- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл?
zna4i izlizam s edno mom4e ot nqkolko sedmici .. s vremeto razbrah 4e si e imal priqtelka ot 9 meseca i me e izlugal 4e nqma .. az s ni6to ne pokazvam 4e go haresvam . Predi nqkolko dni mi pisa po skype kak tq mu se surdela 4e izlizal s mene .. i kak bila pri nego i nali kak q obi4al .. .az mny se qdosah ama ne pokazah pak i po4nah da se smeq i da vikam e za kakvo nali sme samo fr .. Onzi den mi kaza , 4e sa skusali tq mu kazala 4e ne go obi4a ve4e a na nego ne mu pukalo i neprekusnato me razpitva dali go haresvam iska da se vijdame surdi se kato ne se vidime .. dnes mi be6e kazal 4e mu lipsvam nqkakvi takiva .. zapozna me s priqtelite si .. na nqkolko puti 6te6e da me celune ama az se durpah uj slu4aino .. Tova mom4e e nqkakvo ne ot tezi tip s koito sum sviknala da izlziam taka da se kaje e nqkakvo `` lo6o mom4e `` zvu4i sme6no ama daje nosi sus sebe si pistolet .. Samo kato se setq za nego i sqka6 se opitvam da si vtulpq kak ni6to nqma da stane kak nqma smisul kak e ot onzi tip s koito ne moje da stane ni6to seriozno no ... posle zabravqm i po4vam da si me4taq .. kakto i da e 4udq se dali da mu dam 6ans ...... btw dneska kato me izpra6ta6e i mu be6e stanalo gadno i az pitam kakvo ima i toi ni6to ni6to i az za priqtelkata ti li ti e mu4no i toi za koq ? i az za tvoita i toi neee .. i posle mi razkaza edna tujna istoriq tam s ba6ta mu i na mene mi stana nqkakvo mny milo 4e mi se doveri ama nz dali da mu vqrvam ,, toi mi be6e kazal 4e ne mu se e slu4valo s dr momi4e d aizlezne i da ne se celuvat pone .. pff stana mnogo dulgo sajalqvam
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Smile
Ами ако го искаш дай му шанс .. но според мен не трябва да се надяваш на някаква сериозна връзка,защото с такива момчета както сама казваш това е малко вероятно. Аз на твое място бих опитала с него просто защото неискам да пропускам шансове пък и след като ти е хубаво с него .. Абе ти си знаеш какво искаш.Само не се задълбочавай за да не страдаш после![]()
just a kid۵
Да, трябва да си имаш едно на ум с него.
Ако искаш му дай шанс, но аз лично не бих направила нещо.Все пак това, че ме е излъгал би ме накарало да те отдръпна.
според мен в началото те е излъгал, щото те е харесвал и е имал няква надежда за вас. От начина по който пишеш ми се струва, че ти го възприемаш единствено като приятел, ако е така не се хаби за него. Няма смисъл от връзка, в която само единият е щастлив а другият просто му угажда.
Въпрос на личен иэбор.Не може ние да ти кажем какво да правиш.Сама реши.Ако найстина искаш да си с него,эащо не ?Опитайте,дай му шанс,НО имай едно на ум.Все пак сте эапочнали с лъжи,нищо чудно така и да эавършите.Даже има един иэраэ - `От началото ,му се вижда краят.`
И още един- `Денят се поэнава от вечерта.`![]()
Иэборът си остава твой.
[size=7][b][u]fosse cos
Spored men mu dai 6ans.A za tva 4e te e izlagal moje6 da go preglatne6.Moje bi e iskal parvo da vidi dali mojeda se polu4i ne6to m/u vas,da bade siguren i togava da bie 4uta na gadjeto mu!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Първоначално написано от crazy_girl4e
+1
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
6to pak da ne probva6.Ni6to ne gubi6 ako mu pozvoli6 da te celune.Ako ne ti haresa n6te prodalji6 da se darpa6 i 6te si ostanete samo priqtel4eta![]()
Дай му шанс!Но не му се доверявай напълно.Постави го на изпитателен срок докато ти докаже, че те заслужава.И тогава погледни на връзката ви по-сериозно.Успех
Май е по-добре да изчакаш малко. Опознай го, а и му дай време малко да се отърси от старата си приятелка, за да бъде наистина с теб, а не да пренася проблемите от старата си връзка в новата. Струва ми се, че ти самата не си сигурна в него, така че изчаскай още няколко седмици ( 2,3 някъде) да г видиш дали просто бърза да замени приятелката или наистина се кефи на теб, дали няма да те е шубе да излизаш с него, щото хората, които не се блъскат в неприятности , не носят пистолети. А ако видиш , че е някой гангстер - съветвам те да си останете само в приятелски отношения, не знаеш къде ще те набута. А и не е сигурно как ще го приемат вашите.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Еми ако аз съм на тфое място щях да му бия шута,щото той от на4алото те е излугал 4е си няма гадже,а представи си кфо ще стане ако сте заедно(тфа си е ли4но мое мнение) допускаме и възможността и сега пак да те е излугал 4е са скъсалишашава работа опитаъ се да разбереш дали наистина те оби4а НЕИЗБЪРЗВАЙ
![]()
vij preelno e qsno 4e nqma da ste vinagi zaedno da se ojenite i nz si ko![]()
![]()
taka 4e dai mu 6ans kvot da e pone si prekarai hubavo s nqkoi koito te haresva
![]()
![]()
![]()
az kato gledam i ti go haresva6 taka 4e 6to ne si se haresvate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Същото ми се е случвало и на мен.. Само че те ходеха 2 години...Скъсаха.. Тръгнахме ние.. И после те пак тръгнаха.. Весела историйка.. но не съжалявам, че го направих. Щом ти се отдава възможност да направиш нещо, което иска, направи го..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Почнеш ли прекалено много да се чудиш дали искаш нещо, обикновено отговора е не. Ако наистина толкова искаше да тръгнеш с него ме съмнява, че щеше да пишеш тази тема. А и хора, които носят пистолет са несигурни в себе си, подтиснати хора, които не вярват, че могат самостоятелно да се справят с проблемите си или имат прекалено големи проблеми. Казано с други думи - по-добре си намери някой друг, с който би тръгнала без да се чудиш дали искаш и с който би се чувствала сигурна.