Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
ULTRA eST 4e nqma da se surdq, daje se radvam 4e mi haresva6 ideqta. a macko doi i ti ne6to da ti otkradna , nekva dr ga ideika da me podseti6 det ti si q pravila i si go zaradvala az mislq osven tova celiq den da go napravq specqlen s takiva malki iznenadki + podaraka osnovniq de uspeh i na teb
Ами все още не съм му правила никакви по-специални изненадки. даже се чудя защо до сега не съм направила нищо,а при старите ми гаджета все им измислях нещо интересно.
Мисля в тази тетрадка да залепя нещо като джоб-сърце и в едното да напиша "10 неща,които обичам в теб" и "10 неща,които мразя (не обичам) в теб.Като всяко едно от десетте неща да е написано на малко листче във формата на сърчице ,по възможност в различен цвят хартия...
Или пък да му напиша някакъв тест пр: "Колко ме обичаш.Да има весели въпросчета,някои кофти,но накрая отговорите винаги да са положителни и много смешни.Това за сега като идея.
Разни пухчета за декорация,брокат,напарфюми рани страници,много сърчица,сега ми хрумна една идея.Ако има твои любими прашки (някои миниатюрни),можеш да му ги скатаеш из някоя страница...Толкова много неща ми се въртят в главата,чеее не знаааммм просто.Хубаво ще е да има мн идейки.
Когато му я подаря,ще го оставя сам да я разгледа.Понеже живее сам може да му измисля някоя "игра" да нарисувам разни табелки и да ги поставя из стаите му,да скрия тетрадката в някой шкаф и сам да я открие.
Много искам да му направя подобна изненада.Бивши негови приятелки са му писали писма из разни вестници,други са му пращали любовни,а аз искам да съм още по-оригинална. Да не говорим,че най-добрия му приятел покани приятелката си в "Море от любов" (бяха скарани и тогава се сдобриха),тъй чееее съм изпляскала тотално...
Кажи,че не съм зле...