ИСках просто да споделя с някой който не ме познава щото ще получа поредните съвети ми "заеби я вече" което на думи ест звучи мн лесно....
С това момиче сме си само приятелии нали но малко специални отношение щото преди доста време ходихме а оттогава насам аз имам още по-силни чувства към нея...и си излизаме такива и както и да е бяхме си близкии но защоооо ебати като се скарамее и тя показваа някака супер висок гордост...до последно няма да ме потърсиии ??? Колкото пъти се е случвало винаги съм аз тозии който прваи това и съм го правил единствено заради нешата които сме преживели заедно и за да спася нашите отношение...правя го вече доста пътии...и какво получавам в замяна...демонстриране на непукизъмм и дори леко наглост и всичкото това щото всеки си мисли че трябва да се държи така щото имал чест и глупостииии айде стигаа и аз имам чест и аз имам гордост но винаги правя първата крачка заради чувствата и заради това че ми се струва СУПЕР ТЪПО да се правим на недостъпни пред хора с които сме близки....
Съжалявам за езика но съм си още под емоция заради разговотр привършил току що и не знам дали съм се изразил правилно....
Благодаря за вниманието