,pak si jivee6. kato ne ti iznasq... ne pi6i. kato gledam ima6 4 tiri mneniq ( i se svirki sa ti v glavata) taka 4e aide ako obi4a6 bez obidi.
Само не му пиши готови споменчетаМоже освен стихотворения и такива неща да му напишеш и едно искрено, чисто обяснение в любов. И това с прашките е идея , че можеш да сгънеш някои от листовете като джобчета и да пъхаш малки подаръчета, бележки и такива неща. Ако рисуваш хубаво вземи една ваша хубава снимка и нарисувай портрет
Ако не , винаги може да се намери някой да ви нарисува за някакви пари и да сложиш рисунката в някое джобче... За стихотворенията... ако ти е трудно, не пиши. Можеш да му напишеш също толкова красиви и въздействащи думи и в немерена реч. По-лесно е и обикновено е по-сполучливо поне при мен... Ако е много запален по някоя група или изпълнител, можеш да намериш история, снимки , клипове, песни изобщо всичко което намериш и да му го сложиш на дискове между страниците. Или пък за футболен отбор... или изобщо по каквото е запален, това :P
Понякога един поглед казва повече неща отколкото хиляди думи.
mi az lesno 6te namerq ne6ta po koito e zapalen, no ideqta e DA E ZAPALEN PO MEN , a ne po LEVski primerno ili C-block :P :P :P toest trqbva da e svurzano s lubov si4ko v tetrad4icata .ina4e az otdelno 6e si mu podarq otdelen podaruk svurzan s interesite mu i o6te kup takiva :P \/ ina4e tva s djob4etata 6te go napravq.... a pra6kite mi e interesno kak da gi puhna v tetrad4icata
moje bi da gi oviq otdelno v ne6to.... i taka v mn kutii edna sled druga,mn mn mn i da izglejda nqkav golqm podaruka i toi kato go razopakova da nameri tova
6te e qko spored men.
мн готини идеи.Това за цигарите-той пуши,ама все му пиля на главата,че трябва да ги отказва...
![]()
.При мен ще е малко по-трудно,защото отдавна не го вълнуват разни групи (слуша хаус предимно) и въобще не е футболен фен.
Да не говорим,че трябва да е нещо наистина специално измислено,още повече за разни стихчета и др.подобни,понеже той е цар на тия неща-задай му няколко думички пр:любов,нежност,чувства и веднага ти ги навръзва в яко стихче.
А аз ще има да го мисля,мисля...
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
hmm ee mi zn tva s cigarite 6te e mn qko, 6toto mn mu se kara6 zatqh i sq 6e go iznenada6 4e si mu zela.... a 6tom obi4a stih4eta,napi6i mu i ti ,6te go o4artova6![]()
ami da ti kaja ideqta ti e super unui stih4e deto si go pusnala me razvulnuva ..4estno super eoba4e zamisli se nqma6e li da se 4uvstva6 po hubavo ako toi ti podgotvq6e takava golqma iznenada a ne ti na nego ..de da znam ..spored mene edno stih4e e predostatu4no i se pak nz zaviisi kakvi sa vzaimootno6eniqta vi
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
insomaniq.... radvam se 4e ti haresa. ina4e znam 4e 6te e hubavo ne az na nego a toi na men, no toi sa6to e pravil mn iznenadki za men+ tova lubovta e ne da iska6 da ima6 nqkoi kogoto ti dava, a da ima6 nqkoi na kogoto ti da se razdava6
taka 4e ne mi pre4i tova 4e 6te go napravq za nego
a za stih4etata...de da znam....odeve napisah za edna fr stih4e, 6toto tq me pomoli
(t.e. za gadjeto i)
ideqta ti e perfekna..bravo...deistvai si po zada4ata shte go zaradvash![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
em 6te deistvam..... ULTRA ,kade se izgubi be macko![]()
Много е хубава идеята. Признавам си че ако не бях правила подобно нещо, щях да го направя и аз...Направи го.
Миличка идеята ти е много хубава но внимавай да не стане претруфено.Друга идея е да сложиш някакво ключе ама от тези малките дето са в дневниците на последната страница и отдолу да напишеш нещо такова"Единствения който притежава ключа към моето сърце!Обичам те!"Не че е нещо много хубаво но просто незнам харесва ми а можепод обичам те да целунеш листа ама ест трябва да си сложила червило.![]()
![]()
![]()
Друго не залагай на спомените които са ни до болка познати например тука има една тема мисля любовна поезия се казваше има много хубави стихотворения
Може би би било хубаво ако по средата сложиш диск с едно клипче ама щом имате незнам.Ако се сетя нещо друго ще пиша
бб за сега
П.С.:Надявам се да ти харесат идеите ми
My heart is broke but I have some glue
hubava ti e ideqta za klu4eto, no dr e vaprosa ot kade da namerq takova
![]()
ideqta ti e super, vseki bi se zaradval na takuv jest spored men. i btw stih4eto ti e vurha mnoo me radva![]()
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
bravo bravo bravo nikoga ne bih se setila bi li se syrdila ako ti vzema ideqta i da napravq ne6to za moeto milo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eee est 4e nqma da se surdq.radvam se 4e ti hresva.... kakto i na dr te de
samo ako moje6e o6te malko akul da mi doide v glavi4kata da izmislq i ne6to dr go
![]()
![]()
![]()
Ми аз имам :P Откъде си да ти го пратя по пощата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My heart is broke but I have some glue
Ще възразиш ли,ако се възползвам от идеята ти?Много ми харесва евалата ти правя,че си се сетила!Мисля,че твойто момче дори и да е със сърце от лед ще се разтопи от този жест!А и идейка залепи някво билетче примерно,ако си пазиш когато сте ходили заедно на кино или принтирай малка част от важен чат не знам много ме изкефи хрумването ти радвам се,че се обичате продължавайте все така! \/
![]()
![]()
na nikoi nqma se surdq m est, za 10 ti pat sigurno go kazvam.
a crazy _f..... az si namerih klu4e
ot edna kasi4ka ina4e mersi mn za ideqta.....
![]()
![]()
![]()
dano si4ko se polu4i po plan
mis nz vs,zlatni ste