.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

ОТМЪЩЕНИЕ!!!!!

ми знаааачиииии.......аве един тъпак ми беше гадже и ми сервира че докато ходи с едно момиче си харесва още 50000 милиона всички ли са така и как да му върна за отношението му към момичетата?

bii mu shuta poo nai gadniq na4in ! Ako si spala s nego mu kaji K1sam s teb 6toto si kr1gla nula v legloto ! Obe6tavam 4e 6te se g1tne na mqsto ! Ili p1k mu kaji abe sk1pi v4era si haresah edin i k1sam s tebe ne6to podobno

Град
    LuNaTa
    то ако тръгнем да правим мръсно на вси4ки мом4ета които правят така..мале не ми се мисли...заеби го ..не се занимавай с него
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

А хрумвало ли ти е че понякога е по-добре да не отмъщаваме??Не е ли по-добре да продължиш напред с живота си и да оставиш този човек и грешките му в миналото си?Какво ще ти донесе това отмъщение?Удовлетворение?! .. Не мисля .. Научете се да бъдете поне малко по-добри хора .. ако искате и другите да бъдат такива към вас
    just a kid۵

Град
    Inside the temple
    Има една такава поговорка - накажи глупака с мълчание.
    Остави го така, защото той рано или късно ще си изпати от това свое отношение. За к'во ти е да се затормозяваш
    When I love, I love.

Град
    Търново.... Велико Търново
    ..... му правиш мръсно и по сле ко ..... да те намрази ... пълни глупости ... просто го зарежи и толкова?
    btw това че си е харесъл нищо не значи ... той пак може даси ги харесва но да ти е верен

Цитирай Първоначално написано от kael
    btw това че си е харесъл нищо не значи ... той пак може даси ги харесва но да ти е верен
    e da ve ne ni mislete za chak tolkova prosti...

еми не е така,защото докато бяхме заедно се заби с най-добрата ми приятелка и с още една и сега продължава да ме сваля и да ме забива

Град
    Цитирай Първоначално написано от Plamenchetooo``
    Цитирай Първоначално написано от kael
    e da ve ne ni mislete za chak tolkova prosti...
    стига да има любов и да си верен няма проблем ... това за харесването е нормално .....

Re: ОТМЪЩЕНИЕ!!!!!

Цитирай Първоначално написано от what`girls`want
    ми знаааачиииии.......аве един тъпак ми беше гадже и ми сервира че докато ходи с едно момиче си харесва още 50000 милиона всички ли са така и как да му върна за отношението му към момичетата?
    Записваш се на касета как правиш страстен SEX с друго момче и му я пращаш по пощата с послание: ЕТО В ТОВА ХИЧ НЕ ТЕ БИВА!
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Мега фен Аватара на sasha_90
    От отмъщение няма смисъл.Накажи го единствено и само с безразличие.

Град

Re: ОТМЪЩЕНИЕ!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Blestq6ta
    Цитирай Първоначално написано от what`girls`want
    Записваш се на касета как правиш страстен SEX с друго момче и му я пращаш по пощата с послание: ЕТО В ТОВА ХИЧ НЕ ТЕ БИВА!
    и той е на 12 години и ще се засегне .... нали .... пхахаххахах

Повече от фен
    пълен кретен хвани се с някой негов фр. много гадну ще му стане

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    пълен кретен хвани се с някой негов фр. много гадну ще му стане
    Това не е решение.Не само ще нарани себе си,но и другото момиче.

Град
    Трявна
    Ами момче е все пак. Като ходи с тебе, не значи че няма да заглебда други. Ти в клетка ли искаш да го държиш
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ти луда ли си така да се подиграва с тебе

Ne vsi4ki mom4eta sa takiva na tozi svqt ima i svestni !!! Samo 4e ti si popadnala na nepodxodq6tiq .... Apak ina4e toq vzemi go zareji ! NE si zaslujava da se zanimava6 s takova govedo tei kato 4etax mai ne6to nestava mom4enceto
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

просто не се занимавай с идиоти,които те натоварват и изнервят подбирай си гаджетата,а и приятелките и няма да стигаш до такива положения
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Първо не всички са така...творо не виждам как можеш да му го върнеш по същия начин...ама опитай лошо нема после най много да ядеш мазната опашка

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Sofia
    Po golqmata 4ast ot mom4etata sa taka spox
    zareji go

За тези думи мога да те осъдя на доживвотен със доказателства...не е вярно...това че харесвате само такива е отделен въпрос...

Lupus in fabula

Град
    Sofia
    what`girls`want написа

еми не е така,защото докато бяхме заедно се заби с най-добрата ми приятелка и с още една и сега продължава да ме сваля и да ме забива

---------------------------------------------------------------------

ohohooo 4e toi si e poroda jenkari
    mani go 6te si nameri6 drug

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    За тези думи мога да те осъдя на доживвотен със доказателства...не е вярно...това че харесвате само такива е отделен въпрос...

Lupus in fabula

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    prosto mu bii shuta

0biChkam SlyNcEt0 :}

ZARQZVA6 GO I TVA E...NQMA SMISUL DA MU VRU6TA6.6TOM E TAKUV KVOTO I DA PRAVI6 NQMA DA GO PROMENI6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си