.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

проблем с най-добрата ми приятелка

Здравейте! Имам проблем с най-добрата ми приятелка. До скоро уж беше добре, ама започна да се събира с една тъпа метълка от моя клас и от хубаво и спретнато момиче стана почернена вдовица! Не мога да я гледам така. Направо ми се гади, даже и косата си почерни а беше толкова хубава с тези руси букли.
    Каза ми, че нищо не съм разбирала... а аз й казах, че това не е тя! Въпросната й приятелка си е такава защото е отраснала в такава среда, а моята приятелка се мъчи да е такава защото според нея било "готино". Не знам, кое му е готиното да ходиш с кубинки и да се наливаш с бира в парка, докато си говорите за това как сте се напили предната вечер и как смятате да се напиете и тази вечер. Как да й помогна? Какво да я правя? Това не е тя.

Редактирано от:ЦвЕтИт0-1.т.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Виновна .

Нищо не можеш да направиш. Сам човек решава какво му харесва и какво го прави щастлив. Какво имаш против музиката ? Защо трябва на сила да я дърпаш от нещо, което й харесва ? Номера е наистина да й харесва, а не да се принуждава да слуша за да прилича на другото момиче или само защото е "готино".
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Maleeee... to biva biva da si dezorientirana, ama chak puk tolkoz (ne govorq za priqtelkata ti, a za teb). Tova, dali go pravi samo zashtoto e gotino spored men e taka ama na 100 %, zashtoto samo za 1 si prava - che kogato ne ti idva otvutre, a samo zashtoto si go vidqla ot nqkude znachi che samo pozirash.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*

я!

Не мисля,че можеш да и помогнеш-"Помогни си сам,за да ти помогне господ".Остави я щом не възприема,че така се сасипва!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Ami vij opitai se da q razbere6 qvno tova i haresva dai i suvet za tova koeto pravi i i podai raka nezavisimo kakva e kak izglejda i kak se durji vse pak tqt i e nai ok fr tova zna4i "FF" toest " friends forever " a ako slu4ai no ne ti iznasq zarqzva6 tova priqtelstvo i suzdava6 novo no gledai tozi put osnovata da e zdrava zadane stane kakto s prednoto
    Ne e vajno da si gotina, gotino e da si vajna!!!

Много е сложно...може би трябва да я подкрепиш и да я приемеш такава каквато е.Доколкото разбирам според теб тва, в което тя се е превърнала не е хубаво за нея.Щом не е, може би трябва да кажеш нещо на семейството й, да ги попиташ за тяхното мнние...Успех!

Мега фен
    Град
    София
    Еми не можеш да промениш нещата,ако тя сама не пойска.Единственото,което можеш да направиш е да и кажеш какво мислиш.Каи и ,че не я харесваш така,че ппреди е била много по-хубава,че не го одобряваш ш т.н!И все пак не эабравяй,че всеки сам решава какъв да бъде и ако тя така си се харесва-няма лошо.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Остави я намира! Току виж и тебе окепазила

Град
    София
    ми нищо не можеш да напраиш приятелката ти няма характер и се води по акъла на другата

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Mn dobre znam za kvo govori6 imax edna fr det se prave6e na takava samo za6tot sestra i e takava ta i tq po4na sa si slaga 4erev moliv i to mn mn mn ama mn da hodi s 4ervo i da ''sly6a'' ''muzika''
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на Sarabi

Re: я!

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Не мисля,че можеш да и помогнеш-"Помогни си сам,за да ти помогне господ".Остави я щом не възприема,че така се сасипва!

?!?!?
    Защо да се съсипва?!
    Защо трябва да прави нещо ?! Баси ! Ако това наистина й харесва защо трябва да я караш да се отдръпва от него ? Защо да се съсипва като слуша метъл ? Боже... ако тя пък започне да се опитва да те освести да спреш да слушаш твоята музика теб това ще те дразни и няма да искаш да ти се бута, защото твоята музика си ти харесва. Остави я да си харесва нейната ! Трябва да провалиш едно приятелство само защото приятелката ти не прилича на теб ?!
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

тря да поговориш с нея и някак си трябва да и обясниш , че ти е гадно от сегашното и положение

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Хах, споко, тва нищо не е... Моята най-добра приятелка изведнъж й хрумна, че съм психопат и че си измислям несъществуващи приятели и гаджета...
    И така вчера ходих да моля един от бившите ми за негова снимка, за да докажа, че съществува, моля ти се, а с него се разделихме по гаден начин и не си говорим от тогава... Та отивам след 4 месеца не продумана нито дума с него да го моля за снимка. Тва беше вчера сутринта в 9 и той ми отваря вратата - някъв по потник и боксерки, супер рошав и с четка за зъби в устата. И следният диалог:
    -Кво искаш?
    -Здрасти,Вале,аз таковааа... Ъ-ъ, извинявай, ако те притеснявам толкова рано сутринта, ама дойдох да искам твоя снимка, защото най-добрата ми приятелка не вярвя, че съществуваш, иии такоа, реших, че ако те поканя на среща и да ви запозная, ти няма да приемеш, защото сигурно още ми се сърдиш, та по-лесно ще е да ми дадеш твоя снимка...
    И той седи и ме гледа с ей такава физиономия барабар с четката в устата и след няколко секунди затишие ми отговаря:
    -Знаеш ли какво? Направи си услуга - хвани приятелката си за ръчичка и двете заедничко отидете на психиатър!
    И ми тръшна вратата пред носа.
    И после половин час по пътя обратно до вкъщи не мога да се свестя от смях... Чудих се на акъла си...

И въпреки, че заради нея станах на палячо пред човек, който доста обичах, въпреки всичко, още си я обичам приятелката ми, защото е уникална и защото когато съм с нея се чувствам добре. И хич не ме интересува с черна или руса коса е, метълка или пънкарка, бедна или богата, какви са останалите й приятели... Хич не ми пука за нито едно от тия неща. Знам, че ще се разберем и знам, че дори в момента да ми е адски обидно за това, че ме изкара едва ли не психопат, пак ще й простя, когато ми се извини (ако се извини, защото тя си е инат голям )... Може би и ти трябва да се замислиш върху това...
    The reasons of love... <3

Супер фен
    Ми щом не те слуша теб значи няма как да се оправи ей така. Плюс това всеки минава през такъв период така че не се задълбочавай толкова. Може и ти да минеш. Може би сама ще се усети след известно време но до тогава продължавай да и бъдеш фр

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си