Цитирай Първоначално написано от DoThat
Абе кви свирки кви пет лева бе, баси клошарското, за мене е 1000 пъти по качествено да покажеш чувствата си чрез нещо подобно отколкото свирка или здрав секс....хахахах.

Са към авторката...само да кажа много ти е добра идеята, аз супер супер супер яко бих се зарадвал на такъв подарак от мойта приятелка...евала ти прая за идеята...само, че не всички момчета мислим така (ти сама видя, некои си падат по свирките повече хахаххах...), за това трябва да си 110% сигурна че ще хареса тетрадката със споменчетата...но ако мисли като мен, ше го вкараш в приказката...

Идейка ше ти дам даже...секи път като излизате някъде и после като се прибереш опиши с 5-10 думи красивите неща които са ви се случили на тоя ден, даже може и някои по-гадни, така ще си заздравите връзката като виждате през какво сте минали...ю ноу... mn ti e dobr ideqta s ttova da pi6a kakvo ni se e slu4valo, kato dneevnik sepada. i da toi sa6to e taka kato teb, obi4a romanti4ni ne6ta 6tom se be6e izkefil 4e onq den si bqh napisala imeto mu na noktite predpolagam 4e i tova 6te mu haresa. i pak mersi mn na si4ki, ideqta na dr ta macka sa6to e mn dobra, s snimkite. ama toi ne gi obi4a mn mn se go iznudvam da se snima

Също така хубаво е на първата стр. да кажеш че ти е за първи път да правиш такова нещо за момче, да кажеш, че само за него си правила и че го правиш защото го обичаш и няма значение дали той ще го хареса, просто искаш да му го покажеш.Така още повече ше засилиш "якото" чувство в него

Още идеи има много седни и мисли аз ако се сетя ше ти хелпна.

Пак евала за идеята.
Казвам че аз много бих харесал това.........
misi na vs :* i tvoqta ideq i na mackata sled teb e mn dobra i 6te probvam. topest 6te go vklu4a, a ina4e az sam izmislila i ne6to dr go... primerno na edna ot starnicite 6te napi6a imeto mu po razli4ni na4ini kato otgore 6e napraa edni efekk4eta.... 6e vklu4a i nqkolko grafit4eta i nqkolko stih4eta napisani ot men, 6e obgorq nqkolko ot listqta i 6te napi6a obi4am te na razli4ni ezici. 6te napi6a texta na lubimata ni pesen, i takiva ne6ta....+ snimki i ideqta za tva da si vodq zapiski kvo sme pravili na razli4ni te dni misi mn