- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОТМЪЩЕНИЕ!!!!!
ми знаааачиииии.......аве един тъпак ми беше гадже и ми сервира че докато ходи с едно момиче си харесва още 50000 милионавсички ли са така и как да му върна за отношението му към момичетата?
![]()
![]()
![]()
bii mu shuta poo nai gadniq na4in ! Ako si spala s nego mu kaji K1sam s teb 6toto si kr1gla nula v legloto ! Obe6tavam 4e 6te se g1tne na mqsto ! Ili p1k mu kaji abe sk1pi v4era si haresah edin i k1sam s tebe ne6to podobno![]()
то ако тръгнем да правим мръсно на вси4ки мом4ета които правят така..мале не ми се мисли...заеби го ..не се занимавай с него
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
А хрумвало ли ти е че понякога е по-добре да не отмъщаваме??Не е ли по-добре да продължиш напред с живота си и да оставиш този човек и грешките му в миналото си?Какво ще ти донесе това отмъщение?Удовлетворение?! .. Не мисля .. Научете се да бъдете поне малко по-добри хора .. ако искате и другите да бъдат такива към вас![]()
just a kid۵
Има една такава поговорка - накажи глупака с мълчание.
Остави го така, защото той рано или късно ще си изпати от това свое отношение. За к'во ти е да се затормозяваш![]()
When I love, I love.
..... му правиш мръсно и по сле ко ..... да те намрази ... пълни глупости ... просто го зарежи и толкова?
btw това че си е харесъл нищо не значи ... той пак може даси ги харесва но да ти е верен
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
e da ve ne ni mislete za chak tolkova prosti...Първоначално написано от kael
еми не е така,защото докато бяхме заедно се заби с най-добрата ми приятелка и с още една и сега продължава да ме сваля и да ме забива![]()
стига да има любов и да си верен няма проблем ... това за харесването е нормално .....Първоначално написано от Plamenchetooo``
Записваш се на касета как правиш страстен SEX с друго момче и му я пращаш по пощата с послание: ЕТО В ТОВА ХИЧ НЕ ТЕ БИВА!Първоначално написано от what`girls`want
![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
От отмъщение няма смисъл.Накажи го единствено и само с безразличие.
и той е на 12 години и ще се засегне .... нали .... пхахаххахахПървоначално написано от Blestq6ta
пълен кретен
хвани се с някой негов фр. много гадну ще му стане
![]()
Това не е решение.Не само ще нарани себе си,но и другото момиче.Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
Ами момче е все пак. Като ходи с тебе, не значи че няма да заглебда други. Ти в клетка ли искаш да го държиш![]()
Ne vsi4ki mom4eta sa takiva na tozi svqt ima i svestni !!! Samo 4e ti si popadnala na nepodxodq6tiq .... Apak ina4e toq vzemi go zareji ! NE si zaslujava da se zanimava6 s takova govedo tei kato 4etax mai ne6to nestava mom4enceto![]()
![]()
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
просто не се занимавай с идиоти,които те натоварват и изнервятподбирай си гаджетата,а и приятелките и няма да стигаш до такива положения
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Първо не всички са така...творо не виждам как можеш да му го върнеш по същия начин...ама опитай лошо нема после най много да ядеш мазната опашка![]()
Po golqmata 4ast ot mom4etata sa taka spox
zareji go![]()
За тези думи мога да те осъдя на доживвотен със доказателства...не е вярно...това че харесвате само такива е отделен въпрос...
what`girls`want написа
еми не е така,защото докато бяхме заедно се заби с най-добрата ми приятелка и с още една и сега продължава да ме сваля и да ме забива
---------------------------------------------------------------------
ohohooo4e toi si e poroda jenkari
![]()
mani go 6te si nameri6 drug![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
ZARQZVA6 GO I TVA E...NQMA SMISUL DA MU VRU6TA6.6TOM E TAKUV KVOTO I DA PRAVI6 NQMA DA GO PROMENI6![]()