.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Направи това,което аз не можах по-рано!

Ами много ми стана кофти днеска..
    Значи от няколко години имам симпатии към едно момче,от съседен клас е.Много готин такъв,но доста срамежлив .Ходеше с една приятелка околко 2 години,но скъсаха и тя още много го харесва.Все му се натиска,но той не и обръща внимание.Та с него започнахме да се "зарибяваме" от известно време..Излизахме заедно,държахме се за ръка..И уж чакахме да се видим пак та да стане работата Обачче няколко дена все ходи на село все тва все онова..И тъй сноши си говорихме по скайп и просто той ми каза "Не мисля че ще се получи нещо,съжалявам". А аз бях толкова сигурна в него,както и той в мен. Не знам как стана..Ама още първия път когато излязохме усетих ,че нещо не ми допада и е твърде срамежлив..Не можах обаче да предам себе си ,както постъпих точно преди година и се страхувах да не направя отноово това..Той ме изпревари..адски ми е кофти макар да не го харесвам толкова..но си мисля как ли би реагирал той ако аз го бях направила първа..Вие как мислите? Кофти ли ще ви бъде да кажетте на някой че не искате да сте с него,при положение че сте му дали адски големи надежди? Или просто бихте опитали,а ако не се поличи-тогава "да биете шута" ?

Мерси предварително за отговорите

Град
    Inside the temple
    Ако съм сигурна, че не искам даден човек в живота си като нещо повече от приятел, той ще го разбере. И то така, че да си стъпи здраво с двата крака на земята.

Да, ще ми е гадно, ако самата аз съм мислела, че нещо ще излезе, а накрая съм осъзнала, че трябва да потъпча надеждите на човека. Но по-зле би било да го лъжа.

Не мисля, че има за какво да му връщаш. На теб ти е кофти, но:
    1. Той е постъпил коректно към теб. Казал ти е истината.
    2. В случай, че е просто гадняр, който си играе с чувствата на хората, то тогава не си струва да падаш до неговото ниво. Продължи с живота си и бъди щастлива. Хората като него рано или късно се осъзнават.
    When I love, I love.

нз какво да ти кажа разбирам те и аз съм била в същото положение мисля 4е той е постъпил по най-добрия на4ин и за двама ви ако бяхте се събрали а и двамата знаете че нищо няма да се полу4и щеше да ви бъде мн по кофти споко радваисе за ппо добрия край на нещата
    Никога няма да се предавам,
    дори сама да оставам!
    С момченца ще се заигравам,
    после нагло ще ги заебавам!
    Не ми трябват газари или идеали,
    те са само за Не'кви П***и заспали.
    Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Не мисля, че има за какво да му връщаш.
    Нененене в никакъв случай не съм казала че искам да му връщам нещо.Глупости! Нямам такова намерение

Ако ми е ясно, че не бих могла да съм с този човек, просто не бих му давала напразни обещания.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ако ми е ясно, че не бих могла да съм с този човек, просто не бих му давала напразни обещания.
    Аэ също.
    [size=7][b][u]fosse cos

Ами щом той ти го е казал,на тебе ще ти е сега кофти Нормално
    нямам повод да сънувам....

Супер фен
    От както ме нараних почти не се интерисувам от това дали бих наранила някого или не!Знам,че е гадно,но го правя за да не ме наранят мен.Така,че бих го отрязала още щом разбера,че не ми допада.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си