- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя с него?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

em ddz to i az ne go obi4am smisyl ne 4e znam kfo e tfa ... predi bqh mn vliubena i mi razbiha syrceto sega kym adriano izpitvam syper golqmo privli4ane i go haresvam.. am nz dali go obi4am..a i to4no sega neiskam da se obvyrzvam to ve4e go napraih de 6 meseca... neznam.. stranno mi e kato sym s nego..

lo6o...mn lo6o.... edin ot dvamata 6te bude naranen....ako ostane6 s nego si ti ako go ostavi6 e toi..... jivot....
Първоначално написано от ™G-Baby™

DAm tfa go znam ... no iskam da naprava taka 4e nikoi da ne byde naranen...Първоначално написано от BeBsItO

spored mene po4ni po malko po malko da mu pokazva6 4ene go obi4a6 i mislq 4e 6te stane ama ne sam vse pak siguren 6toto 6 meseca ne sa nikak malko
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

emi dostatu4no mu go pokazvam nikoga ne sym my kazvala 4e imam 4yvstva kym nego i 4e go obi4am.. a toi go e kazval mn pyti.. ama az nE Bi trqbvalo da se yseti se pak

emi toi kato e jenkar koi znae na kolko momi4eta e razbival surcata kvo ti dreme dali 6te my go razbie6 na nego!

o_0 Виж се бе момиче как си протеворечиш ! Ти явно искаш СексПървоначално написано от sladkata_91
момчето те чака пък ти пак не доволна
еми щом не го харесваш както казваш.. просто му кажи иначе може да стане по-лошо

Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

e ve4e go zarqzah i dori ne mi e gadno..

kakfo oMg ??
Давай, разбий му сърцето!Само, че помни: Всичко се връща!Едва ли искаш пак да го приживееш това огромното разочарование.

emi neka se vyrne Ama postupih pravilno az mu pratih sms i mu kazah 4e pove4e nemojem da budem zaedno i se po4uvstvah neksi svobodna
Ами щом така се чувстваш наистина добре, тогава си направила верничт избор.В крайна сметка ти за себе си си най-важният човек на тази земя и не живееш 100 живота, че да угаждаш на другите!

to4no taka !!
Еми просто скъсай с него. Няма смисъл да го залъгваш. Само се чудя защо си била с него цели 6 месеца
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

най-добре е да му кажиш истината .... ама си постъпила бая гадно с него ....

e 6to da sym postupila gadno s nego?

hxahxa basi qkoto kefi6 me

Горкото момче.. Да се фанеш с момиче, което те мисли за п*нис с очи...
Вие на хероин ли сте бе?

xhahax penis s o4i xahaxh nice..