- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за момчета - свършването
Скъпи момчета,
искам да ви попитам какво е точно чувството като свършвате?
След това чувствате ли се изморени,треперите ли? ..
Извинете,ако въпроса ми е тъп,но искам да знам ..
момиче съм и днес се измъчих да правя 40 мин свирка докато свърши..заболя ме устата и се изхвърли навън.След това беше малко странен .. и затова питам
![]()
Уоу 40 мин.не се обиждай, но или ти не ставаш или той има проблем с еякулацията
![]()
Come out, come out wherever you are...
Треперим не, ами сякаш ни режат патките. Ужасно е! Ти си измъчила горкото момче 40 минути, жив ли е още? Той ще се чуства сякаш цял ден е копал картофите на нивата...![]()
Не се крийте бъзливци...
Нещо като все едно започваш да пикаеш ама много по яко усещане .Все пак нали знаеш,че едно пикане е половин eбане!?Ама две пиканета не правят едно eбане![]()
![]()
А ти 40 минути свирка ,сигурно устата ти е седяла после с формата на кръгче![]()
![]()
![]()
Вива канари...!!
Емммммм...мноо якотреперя ако мноо съм съм си играл преди това и държа от много време
Твоя сигурно затова е станал странен
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
усещането е ... все едно изхвърляш голям товар,но с доста голямо удоволствие![]()
+ минава няква топла вълна през цялото тялоПървоначално написано от Phoen1x
![]()
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
сигорно устата ти е станала като на мечка клитора
Вместо да се чудите кой да измисли по-голяма тъпотия и да се заяждате,отговорете ми сериозно ..
Да,правих я толкова дълго,защото исках да доставя удоволствие на приятеля си,а не защото си умирам да го правя!! Престанете да пускате излишни коментари,темата не е за ебавка
![]()
човек,малко са сериозните хора във форумаПървоначално написано от LegacyOfLife
![]()
Стани някоя сутрин в 8, гледай до 11 да си изпила 3-4 литра бира, стискай цял ден, някъде към 3-4 отиди да потичаш навън (да кажем 500 метра) после се върни и се изпишкайще изпиташ почти същия кеф
и не, не се ебавам
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Не при всеки е еднакво, НО ако скъсаш с тоя пич, удари едно имейлче, такива мацки не са за изпускане![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Принципно на мене ми се е случвало и половин час без свършване. Е, после се смилих над приятелката ми, че ми стана жал... Бяхме правили ако не се лъжа веднъж или два пъти вече секс преди това и се бях понатоварил. При мен поне всеки следващ път свършвам по-трудно, което е добре и за двама ни (акта се удължава). Мисля, че спокойно е можело да го подразниш малко, после да му седнеш отгоре и ако искаш след това пак да му правиш свирка... как да ти обясня, малко по-различно си е усещането на влагалището и определено възбужда повечеПървоначално написано от LegacyOfLife
![]()
За това какво се усеща след свършване... бих казал задоволеност и лека умора (все пак да не забравяме, че при секс се горят и калории, нали така)
Това е чувство,което не може да се опише с думи...а иначе след това може да има умора и спад на настроението,така че нищо чудно гаджето ти да е бил кисел малко![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Абе 2 часа направо.
Или приятелките ви не стават или вие не ставате.
Повече от 10, макс 20 минути, при свирка е тъпо и ненормално.
Всяко нормално момче/мъж при свирка, макс 20 мин да издържи.
Първоначално написано от AnincetoSexy
аз нека да съм пил 5 бири пък и цела нощ може да ми е правиПървоначално написано от XceSS
![]()
Е аз ти говоря, за нормално състояние..Първоначално написано от Skype313
То ясно че ако съм взел алкохол или линии, няма да свърша за 20 мин...
Първоначално написано от AnincetoSexy
То моя нема да ми стане за 20 минути ако съм пилПървоначално написано от XceSS
![]()
Lolда му имам и свирката
тоя пич се е стискал нарочно!
+ точноПървоначално написано от V14D0
![]()
![]()
Ей така се устискват 40мин. при свирка. Ако духащия е добър и 5-10мин. са много.Първоначално написано от Ax3