- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя с него?
em ddz to i az ne go obi4am smisyl ne 4e znam kfo e tfa ... predi bqh mn vliubena i mi razbiha syrceto sega kym adriano izpitvam syper golqmo privli4ane i go haresvam.. am nz dali go obi4am..a i to4no sega neiskam da se obvyrzvam to ve4e go napraih de 6 meseca... neznam.. stranno mi e kato sym s nego..
lo6o...mn lo6o.... edin ot dvamata 6te bude naranen....ako ostane6 s nego si ti ako go ostavi6 e toi..... jivot....
Първоначално написано от ™G-Baby™
DAm tfa go znam ... no iskam da naprava taka 4e nikoi da ne byde naranen...Първоначално написано от BeBsItO
![]()
![]()
spored mene po4ni po malko po malko da mu pokazva6 4ene go obi4a6 i mislq 4e 6te stane ama ne sam vse pak siguren 6toto 6 meseca ne sa nikak malko![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
emi dostatu4no mu go pokazvam nikoga ne sym my kazvala 4e imam 4yvstva kym nego i 4e go obi4am.. a toi go e kazval mn pyti.. ama az nE Bi trqbvalo da se yseti se pak
emi toi kato e jenkar koi znae na kolko momi4eta e razbival surcata kvo ti dreme dali 6te my go razbie6 na nego!
o_0 Виж се бе момиче как си протеворечиш ! Ти явно искаш СексПървоначално написано от sladkata_91
момчето те чака пък ти пак не доволна
еми щом не го харесваш както казваш.. просто му кажи иначе може да стане по-лошо
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
e ve4e go zarqzah i dori ne mi e gadno..![]()
kakfo oMg ??
Давай, разбий му сърцето!Само, че помни: Всичко се връща!Едва ли искаш пак да го приживееш това огромното разочарование.
emi neka se vyrne Ama postupih pravilno az mu pratih sms i mu kazah 4e pove4e nemojem da budem zaedno i se po4uvstvah neksi svobodna![]()
Ами щом така се чувстваш наистина добре, тогава си направила верничт избор.В крайна сметка ти за себе си си най-важният човек на тази земя и не живееш 100 живота, че да угаждаш на другите!
to4no taka !!
Еми просто скъсай с него. Няма смисъл да го залъгваш. Само се чудя защо си била с него цели 6 месеца![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
най-добре е да му кажиш истината .... ама си постъпила бая гадно с него ....![]()
e 6to da sym postupila gadno s nego?
hxahxa basi qkoto kefi6 me![]()
![]()
Горкото момче.. Да се фанеш с момиче, което те мисли за п*нис с очи...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
xhahax penis s o4i xahaxh nice..