.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

послушайте ме..

напоследък много мисля дали проблемите понякога ни следват или ние сами си ги създаваме.. понякога. проблемите никога няма да свършат, въпроса е да сме по-отговорни. мисля че на някои тук в тоя форум наистина им е много тежко и наистина търсят помощ, но естествено има и веселяци които просто няма какво да правят някои беше казал че колкото повече мислиш в толкова по-малко проблеми се забъркваш.. защо пиша всичко това.. ми щото и аз понякога се чувствам отвратително. съветът ми е да намерите нещо което в трудни моменти ви държи "горе". дали ще е хоби, развлечение или каквото и да е.. и винаг мислете. най-важното което мисля да ви кажа е ако имате възможност да сте с приятели навън- бъдете там а не пред компа. компютърът е хубаво нещо когато не се прекалява с него. и да ме извиняват админите обаче нека форумите не ви стават навик а просто приятно занимание, щото не е начинът да ти стане по-весело когато четеш за проблемите на другите. решението на проблемите се намират в всеки поотделно, защото всички сме 100% различни и реагираме по различен начин на дадена ситуация. затова когато зададеш въпрос в форума не получаваш нищо друго освен мнение на непознат човек. това как той би реагирал на дадена ситуация, но ТИ НЕ БИ РЕАГИРАЛ ТАКА! успех..

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Тъпо е като цяло, но все пак ми хареса целта, мисълта с която го написа. Хубав жест за съфорумниците

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Middle of nowhere
    ммм позволи ми да не се съглася само по една единствена точка - да четеш за проблемите на другите помага да се справиш, дотолкова, че те кара да забравиш поне за малко своите, поне на мен ми действа точно така
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Град
    sofiq
    tva 4e 4etem problemite na dr nezna4i 4e se kefim 4e ima hora po zle i ot nas no e i na4in da se rasee6 tvoite sobsteni
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Eternal Silence
    ммм позволи ми да не се съглася само по една единствена точка - да четеш за проблемите на другите помага да се справиш, дотолкова, че те кара да забравиш поне за малко своите, поне на мен ми действа точно така
    Не само. Показва ти, че и другите хора имат проблеми, не само ти. И че техните не са по-малки от твоите. На мен ми дава надежда това да видя, че някой с много по-кофти положение от моето се справя и продължава напред.. Щом той може, защо не и аз?

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Inside the temple
    Освен това възможността да помогнеш на някого, да му покажеш изход от ситуацията, в която е попаднал - на мен това също ми действа добре.
    When I love, I love.

Град
    София
    Всеки има проблеми. Но не всеки се самоубива... значи все пак има решение. Номерът е да се съвземеш и да гледаш реално на нещата... ех, кога ли ще започна да го правя?! :P
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    Middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Не само. Показва ти, че и другите хора имат проблеми, не само ти. И че техните не са по-малки от твоите. На мен ми дава надежда това да видя, че някой с много по-кофти положение от моето се справя и продължава напред.. Щом той може, защо не и аз?
    аз не сравнявам проблемите на други с моите собствени, всички са еднакво важни и би било просто егоистично да решиш, че проблемът на еди кой си е повече или по-малко важен от твоя собствен
    но не това е същината - тя е, че чрез проблемите на други се справям с моите, независимо дали като им помагам или черпя опит, или просто се разсейвам
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Аз пък не съм съгласна, че колкото повече мислиш, в толкова по-малко проблеми се забъркваш.
    Точно обратното, ако питаш мен. Колкото по-малко мислиш, толкова по-добре, защото понякога сами си създаваме проблемите докато мислим... просто.. си 'измисляме' сами проблеми, които реално не съществуват. Има ги само в главата ни...

Ей затова се и разклащат повечето връзки.: Тя знае, че Той е отишъл с приятели на дискотека без нея, защото Тя е вкъщи болна. (хипотетична ситуация).
    Какво си мисли Тя: "В коя ли дискотека са сега? С кого ли е отишъл? Дали оная фльорца и тя ще бъде там? Дали е с тези, с които ми каза, или ще има и още толкова момичета? Ами ако срещне някоя в дискотеката? Ами ако се напие до толкова, че някоя като му се натисне и той поддаде? Ами ако целуне друга? А ако ми изневери? о0 ще умра! Той сигурно не ме обича. Да, така е... не ме обича, сигурна съм... о0 какво ще правя сега... толкова много го обичам, а Той сигурно даже не се и сеща за мен...

иии следва яко рев... пък Той е на дискотека с приятели, забавлява се, не се случва нищо от това, което Тя си въобразява, но за т'ва пък Тя е влязла вече във филма и на следващия ден скандалът е готов...

изводът: Човек е роб на своите мисли.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    The reasons of love... <3

Мега фен
    Град
    София

Re: послушайте ме..

Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    напоследък много мисля дали проблемите понякога ни следват или ние сами си ги създаваме.. понякога. проблемите никога няма да свършат, въпроса е да сме по-отговорни. мисля че на някои тук в тоя форум наистина им е много тежко и наистина търсят помощ, но естествено има и веселяци които просто няма какво да правят някои беше казал че колкото повече мислиш в толкова по-малко проблеми се забъркваш.. защо пиша всичко това.. ми щото и аз понякога се чувствам отвратително. съветът ми е да намерите нещо което в трудни моменти ви държи "горе". дали ще е хоби, развлечение или каквото и да е.. и винаг мислете. най-важното което мисля да ви кажа е ако имате възможност да сте с приятели навън- бъдете там а не пред компа. компютърът е хубаво нещо когато не се прекалява с него. и да ме извиняват админите обаче нека форумите не ви стават навик а просто приятно занимание, щото не е начинът да ти стане по-весело когато четеш за проблемите на другите. решението на проблемите се намират в всеки поотделно, защото всички сме 100% различни и реагираме по различен начин на дадена ситуация. затова когато зададеш въпрос в форума не получаваш нищо друго освен мнение на непознат човек. това как той би реагирал на дадена ситуация, но ТИ НЕ БИ РЕАГИРАЛ ТАКА! успех..
    Еми няма да се впускам в някакви километражни аналиэи на думите ти.Ще кажа само,че съм абсолютно съгласна с всичко,което си каэала.Браво =D>
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Абе има и такъв момент,но не само..
    на мнение съм , че човек трябва да мисли за проблемите си,да търси решение ,да се научи да се преборва с тях!
    е,наистина има хора които сами си слагат примката на главата,но тва е др.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Абе има и такъв момент,но не само..
    на мнение съм , че човек трябва да мисли за проблемите си,да търси решение ,да се научи да се преборва с тях!
    е,наистина има хора които сами си слагат примката на главата,но тва е др.
    Когато обаче сам си я сложиш около вратлето ,е добре да успеш и сам да я махнеш.
    Иначе иэводът,до когото достигна sh3_1s_7h3_0n3 важи с пълна сила.Мислите ни управляват действията ни ,а от действията ни эависи всичко.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Захарен памук
    Аз пък не съм съгласна, че колкото повече мислиш, в толкова по-малко проблеми се забъркваш.
    Точно обратното, ако питаш мен. Колкото по-малко мислиш, толкова по-добре, защото понякога сами си създаваме проблемите докато мислим... просто.. си 'измисляме' сами проблеми, които реално не съществуват. Има ги само в главата ни...

Абсолютно съгласна съм. Понякога човек трябва да изостави мислите и да се наслади на чувствата и инстинктите - природния дар.

Cоgito ergo doleo

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Прав/а си за това, че е натоварващо да четеш за проблемите на другите. А и някои въпроси, които се задават са напълно лишени от смисъл. Все пак, ако ходиш с някои човек 2 години, кои ше го познава по-добре - хората във форума или ти? Определено съветите от непознати не са най-добрия вариант, но понякога на човек просто му се иска да си излее душата и е по-лесно да го направиш пред някого, за когото не ти пука и няма да ти забие нож в гърба. Така че, ако нещо Ви тежи, продължавайте да пишете, съфоромници, а ние ще се правим на компетенти и ще даваме съвети. хаха
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Съгласен съм с автора =D> Евала баце браво на теб

gterte

опитай да мислиш. напълно съм съгласен че понякога трябва да се оставиш на чувствата и инстинктите (аз лично мисля че те са едни от най-хубавите дарове, способности или кой както го разбира, които притежаваме) обаче главите ни не са само за прически петък вечер. трябва да се развиваме в всяка една насока. и щом собствените си проблеми не можем да решим, защо трябва да се опитваме да решаваме чуждите.. ? ако теб лично те успокоява да прочетеш "на 12 съм и мисля да правя секс щото приятелките ми вече "напреднаха с материала" мене не ме.. кара ме да се чудя какво става.

Ей затова се и разклащат повечето връзки.: Тя знае, че Той е отишъл с приятели на дискотека без нея, защото Тя е вкъщи болна. (хипотетична ситуация).
    Какво си мисли Тя: "В коя ли дискотека са сега? С кого ли е отишъл? Дали оная фльорца и тя ще бъде там? Дали е с тези, с които ми каза, или ще има и още толкова момичета? Ами ако срещне някоя в дискотеката? Ами ако се напие до толкова, че някоя като му се натисне и той поддаде? Ами ако целуне друга? А ако ми изневери? о0 ще умра! Той сигурно не ме обича. Да, така е... не ме обича, сигурна съм... о0 какво ще правя сега... толкова много го обичам, а Той сигурно даже не се и сеща за мен...

иии следва яко рев... пък Той е на дискотека с приятели, забавлява се, не се случва нищо от това, което Тя си въобразява, но за т'ва пък Тя е влязла вече във филма и на следващия ден скандалът е готов...

Ама напъълно съм съгласна =D> =D>
    just a kid۵

ytr

sh3_1s_7h3_0n3 написа:

Ама напъълно съм съгласна
    да мислиш преди да направиш така че приятелят/лката ти да е с друг в дискотеката, а не да мислиш за това какво правят там. да мислиш и да сложиш презерватив а не да се чудиш дали си "хванала" нещо или дали си бременна..

Чакай с'я... от мислене до мислене има разлика...
    аз ти говоря за проблемите, които сами си създаваме в главата, опитвайки се да намерим решение на някой др проблем... и обикновено колкото повече задълбаваме, толкова по-гнило изглежда всичко...

Не съм казала, че ИЗООООБЩО не трябва да мислиш! То ти и да искаш не можеш да спреш да мислиш... идеята е да не се вглъбяваш в глупости..., а повярвай... в повечето пъти наистина си мислим 'глупости' 'несъществуващи 'псевдо истини'' и куп други идиотщини.

Не съм казала, че на 12 трябва да се пъхаш в леглото на всеки и да не се замислиш защо го правиш, искаш ли го и т.н.
    Нито пък съм казала, че безропотно момичето трябва да се подчинява на приятеля си, когато той каже: "Не искам с презерватив", и тя да не си даде сметка, че после би имало пагубни последствия за нея това 'подчинение', или когато отиде на купон и забрави за приятеля си и не се замисли какво би му причинила на него, а и на себе си и връзката им, ако забие пича от отсрещния ъгъл на стаята...

Далеч не говоря за това...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си