напоследък много мисля дали проблемите понякога ни следват или ние сами си ги създаваме.. понякога. проблемите никога няма да свършат, въпроса е да сме по-отговорни. мисля че на някои тук в тоя форум наистина им е много тежко и наистина търсят помощ, но естествено има и веселяци които просто няма какво да правят някои беше казал че колкото повече мислиш в толкова по-малко проблеми се забъркваш.. защо пиша всичко това.. ми щото и аз понякога се чувствам отвратително. съветът ми е да намерите нещо което в трудни моменти ви държи "горе". дали ще е хоби, развлечение или каквото и да е.. и винаг мислете. най-важното което мисля да ви кажа е ако имате възможност да сте с приятели навън- бъдете там а не пред компа. компютърът е хубаво нещо когато не се прекалява с него. и да ме извиняват админите обаче нека форумите не ви стават навик а просто приятно занимание, щото не е начинът да ти стане по-весело когато четеш за проблемите на другите. решението на проблемите се намират в всеки поотделно, защото всички сме 100% различни и реагираме по различен начин на дадена ситуация. затова когато зададеш въпрос в форума не получаваш нищо друго освен мнение на непознат човек. това как той би реагирал на дадена ситуация, но ТИ НЕ БИ РЕАГИРАЛ ТАКА! успех..