.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92

Тема: СТИХ?

Град
    kadeto iskam
    И накрая кат скъсате най много да си запали печката с нея, после язък за труда ти

Абе кви свирки кви пет лева бе, баси клошарското, за мене е 1000 пъти по качествено да покажеш чувствата си чрез нещо подобно отколкото свирка или здрав секс....хахахах.

Са към авторката...само да кажа много ти е добра идеята, аз супер супер супер яко бих се зарадвал на такъв подарак от мойта приятелка...евала ти прая за идеята...само, че не всички момчета мислим така (ти сама видя, некои си падат по свирките повече хахаххах...), за това трябва да си 110% сигурна че ще хареса тетрадката със споменчетата...но ако мисли като мен, ше го вкараш в приказката...

Идейка ше ти дам даже...секи път като излизате някъде и после като се прибереш опиши с 5-10 думи красивите неща които са ви се случили на тоя ден, даже може и някои по-гадни, така ще си заздравите връзката като виждате през какво сте минали...ю ноу...

Също така хубаво е на първата стр. да кажеш че ти е за първи път да правиш такова нещо за момче, да кажеш, че само за него си правила и че го правиш защото го обичаш и няма значение дали той ще го хареса, просто искаш да му го покажеш.Така още повече ше засилиш "якото" чувство в него

Още идеи има много седни и мисли аз ако се сетя ше ти хелпна.

Пак евала за идеята.
    Казвам че аз много бих харесал това.........

Ideqta ti e mn dobra ama naistina mai e malko rano... da q po4va6 taq tetradka oba4e 6tom vutre6no use6ta6 4e toi e 4oveka na4i nadqvam se nqma da sujelqva6 4e si q napravila
    P.S pita6e za nqkfi ideiki i moita e malko tupi4ka ama se pak gledam dosta filmi na4i ako si gledala filma "crazy/beautiful" e tam kirsten dunst ima6e nqkfa podobna tetradka i be6e napraila kato "fotoseisq' na gadjeto si i be6e nqkfo sladko si4ko v sur4ica i tn... aide uspex

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от DoThat
    Абе кви свирки кви пет лева бе, баси клошарското, за мене е 1000 пъти по качествено да покажеш чувствата си чрез нещо подобно отколкото свирка или здрав секс....хахахах.

Са към авторката...само да кажа много ти е добра идеята, аз супер супер супер яко бих се зарадвал на такъв подарак от мойта приятелка...евала ти прая за идеята...само, че не всички момчета мислим така (ти сама видя, некои си падат по свирките повече хахаххах...), за това трябва да си 110% сигурна че ще хареса тетрадката със споменчетата...но ако мисли като мен, ше го вкараш в приказката...

Идейка ше ти дам даже...секи път като излизате някъде и после като се прибереш опиши с 5-10 думи красивите неща които са ви се случили на тоя ден, даже може и някои по-гадни, така ще си заздравите връзката като виждате през какво сте минали...ю ноу... mn ti e dobr ideqta s ttova da pi6a kakvo ni se e slu4valo, kato dneevnik sepada. i da toi sa6to e taka kato teb, obi4a romanti4ni ne6ta 6tom se be6e izkefil 4e onq den si bqh napisala imeto mu na noktite predpolagam 4e i tova 6te mu haresa. i pak mersi mn na si4ki, ideqta na dr ta macka sa6to e mn dobra, s snimkite. ama toi ne gi obi4a mn mn se go iznudvam da se snima

Също така хубаво е на първата стр. да кажеш че ти е за първи път да правиш такова нещо за момче, да кажеш, че само за него си правила и че го правиш защото го обичаш и няма значение дали той ще го хареса, просто искаш да му го покажеш.Така още повече ше засилиш "якото" чувство в него

Още идеи има много седни и мисли аз ако се сетя ше ти хелпна.

Пак евала за идеята.
    Казвам че аз много бих харесал това.........
    misi na vs :* i tvoqta ideq i na mackata sled teb e mn dobra i 6te probvam. topest 6te go vklu4a, a ina4e az sam izmislila i ne6to dr go... primerno na edna ot starnicite 6te napi6a imeto mu po razli4ni na4ini kato otgore 6e napraa edni efekk4eta.... 6e vklu4a i nqkolko grafit4eta i nqkolko stih4eta napisani ot men, 6e obgorq nqkolko ot listqta i 6te napi6a obi4am te na razli4ni ezici. 6te napi6a texta na lubimata ni pesen, i takiva ne6ta....+ snimki i ideqta za tva da si vodq zapiski kvo sme pravili na razli4ni te dni misi mn
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

na men mi haresva malko e ligavao ama pbk e originalno!
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    abe hora ami ako napravq i edno klip4e s na6i snimki i nali dr gi kartinki,s nqkvo poslanie.....i da go ka4a na edin disk i da go mu6na v tetradkata, v mnogo li 6te doide. az se pritesnqvam da ne stane prekaleno prevzeto a??

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    abe hora ami ako napravq i edno klip4e s na6i snimki i nali dr gi kartinki,s nqkvo poslanie.....i da go ka4a na edin disk i da go mu6na v tetradkata, v mnogo li 6te doide. az se pritesnqvam da ne stane prekaleno prevzeto a??

emmm mai shte stane malko prekaleno ama kakto si reshish vse pak ti hodish s nego.xqxqx
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Лелеее идеята ти е страхотна.От много време замислям нещо подобно да направя за моето момче и сега ще ти открадна идейката.Няма да се сърдиш,нали,нали,нали? [-o< [-o< [-o<
    На моя са му правили какви ли не щуротии,но точно такова нещо -никога.Той е романтична душа.Знам,че ще го оцени много.На 28 години (без 3 месеца) е и продължава да си разглежда картичките,които съм му пращала в нета... .
    Та,идеята ти е страхотна.Сега ми идва на ума да сложа разни малки сърчица от дунапрен (продават ги из магазините по случай св.валентин) и още много много други неща.От днес почвам само ,че не знам кога да му го подаря.Може би за рожденния му ден,който е след 3 месеца.хехехе
    полудях и аз.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Град
    В нас!
    VIj toplata nejnost v o4ite mi,
    koqto nasre6ta te gleda-mal4i,
    zaslepena,vlubena,istinska....i ot lubov porodena...

Glasut na tvoeto mal4anie,
    kato list padnal durvesen ot nqkade,
    kato kratak mig na stradanie...
    me razkusva ot vatre,tam nqkade...dupka napravi...
    no putq pokaza mi!Zapulni tazi dupka s jelanie....

Pojelai ti za mig da me 4ustva6,
    kakto dajd bi po4ustval dagata,
    slun4ev den ot bezkrainoto bade6te,
    4ast ot teb,ot du6ata....

Vij toplata nejnost v o4ite mi,
    koqto nasre6ta te gleda,mal4i,
    vlubena,istinska ...vqrva6ta-
    4e to4no za MENe si TI!

btw,hora ne mi se smeite samo, pi6a takova ne6to za 1 vi ili 2 ri pat i nqmam mn opit. moje da zvu4i glupavo no go napisah za 5 minuti to4no kakto go 4ustvam. nz 4udq se dali da go napi6a...
    Стихчето е супер.Най-важното е,че си го написала с любов за него.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ULTRA eST 4e nqma da se surdq, daje se radvam 4e mi haresva6 ideqta. a macko doi i ti ne6to da ti otkradna , nekva dr ga ideika da me podseti6 det ti si q pravila i si go zaradvala az mislq osven tova celiq den da go napravq specqlen s takiva malki iznenadki + podaraka osnovniq de uspeh i na teb

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    В нас!
    ULTRA eST 4e nqma da se surdq, daje se radvam 4e mi haresva6 ideqta. a macko doi i ti ne6to da ti otkradna , nekva dr ga ideika da me podseti6 det ti si q pravila i si go zaradvala az mislq osven tova celiq den da go napravq specqlen s takiva malki iznenadki + podaraka osnovniq de uspeh i na teb
    Ами все още не съм му правила никакви по-специални изненадки. даже се чудя защо до сега не съм направила нищо,а при старите ми гаджета все им измислях нещо интересно.
    Мисля в тази тетрадка да залепя нещо като джоб-сърце и в едното да напиша "10 неща,които обичам в теб" и "10 неща,които мразя (не обичам) в теб.Като всяко едно от десетте неща да е написано на малко листче във формата на сърчице ,по възможност в различен цвят хартия...
    Или пък да му напиша някакъв тест пр: "Колко ме обичаш.Да има весели въпросчета,някои кофти,но накрая отговорите винаги да са положителни и много смешни.Това за сега като идея.
    Разни пухчета за декорация,брокат,напарфюми рани страници,много сърчица,сега ми хрумна една идея.Ако има твои любими прашки (някои миниатюрни),можеш да му ги скатаеш из някоя страница...Толкова много неща ми се въртят в главата,чеее не знаааммм просто.Хубаво ще е да има мн идейки.
    Когато му я подаря,ще го оставя сам да я разгледа.Понеже живее сам може да му измисля някоя "игра" да нарисувам разни табелки и да ги поставя из стаите му,да скрия тетрадката в някой шкаф и сам да я открие.
    Много искам да му направя подобна изненада.Бивши негови приятелки са му писали писма из разни вестници,други са му пращали любовни,а аз искам да съм още по-оригинална. Да не говорим,че най-добрия му приятел покани приятелката си в "Море от любов" (бяха скарани и тогава се сдобриха),тъй чееее съм изпляскала тотално...
    Кажи,че не съм зле...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    hmm mn orginalno tva s pra64icite...mislq da go napravq 6e e mn veselo. a tva s strelki4kite ne moga 6otot ne jivee sam...i nqma na4in.

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    В нас!
    hmm mn orginalno tva s pra64icite...mislq da go napravq 6e e mn veselo. a tva s strelki4kite ne moga 6otot ne jivee sam...i nqma na4in.
    Майка ми преди много години беше спретнала такъв спектакъл на баща ми.Беше направила много стрелки (и ние и помогнахме) на листове хартия и ги пръснахме из целия апартамент.Едните сочеха към кухнята-шкафове,чекмеджета,другите към хола,пак из разни шкафчета,третата следа към тяхната стая и все така из разни шкафчета беше му направила фалшив подарък нещо увито във вестници и най-накрая бележка,че не търси в правилната посока .Най-накрая му беше скрила подаръка за рожденния ден в една ракла Забавно трябва да е.Така мисля да направя и аз.Сам самичък да си намери подаръка.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Майка ми преди много години беше спретнала такъв спектакъл на баща ми.Беше направила много стрелки (и ние и помогнахме) на листове хартия и ги пръснахме из целия апартамент.Едните сочеха към кухнята-шкафове,чекмеджета,другите към хола,пак из разни шкафчета,третата следа към тяхната стая и все така из разни шкафчета беше му направила фалшив подарък нещо увито във вестници и най-накрая бележка,че не търси в правилната посока .Най-накрая му беше скрила подаръка за рожденния ден в една ракла Забавно трябва да е.Така мисля да направя и аз.Сам самичък да си намери подаръка.
    tova e mn qko mila ama nqmam vazmojnostta da go napravq. a btw na kolko godini si

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Само ще ви кажа да не прекалявате в смисал да не претрупвате много нещата, чак парфюмирани стр. е малко претрупано, но нз. вие си решавате
    Внимавайте да не прекалите обаче.
    Имаше една реклама: "Гениалните идеи са винаги прости"....така че помислете над това
    Успех

Град
    В нас!
    След 31 дена ставам на 24. Ама годините нищо не значат-имам дух като на 18 годишна.
    Относно парфюма..той ще се отмирише бързо тъй,че не е проблем. Аз вече почнах.Намерих си материал за работа.Набарах стари списания и нарязох буви,за да напиша името му,разни готини статийки,които ни касаят лично двамата и други подобни.Имам чувствто,че се връщам в 6-ти клас,когато си правехме с моята приятелка разни игрички и след това се забавлявахме заедно.Сега ще търся из нета разни други простотийки и идеи.Хайде някой,ако има такива да споделя.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ohoooo ti si si golqma, no e mn hubavo 4e ima6 takav mlade6ki duh. e tva mu trqbva na 4ovek za da e ve4no mlad. evala ti macko. az sam muni4ko o6te 15-16 i nqmam koi znae kolko mn vazmojnosti no 6te se oplu4i si4ko tova mislq uspeh i na teb . stiskam palci. a ako se namerat hora s o6te idei...da davat...misi na vs

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от DoThat
    Само ще ви кажа да не прекалявате в смисал да не претрупвате много нещата, чак парфюмирани стр. е малко претрупано, но нз. вие си решавате
    Внимавайте да не прекалите обаче.
    Имаше една реклама: "Гениалните идеи са винаги прости"....така че помислете над това
    Успех
    mn umna misal...i si prav do nqkade...

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    В нас!
    ohoooo ti si si golqma, no e mn hubavo 4e ima6 takav mlade6ki duh. e tva mu trqbva na 4ovek za da e ve4no mlad. evala ti macko. az sam muni4ko o6te 15-16 i nqmam koi znae kolko mn vazmojnosti no 6te se oplu4i si4ko tova mislq uspeh i na teb . stiskam palci. a ako se namerat hora s o6te idei...da davat...misi na vs
    може да си малка,ама с много идеи. =D>
    успехчета и на теб.Сега като се замисля,доста време ще ми отнеме всичко.Но пък ще е правено с любов. Пиши,ако ти хрумне хрумка.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    \/ \/ \/ nadqvam se da mi problesne nqkoq ideiika utre, ako izmislq ne6to 6te pi6a. nadqvam se i ti i da mn vreme 6te trqbva no 6tom eza lubimiq 4ovek i s godini da se pravi si struva haide priqtna ve4er macko i mersi mn za pomo6ta strahotni sa ti ideite

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    В нас!
    \/ \/ \/ nadqvam se da mi problesne nqkoq ideiika utre, ako izmislq ne6to 6te pi6a. nadqvam se i ti i da mn vreme 6te trqbva no 6tom eza lubimiq 4ovek i s godini da se pravi si struva haide priqtna ve4er macko i mersi mn za pomo6ta strahotni sa ti ideite
    лека нощ и на теб муци.аз оставям с дълбоките размишления

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ultra, 4akai 4e se setih, nali znae6 ima razli4ni programki koito sa si individualni,primerno s nqkvi posleniq..oba4e kam opredelen 4ovek.oba4e az sam malko zle s programiraneto i trqbva da si namerq 4ovek... i zn tva ne stava ina4e 6e se polu4i mn qko, 6toto v4era toi mi prati edno takova napravieno za men spec i mn se izkefih...ama toi si razbira ot tqe ne6ta...a az sam golq voda. ta ako ti razbira6....za teb kato ideq stava no az nqmam tehni4eskata i umstvena vazmojnost da go napravq ina4e e mn sladko. osobeno ako celiq den e izpulnen s takiva iznenadki...malki no mnoo mnoo mnoo

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Eй идеята ти е страхотна, сигурна съм че много ще се трогне и въпреки,че сигурно знае колко много го обичаш това още повече ще му докаже любовта ти.А и както ти каза едва ли някое друго момиче е правило нещо подобно за него. А пък и стихчето ти е невероятно и не се срамувай да му го покавеш защото той трябва да е човека от който най-малко би трябвало да се срамуваш! =D>
    Много успех ти желая и да си се обичкате още много време

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ideqta ti e super i te podkrepqm

za idei sa ne se seshtam

0biChkam SlyNcEt0 :}

Град
    v k16ti
    mnogo e qko ama 6te ti otneme vreme-p1k i za da go otceni toi trqbva da e romantik
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си