- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя с него?
Еми преди време ходех с момче,което много обичах само че скъсахме и много време ми беше много гадно. Не ме интересуваха момчета,но после реших само да се забавлявам и момчета само е така флиртчета натискане и до там.. и така няколко месеца по дискотеките.Само че едно от момчетата ми взе номера ама аз бях мн пияна и никфо впечатление,само че на другия ден той ми се обади.Каза ми,че иска да се видим и аз се съгласих и от тогава сме заедно.. вече 6 месеца проблема е , че първо още не сме правили секс и второ неизпитвам нищо към него приятно ми е с него и то много забавно ни е.Но се едно съм сложила некфа стена пред сърцето си и спирам да обича се едно.А това момче знам че ме обича и ми го показва и казва по 100000 пъти на ден и аз само му се усмихвам като ми каже обичам те.И ми е чудно що о6те не сме правили секс защото в дискотеката горе долу ги познавам повечето и той е супер голям женкар и сички се чудат как сме толкова време заедно... и сега незнам какво да права той се държи добре с мен никога не ми се е сърдел или да ми е правил скандал щот аз праа само глупости.. и сега незнам кфо да права и мисля да го зарежа ама ще му разбия сърцето!!
Ам има една поговорка "на сила хубост не става" т.е щом за 6 месеца не си го обикнала не виждам как ще го обикнеш за напред.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Така е.Първоначално написано от DivoTo_KoTe
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
a pyk i taka kato go zareja hmm kakto se kazva 6e mi se digne reitinga![]()
em dali tfa e nai vajno da ti se digne reitinga za kfo zza pove4e broiki li ?? HAXxha momi4e osyznai se
koRnFlakE emi zarqzvam vse pak djivgaratoi se vodi za golemiq jenkar i brokadjiq hxahxa a az my razbivam syrceto
![]()
![]()
Първоначално написано от sladkata_91
ОМГ
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
emi toi razbi syrceto na nai dobrata mi priqtelka predi 6to sega toi da ne se po4yvstva po sy6tiq na4in..
ne mi e celta da go narana..ama ti me izdrazni i za tfa go kazah.. haresvam go tfa mom4e adski mnogo.. ama 1-vo toi e nekyf stranen po razli4en e tozi za koito govorqt i tozi koito sym vijdala v diskotekata nekyf syper mil e i zagrijen.. a me e strah da my se doverq 6ot ako go napravq i mi razbie syrceto .. nemoga da ponesa pove4e... razo4arovaniq..a pyk i TOi dosega nikoga ne mi e kazal 4e iska da pravim sex tfa sa 6 meseca i toi pff nikoga dori ne mi e i nameknal.. za tfa smisyl natiskame si se v tqh i si4ko e hybavo ama samo do tam..
e za koe si protivore4a![]()
Оф ти взе да ни фърляш по върбите,май си нямаш работа.
Първо не го харесвала,после искала да му разбие сърцето и сега това,че теб те е страх да не разбие твоето![]()
След тфа какво ще измислиш?
kazah 4e mi e zabavno s nego i 4e mi e priqtno na tfa mu vikam haresvanepone az xixi tfa 4e iskah da my razbiq syrceto go kazah e taka 6ot se izdraznih.. neiskam da go narana ama ne e 4esno.. ma kakto i da e i da strah me e da ne me preebe.. 6ot mn pyti mi se e sly4val0
Първоначално написано от sladkata_91
емиии пробвай каквото стане,ще се опариш веднъж и после ще ти е за урок цял живот
mi neznam 4yda se...![]()
![]()
за секса,явно е твърде заслепен от любовта си и друго не го интересува...намекни му
нямам повод да сънувам....
yuyuto 2-to![]()