.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Какво да правя с него?

Еми преди време ходех с момче,което много обичах само че скъсахме и много време ми беше много гадно. Не ме интересуваха момчета,но после реших само да се забавлявам и момчета само е така флиртчета натискане и до там.. и така няколко месеца по дискотеките.Само че едно от момчетата ми взе номера ама аз бях мн пияна и никфо впечатление,само че на другия ден той ми се обади.Каза ми,че иска да се видим и аз се съгласих и от тогава сме заедно.. вече 6 месеца проблема е , че първо още не сме правили секс и второ неизпитвам нищо към него приятно ми е с него и то много забавно ни е.Но се едно съм сложила некфа стена пред сърцето си и спирам да обича се едно.А това момче знам че ме обича и ми го показва и казва по 100000 пъти на ден и аз само му се усмихвам като ми каже обичам те.И ми е чудно що о6те не сме правили секс защото в дискотеката горе долу ги познавам повечето и той е супер голям женкар и сички се чудат как сме толкова време заедно... и сега незнам какво да права той се държи добре с мен никога не ми се е сърдел или да ми е правил скандал щот аз праа само глупости.. и сега незнам кфо да права и мисля да го зарежа ама ще му разбия сърцето!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ще му разбиеш сърцето, ама кат си шматка така става.
    - Всички авто-части на едно място!

Ам има една поговорка "на сила хубост не става" т.е щом за 6 месеца не си го обикнала не виждам как ще го обикнеш за напред.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Ам има една поговорка "на сила хубост не става" т.е щом за 6 месеца не си го обикнала не виждам как ще го обикнеш за напред.
    Така е.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

a pyk i taka kato go zareja hmm kakto se kazva 6e mi se digne reitinga

em dali tfa e nai vajno da ti se digne reitinga za kfo zza pove4e broiki li ?? HAXxha momi4e osyznai se

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_91
    a pyk i taka kato go zareja hmm kakto se kazva 6e mi se digne reitinga
    И по къв начин ще ти дигне рейтинга ако не е тайна?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Така е.
    Да, наистина... Човека ще е с разбито сърце... Ама кво да се прави, след като не го обичаш...
    The reasons of love... <3

koRnFlakE emi zarqzvam vse pak djivgara toi se vodi za golemiq jenkar i brokadjiq hxahxa a az my razbivam syrceto

koRnFlakE emi zarqzvam vse pak djivgara toi se vodi za golemiq jenkar i brokadjiq hxahxa a az my razbivam syrceto

ОМГ
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    Ти зле ли си?! Зачи ще ти е хубаво да му разбиеш сърцето, така ли? Ще ти е ПРИЯТНО той да се чувства по същия начин, по който ти си се чувствала когато са ти разбили сърцето?!

emi toi razbi syrceto na nai dobrata mi priqtelka predi 6to sega toi da ne se po4yvstva po sy6tiq na4in..

Град
    Така.. т'ва не е оправдание да разбиеш нечие сърце. По думите ти сте ходели 6 месеца. Ако причината ти да ти е кеф когато му разбиваш сърцето е да отмъстиш за твоята фр, въобще защо пускаш темата?

ne mi e celta da go narana..ama ti me izdrazni i za tfa go kazah.. haresvam go tfa mom4e adski mnogo.. ama 1-vo toi e nekyf stranen po razli4en e tozi za koito govorqt i tozi koito sym vijdala v diskotekata nekyf syper mil e i zagrijen.. a me e strah da my se doverq 6ot ako go napravq i mi razbie syrceto .. nemoga da ponesa pove4e... razo4arovaniq..a pyk i TOi dosega nikoga ne mi e kazal 4e iska da pravim sex tfa sa 6 meseca i toi pff nikoga dori ne mi e i nameknal.. za tfa smisyl natiskame si se v tqh i si4ko e hybavo ama samo do tam..

Град
    Ае прочети си първия си пост и последния и ми кажи, че не си противоречиш..

e za koe si protivore4a

Оф ти взе да ни фърляш по върбите,май си нямаш работа.
    Първо не го харесвала,после искала да му разбие сърцето и сега това,че теб те е страх да не разбие твоето

След тфа какво ще измислиш?

kazah 4e mi e zabavno s nego i 4e mi e priqtno na tfa mu vikam haresvane pone az xixi tfa 4e iskah da my razbiq syrceto go kazah e taka 6ot se izdraznih.. neiskam da go narana ama ne e 4esno.. ma kakto i da e i da strah me e da ne me preebe.. 6ot mn pyti mi se e sly4val0

Град
    Явно ти е леко трудно да разбереш как си противоречиш... така, ще те улесня:
    вече 6 месеца проблема е , че първо още не сме правили секс и второ неизпитвам нищо към него
    haresvam go tfa mom4e adski mnogo.
    Пп:И двата цитата са твои.

kazah 4e mi e zabavno s nego i 4e mi e priqtno na tfa mu vikam haresvane pone az xixi tfa 4e iskah da my razbiq syrceto go kazah e taka 6ot se izdraznih.. neiskam da go narana ama ne e 4esno.. ma kakto i da e i da strah me e da ne me preebe.. 6ot mn pyti mi se e sly4val0

емиии пробвай каквото стане,ще се опариш веднъж и после ще ти е за урок цял живот

Град
    Е, добре де.. като го харесваш какъв е смисъла да го късаш.. Ясно е, че не е с тебе заради секса. Не знам, аз ако бях на твоето място не бих го скъсала.

mi neznam 4yda se...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Чакай, чакай ся... Ти не го обичаш или не искаш да го обичаш, за да не те нарани? Кое последно?
    The reasons of love... <3

за секса,явно е твърде заслепен от любовта си и друго не го интересува...намекни му
    нямам повод да сънувам....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си